Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

600RR-re
Inkább valami nagyon olcsó RS-5 öt szerezz de nagyon olcsó legyen jó a használt is havernak kellene ha csak nem vett valamit mert nem érem el telefonon
És akkor hová tegyem ami rajta van Akrát?
blade 08 ha érdekel hivj fel megegyezünk
!Köszönöm! Van most itthon egy ilyen élőben nagyon finom
Itt ragadnám meg az alakalmat hogy ...
2008 CBR 1000 RR-hez Two Brothers M2 carbonfiber racing slip on 110.000 Ft-ért eladó dobozban!
Alexnek kívánom ezt , , , ,
FiLÓzófiából
Miből vizsgázól?
Vincent Vega...te állat
nálunk nem olyan vészes
monnyuk az idei tihanyi túrához képest minden jó és motoros idő
Annak a telómnak már kampó, tönkrement a töltője is És elveszett mind a 300 szám, ami benne volt..-most azon ügyködöm, h lehet kiszedni belőle.. Tegnap este meg a laptopom bolondult meg....mindent amit gépeltem, visszafelé írt be
Most sikerült felkelnem... - szörnyű, valami bajom van...
Legalább motoros idő van odakint? Ha már ellenőrzés nap van?
ja
ha le nem merülne folyton egyetlen csörgés után,mi?
inkább melltartót?
akkor elérlek majd, du.3-kor távrecsegek
poló hmmm....ami késik nem múlik,csak várunk még 11 hónapot
Ha 79 a vége, akkor jó
Látod-látod, ha inkább polót vettetek volna...
van egy telszámon de nemtom hogy azon elérhetlek -e még,de,melózom igy kb du.5óra után tudok menni ha jó az időpont.
Oks. akkor majd csörögj rám, h ne kóricáljak el ide-oda
Reggel 10-kor vizsgázom, utána bármikor jöhetsz
Zámolyon traffi, az jó,a suli előtt 30-as tábla van.
Amúgy már várom, h le kelljen menni vele Szfehérvárra.. - imádom az utat arrafelé...
Mikor múlt héten mentünk Majkra élvezkedtem a Csákvári egyenesben és imádtam a 30 km/h-s kanyart ( 2.jára egy rendőrautóval a popsim mögött) Vértesbogláron
Ma pl. volt trafi Zámolyon...
Ha másképp nem is ,de Zsámbékig elgurulok aláírni csütörtökön,ha jobb idő lesz 2 keréken ,ha nem 4 keréken.
Eddig xar időt mondanak No meg Bad is kussol....
Nah én pl. ezekért reménykedem, h rám néz a rendőr... angyali tekintet..100dolláros bájvigyor és el is felejti, h elővetesse az izzókészletem az EÜ csomagom és a láthatósági mellényem vagy esetleg megmérje a gumi mélységét...

Majd hallgasd meg a mocc hangját Nem két bratyó, de egy csajnak jó
ha akarod legyen 8 perc
Sandra:

Csütörtök hogy lesz,már ha motorozásra alkalmas lesz az idő.
Akkor jó, főleg ha csak Te öregszel és én nem.
Kellene is arra a motorra valami normális dob. Illetve az a stock rendszámtábla tartótól ki ráz a hideg amikor meglátom bármelyik 600-on..