Inkább valami nagyon olcsó RS-5 öt szerezz de nagyon olcsó legyen jó a használt is havernak kellene ha csak nem vett valamit mert nem érem el telefonon
!Köszönöm! Van most itthon egy ilyen élőben nagyon finom
Itt ragadnám meg az alakalmat hogy ...
2008 CBR 1000 RR-hez Two Brothers M2 carbonfiber racing slip on 110.000 Ft-ért eladó dobozban!
Annak a telómnak már kampó, tönkrement a töltője is És elveszett mind a 300 szám, ami benne volt..-most azon ügyködöm, h lehet kiszedni belőle.. Tegnap este meg a laptopom bolondult meg....mindent amit gépeltem, visszafelé írt be
Most sikerült felkelnem... - szörnyű, valami bajom van...
Legalább motoros idő van odakint? Ha már ellenőrzés nap van?
Amúgy már várom, h le kelljen menni vele Szfehérvárra.. - imádom az utat arrafelé...
Mikor múlt héten mentünk Majkra élvezkedtem a Csákvári egyenesben és imádtam a 30 km/h-s kanyart ( 2.jára egy rendőrautóval a popsim mögött) Vértesbogláron
Ma pl. volt trafi Zámolyon...
Nah én pl. ezekért reménykedem, h rám néz a rendőr... angyali tekintet..100dolláros bájvigyor és el is felejti, h elővetesse az izzókészletem az EÜ csomagom és a láthatósági mellényem vagy esetleg megmérje a gumi mélységét...
Majd hallgasd meg a mocc hangját Nem két bratyó, de egy csajnak jó
Itt ragadnám meg az alakalmat hogy ...
2008 CBR 1000 RR-hez Two Brothers M2 carbonfiber racing slip on 110.000 Ft-ért eladó dobozban!
monnyuk az idei tihanyi túrához képest minden jó és motoros idő
Most sikerült felkelnem... - szörnyű, valami bajom van...
Legalább motoros idő van odakint? Ha már ellenőrzés nap van?
ha le nem merülne folyton egyetlen csörgés után,mi?
inkább melltartót?
poló hmmm....ami késik nem múlik,csak várunk még 11 hónapot
Látod-látod, ha inkább polót vettetek volna...
Reggel 10-kor vizsgázom, utána bármikor jöhetsz
Mikor múlt héten mentünk Majkra élvezkedtem a Csákvári egyenesben és imádtam a 30 km/h-s kanyart ( 2.jára egy rendőrautóval a popsim mögött) Vértesbogláron
Ma pl. volt trafi Zámolyon...
Majd hallgasd meg a mocc hangját Nem két bratyó, de egy csajnak jó
Csütörtök hogy lesz,már ha motorozásra alkalmas lesz az idő.