Szebúúúsztok!
Látom a fiúk már megválaszolták a kérdést. ...ezek szerint nem voltál katona! A lényeg hogy hasonlít egy kályhacsőre és nagyobbat szól, mint a 600RR, ha durrogtatod. Tényleg jók a képek, remélem hasonlókat a klub túráján is elkövetsz majd!
No igen, - ilyenkor azt szokták mondani, h jó volt az alany A VILÁGBAJNOK Honda kép mellett amikor Alex cigizik, az is elég jó hangulatú kép. Ráadásul egy tök ismeretlen, még csak nem is profi kölcsöngéppel csináltam őket...aminek állandóan lemerült az akksija
Csináltam a Tűzshow előkészületekről is pénteken, ugyanazzal a géppel...nédd meg azokat is...Mikiről van egy tök jó kép
Üdv! Tudna nekem vki abba segíteni, hogy egy 2004-es 600RR-re ellehet-e tenni egy 05-re valós sportdobot?
És esetleg a gyári dobbal lehet vmit kezdeni, hogy jobban szóljon?
Köszi
Látom a fiúk már megválaszolták a kérdést. ...ezek szerint nem voltál katona! A lényeg hogy hasonlít egy kályhacsőre és nagyobbat szól, mint a 600RR, ha durrogtatod. Tényleg jók a képek, remélem hasonlókat a klub túráján is elkövetsz majd!
Itt a link, h egyszerűbb legyen
Csináltam a Tűzshow előkészületekről is pénteken, ugyanazzal a géppel...nédd meg azokat is...Mikiről van egy tök jó kép
És esetleg a gyári dobbal lehet vmit kezdeni, hogy jobban szóljon?
Köszi
Ez már egy másik...
Látom, hogy még a fehér csizmát koptatod. :-)