Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre nem a fotómodell
Ha összejön a SM túra a balatonhoz akkor te leszel a fotos
Szebúúúsztok!
Látom a fiúk már megválaszolták a kérdést. ...ezek szerint nem voltál katona! A lényeg hogy hasonlít egy kályhacsőre és nagyobbat szól, mint a 600RR, ha durrogtatod. Tényleg jók a képek, remélem hasonlókat a klub túráján is elkövetsz majd!
Jók a képek
http://www.sportmotor.hu/motor...
Itt a link, h egyszerűbb legyen
No igen, - ilyenkor azt szokták mondani, h jó volt az alany A VILÁGBAJNOK Honda kép mellett amikor Alex cigizik, az is elég jó hangulatú kép. Ráadásul egy tök ismeretlen, még csak nem is profi kölcsöngéppel csináltam őket...aminek állandóan lemerült az akksija

Csináltam a Tűzshow előkészületekről is pénteken, ugyanazzal a géppel...nédd meg azokat is...Mikiről van egy tök jó kép
Megkaptam az sms ed holnap fel is adom az adott címre
Köszi,minnyá hívlak
Cat szakmát tévesztettél lehetnél fotós a Nánási Pali melletted labdába sem rúghat
30 503 51 18
Ez teccesz nekem,köldök egy mailt,küld már vissza a számod és felhívnálak,de itt is megadhatod,ha nem gáz
Nem jó rá a 2005-s dobja, a gyári dobbal egyetlen dolgot lehet csinálni, lecserélni.
RSX, RSR2, tehát a verseny sisakokat.... a többit nem érdemes, mivel azok Mo-n is elfogadható áron kaphatóak....
AlexCBR,ez már olyan kerek,hogy gömbölyű.Szóval milyen sisakot tudsz hozni,és mennyiért?Shark érdekelne elsősorban. Köszi
Eladatam, mer...nem volt elég fehér !
Üdv! Tudna nekem vki abba segíteni, hogy egy 2004-es 600RR-re ellehet-e tenni egy 05-re valós sportdobot?
És esetleg a gyári dobbal lehet vmit kezdeni, hogy jobban szóljon?
Köszi
Az előző bekoszolódott? :-)))
N a akkor erről erős eséllyel lemaradok ,de így 1 héttel be előzlek Titeket , a duplázásra 15% az esélyem.
Csabi,

Ez már egy másik...
Helló ALEX!
Látom, hogy még a fehér csizmát koptatod. :-)
Nézd meg ennek a hsz-nek az előzményét
Gondoltuk, hogy tetszeni fog ! Bár ebben Fülöp Gabinak elévülhetetlen érdemei vannak