Ez a bajom nekem is, hogy "csak" 2:32-őt megyek. Valahogy nem megy idén igazán, a legjobb köridőm valami 2:26-27 körül volt csupán. Lassan már nem is nézem a köridőmérőt, mert röhej, amit csinálok.
Húúúúú Zoli hallottam, ahogy szikrázott a lábtartó és karcolódott a térdkoptató
Nekem tetszik ahogy tereled...második körödben 2:32-es időt mész. SZÉP!
És az a legviccesebb, h ez a motor nem hörög, nem csattog, nem folyik belőle semmi, nem esnek ki alkatrészei, nem zabálja sem az olajat sem a benzint. Eddig egyszer sem volt azért szervízben, mert valami baja lett volna - és ez nem egy egyedi, különálló eset a Hondánál...
Jééé és mégis ugyanolyan 600-as, mint a többiek
48 ezer km ! Egyetlen motormban sem volt még fele ennyi sem amikor eladtam....Mondjuk azóta semmin nem csodálkozom mióta "test közelben" láttam a szervizben egy VFR-t amibe 110 ezer km volt idős "Günter" házaspár vitte be a szervizbe olajcserére, revizióra ....
HONDA...
Nem én tettem bele a 48 e-t. Volt a mocinak egy előző gazdája, aki szintén sokxeretettel bánt vele
Viszont onnantól, h megláttam a motort én fizettem, amit rá kellett költeni. Nincs szponzor és nem is akarom, h legyen.
Hisz tudjátok a MACSKÁK AUTONÓM lények...
Költséges ám mindig megfelelő minőségű farkat találni
És hát az sem lehet egy leányálom, h a régi állandóan a tűz martalékává lesz...
A 48ezresre gondolsz?
Nekem tetszik ahogy tereled...második körödben 2:32-es időt mész. SZÉP!
http://www.youtube.com/watch?v...[/url]]onboard
Jééé és mégis ugyanolyan 600-as, mint a többiek
Ezek a tények milyen makacs dolgok
HONDA...
megyek turkálok még egy kicsit a NET-bányákban
Viszont onnantól, h megláttam a motort én fizettem, amit rá kellett költeni. Nincs szponzor és nem is akarom, h legyen.
Hisz tudjátok a MACSKÁK AUTONÓM lények...
Utállak
Amúgy annyira jól fogyaszt a kis dög...h ennek tuti lelke van
-Safranek, maga nem szeret engem...
És hát az sem lehet egy leányálom, h a régi állandóan a tűz martalékává lesz...
A 48ezresre gondolsz?
szerviz mikor esedékes?
Má mer' minden egyes használat után új farokidomot kéne vennem...- és kapargathatnám le a kipuról a ráolvadt műanyagot
és mi történt a kezével?
abban volt a borotva