Kuva nagy mákom vót.Csak a lábam ütöttem meg pedig tutira úgy volt hogy elszállok,szikráztak a csavarok (haver látta mögöttem) és nem tudnám megmondani hogyan kerültem vissza az útra.szó szerint visszapattantam az oldalát meg az alját is meghúztam.jól benéztem a kanyart
Képzeljétek el, ma volt a bölcsiben a gyerekfogorvos, és van egy kisfia.. na milyen motor volt a kezében?!?! CBR1000RR! Rögtön belopta magát a szívembe a kiscsávó :) Megis kérdeztem az anyukáját,hogy honnan van a motor,mert én sehol nem láttam még. :) Megyek is, ha lesz időm,azt beszerzek magamnak egyet:D
Nem BTR-el és T-72-vel ... megszálljuk a kis szerzeteseket..
Hát persze, h az RR-el , rászerelek egy oldalkocsit és ott viszem a Ducatist, mert a motorja hangja még ha mögöttem is van akkor is "szúrja a fülem"
Aham fent voltam a célegyenes felett fényképezni, aztán lementem az utolsó kanyarhoz... a jobb képek érdekében...de mivel kölcsön gép volt és az akku-nak lógott a bele ezért alig tudtam csak a "megrendelőkről" képet csinálni
Azért városban meg faluban nem tépem...
1. mert nem tudok még úgy motorozni
2. mert kislány vagyok
3. lásd a sok rossz esetet, ami a leugráló gyalogosokkal és száguldozó motorosokkal történt...
Szívesen pózolok a képhez