Na és ha így volt Legalább gyakorolta, h lehet egyenesen is menni azzal a motorral, úgy h mind a két kereke a földön van és nem a fizikai törvények meghazudtolásával haladt A-ból B- be
Amúgy egy baj van az RR-el...nem lehet beszerelni a kipu lángot
Zoli: én még nem mentem 2-3 napos túrára motorral...de ha megyek...biztos , h nem egyedül fogom tenni és már meg is oldottam a kérdést Majd a fegyverhordozóm nem hoz cuccot
Bár a múlt évben 2 napot voltunk lent Kunmadáron és elég volt egy nagy táska...
hello egy cbr 125 r motort akaork venni azt ajanjak mert h 4utemu, szep hang es tartos. de meg tudnatok mondani akinek esetleg van/volt h mennyi a vegsebessege? olvastam vlhol h 80km/h de hat az keves. komolyan nem mennek tobbet? koszi a valaszokat
Nah előegerésztem én is....
de csak azért, h szétcsapjak a Klub új üdvöskéi között, akik állandóan fürdőrucis képeket akarnak a macskáról
Ezen fényképek jogait egy elég jelentős alfahím gyakorolja aki nem adja hozzájárulását...meg hát mielőt nem lettetek "beavatva" a Klubba...nincs jogosultságotok látni a BEST of Cat híres nevezetes Pamela Andersont is megszégyenítő fotósorozatot
hkrisz : merre jártál, ahol ilyen szép hegyek vannak? Csak nem Österreichban?
Hogy Alexnek, h megy a döntögetés? hát ezen jót nevettem
Minden bizonnyal jól mehet, hisz egy amcsiból ideimportált csokibarbie nem azért van, h a vitrinben nézegessük
-Tisztelettel emlékeztetném rá Uram, h már 2 éve Önnel él