Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

-Jah és Safranek, üdvözlöm a kedves feleségét!
-Tisztelettel emlékeztetném rá Uram, h már 2 éve Önnel él
vagy a kedvencem
vagy egy MACSKA
Macskának egy macska
ménem?
Hehe...

Na és ha így volt Legalább gyakorolta, h lehet egyenesen is menni azzal a motorral, úgy h mind a két kereke a földön van és nem a fizikai törvények meghazudtolásával haladt A-ból B- be

Amúgy egy baj van az RR-el...nem lehet beszerelni a kipu lángot
ja
a kulman meg kénytelen volt motorral menni,mert a táskádtól nem fért el a teherautójában...
Ez valami Alien lehet
Ahol én tartok az a legjobb

Zoli: én még nem mentem 2-3 napos túrára motorral...de ha megyek...biztos , h nem egyedül fogom tenni és már meg is oldottam a kérdést Majd a fegyverhordozóm nem hoz cuccot
Bár a múlt évben 2 napot voltunk lent Kunmadáron és elég volt egy nagy táska...
azért itt még te sem tartasz
ezt tegnap lőttem a tuskóban
2-3 napos túrára nekem egy csővázas hátizsák kéne...
Túrára mi az amihez külön tanktáska kell és nem fér el a hátamon lévő táskában, ami ugye egyáltalán nem zavar ?
jaaa,és egy külön karaván viszi majd a cuccaidat egy túrára,vagy mi?
Ez egy sportmotor...nem lakókocsi Ennyit a tanktáskáról
bajban leszel,ha tanktáskát raksz fel....
Az is bőr állagú, nem sérti fel...
a festéket védendő
Volt rá egy fogadásom, h megmarod
Tankpad a tankra? Minek, hisz állandó polírt kap, méghozzá nem gyenge polírfejektől
alattam tuti nem menne
sosem mentem vele
ok koszi. de megis mennyit megy? 120at sem megy legalabb?
ezzel a névvel itt?

4 ütemű és gyenge
de tartós
ennyi
a saját fórumában többet fogsz megtudni

sok szerencsét
hello egy cbr 125 r motort akaork venni azt ajanjak mert h 4utemu, szep hang es tartos. de meg tudnatok mondani akinek esetleg van/volt h mennyi a vegsebessege? olvastam vlhol h 80km/h de hat az keves. komolyan nem mennek tobbet? koszi a valaszokat
Nem semmi ez olyan adtam is meg nemis
Na jó srácok...lássátok milyen jószívű is vagyok egy kis ízelítő

Jó éjt
Nah előegerésztem én is....
de csak azért, h szétcsapjak a Klub új üdvöskéi között, akik állandóan fürdőrucis képeket akarnak a macskáról
Ezen fényképek jogait egy elég jelentős alfahím gyakorolja aki nem adja hozzájárulását...meg hát mielőt nem lettetek "beavatva" a Klubba...nincs jogosultságotok látni a BEST of Cat híres nevezetes Pamela Andersont is megszégyenítő fotósorozatot

hkrisz : merre jártál, ahol ilyen szép hegyek vannak? Csak nem Österreichban?

Hogy Alexnek, h megy a döntögetés? hát ezen jót nevettem
Minden bizonnyal jól mehet, hisz egy amcsiból ideimportált csokibarbie nem azért van, h a vitrinben nézegessük