Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi van vele?
Motorozni akarok! Adjon valaki egy motort!
Ezért nem tudok motorozni :(:(:(:(
Mivel ilyen messze vagyunk egymástól kérdezhetnék ezt azt mielőtt bármit is lépünk az ügyben?
Még szép, h HÁBERRRRSZE
Én ott leszek..esetleg odacsődíthetnénk a "csokinénitartó" ALEXet is - már amennyiben elengedik otthonról...
Zalamegye KARMACS bp-től 198 km re
Basszus,most nézem hol laksz
Vasárnap megyek ferihegyre,valahogy összefuthatnánk -E
20.000 ft
Képaláírós palacsintázás vmikor a jövő héten, kizárólag motorral?
Huf?
Nincs bent sehol szám de én 186 magas vagyok és 94 kg nekem pont jó és lehet kissebre és nagyobra is állítani kb 1 hónapot hasznéltam 1000km van a kabátban
Ki az a buzi Fülöp Gábor? ? ?
Hanyas a kabát
Én is aláírom neked,csak kérdés,hogy mit és hol? , , , , , , , , ,
DE ha kell eladó
Itt volt fent a képesmotoron ujként hirdetve és itt vettem meg postán meg jött
Szeva,Te hol vetted ha szabad kérdeznem?
ÓÓÚ az ajókisnemrossz dzseki! Szia.
Nekem is ilyen kabátom van
A lényeget lehagyta az SM
Kedves "FIÚK a KLUBBÓL" alias CBR KLUBOS FIÚK!

Szeretném nektek megköszönni ezt a csodálatos SZÜLETÉSNAPI AJÁNDÉKOT!
A szívembe találtatok, mikor megkaptam, bevallom elérzékenyültem. Főleg akkor, mikor FG elmondta, h ebbe mindannyian beszálltatok!

Bár hétfőn kaptam meg hallgatásom oka, h szerettem volna méltón megköszönni nektek, amúgy RRcat módra - ha már a Klub egyik kedvenc képe a "pajkos Majkos" - gondoltam megadom a módját

Még egyszer nagyon köszönöm nektek, örülök, h ebbe a társaságba tartozhatok - büszke vagyok rá és örömmel tölt el - mert bár sokat hülyéskedünk, de éppen ebből az ajándékból is
látszik, h odafigyelünk egymásra!
Alex CBR:
badzoli:
cs. dzsordzso :
cala:
mescalero:
Tibor X7:
és az ötletgazdának : FülöpGábornak

P.S.: és mielőtt bekereteztetve kiraknám, szeretném, ha mindannyian aláírnátok! Sokat jelentene nekem! KÖSZÖNÖM!
Ne a képhez pózólj,hanem...... , ,
Motorral gondoltalak megkergetni te macska fényképzkedni hm ha tudtam volna ,nekem is pózolhatnál jó fényképész vagyok ám
Blade: hát ha te szeretsz futni a pálya körül bukósisakban, teljes harcidíszben én állok elébe
Tegnap fényképezni voltam kint meg köridőt mérni, jah meg a nevemre venni 4 motorost... ( Alex azért javította a statisztikát a Hondájával hallelúja )