Vágom ja de nem beszéltünk össze,ez így van, szerintem, de lehet hogy tévedek, de nem hinném
Lelki vezetőre, egy igaz mentorra, nekem volna szükségem
A csütörtök este így per pillanat jó,délelőtt dolgozom, így elvileg 16h után szabad a pálya.
Most megyek mert reggel 8-kor fel kell kelnem,9-re hoznak két Hondát felnicsíkozni (Hornet 900,CBR 125) remegő kézzel elég randa lenne
Látom te vágod a szitakötőket
Ti Calával összebeszéltetek...-ő is ezt a dumát nyomja nekem
Pater Mesca és Pater Cala a két gyóntatópapom és lelki vezetőm
Akkor csütörtök este? Aznap van a filozófia etalon vizsgám, tehát elég jó hangulatban leszek
én elvből nem pontozok, se képet, se videót.
de itt kivételt teszek, 5+
azok a szitakötők, 180 fokot forditva a képet
(mondtam én hogy megvan mindened ami kell )
Hát mesca, pedig de...a NAGYIPALI szentély a Batthyányin ( is) van
De ha Zsámbékig eljössz, onnan mehetünk együtt...odáig csak eljutsz már...ma én is eljutottam Oroszlányig
Gemit meg valamelyikőtök felveszi
Apukám késziti a versenyre....:D Nem bír magával! Imádom...csak már ugy motoroznék...mert amikor kerék volt,akkor rossz idő volt...most jo idő van,csak kerék nincs:S
Nekem meg csak 1 Gas-Repsol-os kulcstartóm van... a Suzukin...
Lelki vezetőre, egy igaz mentorra, nekem volna szükségem
A csütörtök este így per pillanat jó,délelőtt dolgozom, így elvileg 16h után szabad a pálya.
Most megyek mert reggel 8-kor fel kell kelnem,9-re hoznak két Hondát felnicsíkozni (Hornet 900,CBR 125) remegő kézzel elég randa lenne
Jó cakkát
Látom te vágod a szitakötőket
Ti Calával összebeszéltetek...-ő is ezt a dumát nyomja nekem
Pater Mesca és Pater Cala a két gyóntatópapom és lelki vezetőm
Akkor csütörtök este? Aznap van a filozófia etalon vizsgám, tehát elég jó hangulatban leszek
de itt kivételt teszek, 5+
azok a szitakötők, 180 fokot forditva a képet
(mondtam én hogy megvan mindened ami kell )
Valami jóakarómnak nem tetszett, h örömet okoztatok nekem Vajh ki lehet
http://www.sportmotor.hu/motor...
Mondjuk csütörtök vagy szombat este?
De ha Zsámbékig eljössz, onnan mehetünk együtt...odáig csak eljutsz már...ma én is eljutottam Oroszlányig
Gemit meg valamelyikőtök felveszi
Hol van az a palacsintázó szentély? Remélem nem a nagy Budapesten, oda nekem navigátor kell
helyileg
mer amúgy a nagy pofámon át...azt tudom