Tanult kolléga, nem így megy ám ez, először is meg kell ülni a lovat! "Oszt" ahho meg tudni kő hol az eleje...
Amúgy meg a valahol a honda lapján lehet találni service manualt, ami karcsú üzemeltetési szempontból, a 600F -es user manualra napokat vadásztam anno.
Nagyon jó,megéri elmenni. Felnőtt egész napos 2100ft,lehet váltani 3 órás belépőt is, de az is 1700ft, ha jól emlékszem.
Ebben benne van az élményfürdős rész is,de lehet csak strandbelépőt is váltani,szerintem ez a kifizetődőbb. A strand területén van a 4db nagy csúszda, amiből az egyik "raftingcsúszda" itt csak 1 vagy 2 személyes gumibalinokkal lehet csúszni.Rölabda és kispályás foci pálya is van,természetesen homokon. Akik kisgyerekkel jönnek azoknak is van bőven lehetőség szórakozni,gyerekeknek medencék,játszótér van.
Szóval van minden ami kell,csak pénzmag legyen bőven hozzá.
Mi nem akartunk balhét, hogy berontunk a járgányokkal a tömegbe
Most Tbánya a cél,az új élmémyfürdöt nagyon dicsérik,2100 pénz a belépő, és ebben állítólak már benne van minden,maj kiderül ha oda értünk.
Autóval megyünk
(ja,a suzuki nem is autó,de nekem az is jó )
Nem is láthattál,mert visszamentünk Velencére,ott közel tudtuk lerakni a motorokat a helytől ahol döglöttünk,Agárdon ez nem jött össze.
Este 7 körül egy kb. 40-50 motorból álló konvoj is befutott
Ez a túra nem két napos..?
odamegyünk, kerülünk, elfoglaljuk a szállást, iszunk egy "bambit", eszünk egy rántott húst.. Gyönyörködünk a Cbr-ekben :) megvitatjuk az élet nagy kérdéseit..
Hát idáig volt már júli11., volt júli18., de most már a fene sem tudja kinek mikor jó
Én júl. 11. megyek,idáig a haverjaim közül vannak egy páran, akik úgy néz ki hogy jönnek innen "badgirlcityből" (remélem az időjárás nem szól közbe)
Fehérváron keresztül Tihany ,majd komppal át a déli oldalra,és úgy vissza .
Zoli neked és a gépednek jobbulást és csak cala-val tudok egyetérteni, hülyeség ellen nincs orvosság! ...remélhetőleg minden jól megy és az igazi szülinapodra összeáll a gép!
Amúgy meg a valahol a honda lapján lehet találni service manualt, ami karcsú üzemeltetési szempontból, a 600F -es user manualra napokat vadásztam anno.