Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak ben ne mérjenek mert akkor kell ám (nyévogni)és szépen mosolyogni hogy elengedjenek
Tenk jú für die Information
Nem Totiserkolonie-n ( Tatabányán át) megyünk, hanem Csákvár felől..- bár ott is kint állhatnak a májsztrók...
"sünök sündörögnek"
Tatabányán a sünök sündörög, és méricskélnek a McDonalds környékén.
megyek dodozni

Júli. 11-el hogy állunk,idáig úgy látom elég gyér a felhozatal a túrára.

De sebaj,majd a saját csiga-biga tempómat diktálom magamnak
Amúgy valaki esetleg egy MAJK kör? 1 órán belül indulunk!
Olyan szépeket, h tegnap egész nap azon gondolkodtam, mivel tudnám megzsarolni, h azonnal odaadja nekem azt a sisakot.. Csilivili volt, szép színes, sasos meg zászlós és irídiumos plexis
Aztán végül is megkegyelmeztem és visszaadtam a Hondás táskáját, ami nálam volt megőrzésen... Pedig az sem volt rossz
AlexCBR.Milyen sityakokat tudsz hozni,onnét a messzi földrészről?Nekem valami szép kellene,ami megy a mocimhoz.
Bécsből importáltam:)) Viccen kivül 1 hónapra jött Európába...
Azért te legalább felismertél egyáltalán? Ha már a Zsozsek téged nem a sötétített plekó mögött
Ezt nem mondod, h hozattál magadnak Amcsiból még egy "csokinénit" is, h kényeztessen?
Őt is az ebayen vetted? És konténerben jött át az óceánon?
Igen meglepődtem nagyon ... Gondoltam szép, nem szép én letámasztom itt a motort és le verek egyet a delikvensnek... A párod meg folyamatosan azon agyalt hogy "ez nem is az Alex volt".....
Ha július végéig nem kapom meg a Mike Doohan sisakom akkor sztem kelleni fog Szerelmes lettem a bukódba...

Azt hitted vmi gyp-s huzogatja a táskád a Lágymányosin?
Várt itthon a csoki néni... Mivel nem ettem egésznap semmit, ezért csinált nekem friss baguette szendvicset, Serrano sonkával, saláta levéllel fekete olivával, és friss paradicsommal...ki bontottam mellé egy üveg Dúzsi rose-t most az kortyolgatom.....
El ne meséld merre jártál
Tényleg fel kellett volna vennünk, amit a kútnál mondtam a Hondáról...
Ha tényleg kell akkor tudok hozni és nem annyiért amennyiért itthon árusitják..
Hello Hello
Hazaértél Te lókötő?
Remélem sikerült rendbehoznod a toaletted és ügyesen hazaegerésztél
Rólad is kattintottam egyet kettőt, majd felteszem, h a többiek is megcsodálhassanak Az a bukó nagyon ott vaaaaaan
Nekem kell , különben ez történik :
Ciao!
Ismerem az rtl-s operatőröket akik csinálták az egyiknek cbr 600-a van.Ilyet, csak röhögni lehet rajta jéggel hűtik...
Valami hasonló ,de inkább itt nem fejteném ki bővebben a gondolataimat. , , , , ,
Már neked is "motoremlő" kell
Nem biztos,hogy Németh Balázs videója segít rajtam. Valami egészen másra lenne szükségem. ,
Kérsz egy vállat
Mondjuk szánalmas...de ez van...és az emberek 80%-nak ez a meghatározó média..
Nekem attól sírni támadt kedvem inkább...
Szia Cat köszi a pontozást van kutyám 2 is egy Shar pei és egy Akita inu,cica az nincs
Na mi a baj...?
Nézd meg a most feltöltött RTL Klubos vidit Németh Balázsról, egyből jobb kedved lesz.