Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

! Azután persze: ! Az biztos, hogy felraktam volna ide a képeket!
És mi lett volna, ha rányitottál volna, miözben épp egy Kawával hancúrozik?
Sziasztok Ciberések!
Hát, hogy könnyebb dolgod legyen, akkor az új nevem: HONDACBR900RRGyuriVányáról! - remélem megteszi? 'Balra el'.... - valahol már hallotam! Irigyellek benneteket, mivel itt is nagyon szép idő volt, de nem állt módomban motorvulni . Azért rányitottam a VAS-ra, hogy meg van e még és nem-e rosszalkodik vmit.
November hónapban a DanGer Bikes, minden raktáron lévő alkatrészt 20% os árengedménnyel ad (Puma, Valtermoto, Motrax, Galfer, Two Brothers, Mivv, IRC, GPCrono, stb.) minden kedves vásárlójának. Várnak benneteket szeretettel.
06-20-5-DAN-GER (326-437)
Próbáld ki ezt: Kushitani, annyira nem vékony hogy fázz, lágyprotis, és nagyon rugalmas a tenyérnél a bőr. Nekem bejött, nem egy téli kesztyű, de 15-16 fokban még abszolút nem fázik benne a kezem.
Én ezt újítottam be ma:
A bájkergörl nem annyira fázós, mert hidegvérű. A baj az, h nem nagyon szeretek kesztyűben motorozni...- tudom, h ez öreg hiba és ha panda lesz már későn fogok sírni, de így jobban érzem a kis dögöt...- ezért is van egy vékony kesztyűm...
"Na mit sikerült mára összehoznotok? "
off:
+8kg 6 hét alatt,már csak 4 kg hiányzik hogy emberszámba vegyenek.
on:
Ma szerényvoltam,csak Bakonycsernye oda-vissza volt,képek lejjebb vannak.
Ha fázik a pracli akkor vékonyka a kesztyü+fázos a biker,itt még 17 fok van kint.
Hi Schokoladehasen Na mit sikerült mára összehoznotok? Mi hülyére tréningeztük az elmúlt pár napban a Bp-Dbogdány -Vgrád-Egom-Zsámbék szakszt Most értünk haza - Fázik is a praclim eléggé
az az
ahogy zirc felé mész
onnan lehet az erdőn át várpalotára jutni
az egy szép és kanyargós út,csak kicsit szar(nem kicsit)
Bakonycsernye határában van.
ez nem szápár mellett?
Meg,és prezentálok a képekből is.
én ugyan nem!
Asszem a "gyí"-nál már könyörögnél, h vegyem ki a sarkantyút az oldaladból Nah én balra el...vár a sziti
eRRe inni kell,nem keveset,és meg is van a keresztelő+kiszáradás elleni védelem
ha nem találsz hozzá lovat,szólj
Motorvulás meg volt? Mister Mescalero? Én most nyergelek...nyergelnék...Csak állandóan feltartanak
Nem nagyképü, ha ez valóban MR.RF új nickje (adatlap elmaradt)
Az csak, h idézzek "nagy gáz, jó időben"! Még nem megy... Majd jövőre folyt.köv.

Most lépek edzeni. Ahoy!
Miért én elfelejtettem? Ha igen, akkor látod azt is elfelejtettem, h elfelejtettem
Trenírozol már jövőre? Látom szépen megy az egykeró
Én nem rosszra gondoltam hanem arra, h nem felejtessz el válaszolni.
Dzsordzso, te nem akarsz nevet változtatni...mire mindig begépeem ezt a dzsordzsót
Így gondoltad Ez már + volt nekem akkor amikor +vettem a mocit de nagy képűnek tartottam(tartom)
Gambesz...rossz az aki rosszra gondol