Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fenébe, tényleg nem látom ezt a fórumot... Hm, előbb felhívtam az egyik kollégáját, akivel egy szobában ül. Pont ezeket mondta ő is, lehet, hogy ő is onnan tudja
A vadkanoknak van kötelező biztosítása?
Tudom, hogy nem látsz más fórumot, ezért bekopizom ide, amit írt a motorosok.hu-n:

"Na.
Itthon.
Szeretett, dédelgetett, menet közben is törölgetett, tuningolt motorocskám darabokban.
Nekem a bal lábfejemben eltört egy csont, jobb boka és néhány borda zúzódott.

Full protektoros, púpos egyrészes versenyruha, Diadora kengurúbőr kesztyű, Alpinestars csízma, SHOEI bukó.
Ezért vagyok még itt.

Egyáltalán nem marhultunk, olyan 90-es tempóval gurultunk Pilisszentlászló és Visegrád között, néhol még vizes volt az út.
Egy rövid egyenesben a vízmosásból a szalagkorláton keresztül kiugrott kb. 1-2 méterrel elém egy 150 kilós vadkan.
Annyi időm nem volt, hogy berántsam a féket, pedig két ujjam mindig rajta van.
Telibevertem, repültem vagy 15 métert és egy klasszikus tigrisbukfenc után háton értem talajt.

Kösz mindenkinek a támogatást."
ez nem vicces... amúgy tudsz róla valamit azóta?
Akarsz róla beszélni?
Biztos azért mert amúgy 5 szobával arrébb ül, meg azért mert a két fehér tesó is rendszeresen jár arra...
Szebb napot!
Rájöttem, hogy nem nagyon tudok felülemelkedni ezen a Viking dolgon... tegnap lehet, hogy fel sem fogtam a dolgot, most viszont teljesen le vagyok sokkolva tőle...
Jó reggelt mindenkinek!
annyi egyéniséged csak van, hogy ne mások mondják meg, hogy milyen nevet választasz..
Tipp: MR.RR amigos.
csak egy betü, de az maga a megoldás.
csak aztán tudasd velünk is,nehogy ne tudjuk,h Te vagy az
Na gondolkodom valami optimális neven
ez meg vmi cbr fórum,vagy mi...
ó hát csak gondoltam az rf korszak letűnt...
Heloss amigos van valami ötlet, hogy mire
Jó Napot!

A tegnapi időjárás úgynézem ismétli magát úgy hogy MOTOROZÁS lesz.
Megnézem a Csetény-i szélharcosokat
uhh
akkor hajrá! jó időt neked(nem köridőt! )
Már alakul a jó idő, ezért is jöttem motorral, délben végzek is ma...
hát Te király vagy,azért
elvileg ma még lesz jó idő...
Jó reggelt! Én a köd ellenére ma reggel is motorral jöttem...
jó reggelt!
én tegnap motoroztam,úgyhogy ohne hegyomlás
számít,h csak 2.1 km-t?
elvittem téli álomra a bájkot
hey MR! nem kellene mostmár nevet változtatni?
Hali érdemes akkor már át fúvókázni és sport kipuffrendszer v. legalább is slip-on-t rakni Ha téged nem érdekelne bármilyen okból kifolyólag akkor lehet engem érdekelne milyen márkájú
Jól látom? Erdős Csabi a lábaid előtt 'térdel' ? - nem a csikos fazonokra gondolok
Szebúúússz! Az ivászat ma is megvolt, 1 gyönyörű kislány születése alkalmából! A csutka nem sürgős, hiszen tudod a sztorit. Viszont lenne 1 kérdésem, pontosabban több is ,de csak ez vág ide: ajánlottak ma 1 sportszűrőt baráti áron a mocihoz és most ezen vacillálok. - kell valamit állítani hozzá pl. karbisor?
Vikingnek jobbulást!
Massa, majd jövőre! - sajnálom a kis Brazilt!
Cica remélem eggyetértesz velem, aki MA nem nyergelt és motorvult, azoknak hegyomlás! - persze csak ha saját hibából!
"Ejj, nem megy ez neked!" (bocs)
óóó hát + vok lepve,h nem érted.vagy csak úgy teszel?
majd elmondom