Szegény Viking...Nekünk tutuisék(GSR és Gixxer fórum) mondták fél4 körül Egomban, h egy gixxer találkozott egy vaddisznóval Lepencén... De mindenképpen add át Vikingnek, h én is jobbulást kívánok NEKI! Régen mondjuk agyon martuk egymást a Schumi-Alonso afféroknál a motorosok.hu-na Forma-1 topicban, de örülök h megúszta nagyon!
Én is nagyon jóót motoroztam ma apuval,és soksok CBRest láttam :):)
Lepence felé mi is elindultunk,de mutatták szemből,hogy lassítsunk, nemtudtuk,hogy miért, de vissza is fordultunk,mert nagyon nyálkás volt, aztán megkérdeztem a srácokat akik félreálltak,hogy mi történt,és akkor mondták, hogy vaddisznót ütöttek el..de azt nemtudtam hogy motoros
Uhogy szentendre felé mentünk....
Pechemre senki sem akart, vagy tudott gurulni velem, így ma itthon tengettem a délutánt... Még jó, hogy nem mentem egyedül Lepence felé, pedig nagyon erősen gondolkodtam rajta...
Sziasztok drágáim Ez egy eszeveszett jó nap volt a motorozásra.. Szép kört mentünk kedves ismerősökkel találkoztunk. Sajnos elég sok balesetet láttunk...és már menet közebn egy olyat is hallottunk, h valaki elütött egy gixxerrel a Lepencei úton egy vaddisznót...-remélem túlélte a motoros..
Majd néhány képet teszek fel.
Talán azért vétetted el a "Zsámbéki lahajtót", mert Pilisvörösváron nincs is olyan A 10-esről csak Piliscsabán át tudsz eljönni Zsámbéknak Vörösvártól az kb. úgy 8km., tehát elég szépen benézted Biztos megszűnt a BadGPS műholdas kapcsolata Ha már Vörösváron voltatok miért nem ettetek egy Parfét az Emilben, ami Észak-Mo.egyik legjobb cukrászdája?
Nah délben nyergelés lesz...csak még az uticélt nem döntöttem el..
Hó...na neee.... Sztem lassan itthon is arra fogunk felkellni, hogy térdigérő hó van... ami ha úgy vesszük, nem baj, legalább hamarabb túlleszünk rajta:D remélem....
Motorozni akarok!
Jelentem a 2 fehér tesó megint lecsapott!
Sikeresen kikerülve a fővárosra délután lecsapó zivatart, a Lepence-ring felé vettük az útirányt. Az előbb említett zivatar nyomait kb Pilisszentlászlótól tapasztaltuk, majd a vizes úton irány a Fellegvár.
Kis pihenő (itt készültek a fotók), majd a bendőnk megtömése céljából hol száraz, hol nedves úton irány Esztergom.
Onnan a 10es úton Pilisvörösvár, majd egy oda-vissza a Csobánka GP-n (ez egy kicsit kényszerút volt, mert elvétettem a Zsámbéki leágazást). Majd irány Zsámbék (Cat, miattad 2esben ordíttattam a vasat, remélem hallottad), onnan Bicske és végül Csákvár, természetesen egy kis sütiért.
Majd vissza az 1esre és irány Pest.
Summa 240km.
Kár, hogy az út nagyobb része nedves, vagy vizes volt...
Majd holnap el diablo is rászabadul az utakra,már ha az időjárás megismétli a mai napot
tudod Te mi az!
az AGM-jeidre?
Nem az aki a jobboldaladon,hanem a bal oldaladon lévő, csikosfelsőben
Gábor, nálad a pont
El diablo ve esto, él mismo
A sárga gixer TK gyanús...
De ő relatíve jól van...
Én is nagyon jóót motoroztam ma apuval,és soksok CBRest láttam :):)
Lepence felé mi is elindultunk,de mutatták szemből,hogy lassítsunk, nemtudtuk,hogy miért, de vissza is fordultunk,mert nagyon nyálkás volt, aztán megkérdeztem a srácokat akik félreálltak,hogy mi történt,és akkor mondták, hogy vaddisznót ütöttek el..de azt nemtudtam hogy motoros
Uhogy szentendre felé mentünk....
Majd néhány képet teszek fel.
Nah délben nyergelés lesz...csak még az uticélt nem döntöttem el..
Hó...na neee.... Sztem lassan itthon is arra fogunk felkellni, hogy térdigérő hó van... ami ha úgy vesszük, nem baj, legalább hamarabb túlleszünk rajta:D remélem....
Motorozni akarok!
Sikeresen kikerülve a fővárosra délután lecsapó zivatart, a Lepence-ring felé vettük az útirányt. Az előbb említett zivatar nyomait kb Pilisszentlászlótól tapasztaltuk, majd a vizes úton irány a Fellegvár.
Kis pihenő (itt készültek a fotók), majd a bendőnk megtömése céljából hol száraz, hol nedves úton irány Esztergom.
Onnan a 10es úton Pilisvörösvár, majd egy oda-vissza a Csobánka GP-n (ez egy kicsit kényszerút volt, mert elvétettem a Zsámbéki leágazást). Majd irány Zsámbék (Cat, miattad 2esben ordíttattam a vasat, remélem hallottad), onnan Bicske és végül Csákvár, természetesen egy kis sütiért.
Majd vissza az 1esre és irány Pest.
Summa 240km.
Kár, hogy az út nagyobb része nedves, vagy vizes volt...