Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit sikerült? Vagy mit nem? Hogy ilyen nagy a jókedv?
..mi a baj, drágaszág?
..tudom, hogy tartozom, nem felejtettem el, csak nem mindig tudom, hogy merre van az előre, meg a hátra..
Ennél szarabb nem is lehetne,de azért köszi...
Szép napot mindenkinek!
Ha hó valaki erre felé....
Meg volt a mai shopping?
Persze, legfeljebb nem tudok segíteni neki...
Ha valakit annyira érdekel hogy mit is jelentenek a röviditések,akkor kell dobni egy mailt a Honda Hungária Kft-nek.
A PR-os kollegáknak tudniuk kell a választ,szerintem legalábbis kellene.
én ugyan nem.. ..csak jól szórakozom.. ..természetesen veled, és nem rajtad
jut eszembe: majd lehet, hogy egy barátomnak szüksége lesz (esetlegesen) a segítségedre.. ..ha így adódna, megadhatom neki az e-mailcímed?
Te most beszólsz nekem?
Zoli! ..szerinted tényleg te vagy az első, aki google-ban keresi? ..ne má'..
..külföldi fórumokon is felvetődött már ez a kérdés párszor, hónapokon át vadászta rengeteg ember, és CSAK esetleges feltételezéseket találtak, semmi hivatalosat..
..erősen kétlem, hogy úgy fog kiderülni, hogy variáltok az összes C, B és R kezdetű angol szóval, amit ismertek... ami lássuk be, eleve nem sok.. ..de majd úgyis jön egy nagyokos, aki sziklaszilárdan fogja állítani, hogy ő tudja, mindenki be is nyeli neki, aztán úgysem az lesz..
Na latom azert kezd mindenkit erdekelni a tema. Varok meg tippeket, de szerintem az a " City Bike Race " az nem.
A CBR-re a google a következőket dobja ki:
-comic book resources
-Constant BitRate
Az F=fun, az RR=road racing, vagy race replica.
tudhat valamit a tanult barát
szerintem meg: ha ezt most a japók olvassák, csapkodják a térdüket a röhögéstől..
(az F/RR nem titok, de a CBR tippek.. LoL )
Jó éjt, én mentem csucsulni, hosszú nap volt. Így legalább még egy napot élek, RRcat csak holnap tud kivégezni.
A hondánál még azt tudom, hogy a VTR=V elrendezésre utal,T=kéthengeres,R=rece,,,VFR=V elrendezés,F=four,R=race,,,RR=RacingReplica,,,,,a GSXR az a GS-régi "izom" motorról és a Suzuki gyári verseny motorjáról az XR-ről kapta a nevét
Tippem lenne még: Full Fairing, vagy Fairing, azaz burkolat. És szerintem megfejtettük a CBR-600F/RR neveket.
Azt mondod előre töröljem a regisztrációmat mindenhonnan, vonuljak a hegyekbe remetének, és örüljek ha túlélem a 3.-ik világháborút?
Na majd figyelj csak...
Valaki csak meg tudja mondani. Reggelig csak szuletik egy valasz.
Jo ejt, en teszem el magam holnapra, koran kelek. De azert nagyon erdekel, es a tobbi rovidites is, mas markaktol is. Ha valaki tud valamiket legyszi irja meg, szivesen olvasgatnam. Reggel elso dolgom hogy elolvassam
Hali.Én + úgy hallottam ,hogy City Bike Racing nem tom nekem ezt mondták annó lehet badarság nem tom
Azt már rád bízom én is kíváncsi vagyok...