Ha valakit annyira érdekel hogy mit is jelentenek a röviditések,akkor kell dobni egy mailt a Honda Hungária Kft-nek.
A PR-os kollegáknak tudniuk kell a választ,szerintem legalábbis kellene.
én ugyan nem.. ..csak jól szórakozom.. ..természetesen veled, és nem rajtad
jut eszembe: majd lehet, hogy egy barátomnak szüksége lesz (esetlegesen) a segítségedre.. ..ha így adódna, megadhatom neki az e-mailcímed?
Zoli! ..szerinted tényleg te vagy az első, aki google-ban keresi? ..ne má'..
..külföldi fórumokon is felvetődött már ez a kérdés párszor, hónapokon át vadászta rengeteg ember, és CSAK esetleges feltételezéseket találtak, semmi hivatalosat..
..erősen kétlem, hogy úgy fog kiderülni, hogy variáltok az összes C, B és R kezdetű angol szóval, amit ismertek... ami lássuk be, eleve nem sok.. ..de majd úgyis jön egy nagyokos, aki sziklaszilárdan fogja állítani, hogy ő tudja, mindenki be is nyeli neki, aztán úgysem az lesz..
A hondánál még azt tudom, hogy a VTR=V elrendezésre utal,T=kéthengeres,R=rece,,,VFR=V elrendezés,F=four,R=race,,,RR=RacingReplica,,,,,a GSXR az a GS-régi "izom" motorról és a Suzuki gyári verseny motorjáról az XR-ről kapta a nevét
Valaki csak meg tudja mondani. Reggelig csak szuletik egy valasz.
Jo ejt, en teszem el magam holnapra, koran kelek. De azert nagyon erdekel, es a tobbi rovidites is, mas markaktol is. Ha valaki tud valamiket legyszi irja meg, szivesen olvasgatnam. Reggel elso dolgom hogy elolvassam
..tudom, hogy tartozom, nem felejtettem el, csak nem mindig tudom, hogy merre van az előre, meg a hátra..
A PR-os kollegáknak tudniuk kell a választ,szerintem legalábbis kellene.
jut eszembe: majd lehet, hogy egy barátomnak szüksége lesz (esetlegesen) a segítségedre.. ..ha így adódna, megadhatom neki az e-mailcímed?
..külföldi fórumokon is felvetődött már ez a kérdés párszor, hónapokon át vadászta rengeteg ember, és CSAK esetleges feltételezéseket találtak, semmi hivatalosat..
..erősen kétlem, hogy úgy fog kiderülni, hogy variáltok az összes C, B és R kezdetű angol szóval, amit ismertek... ami lássuk be, eleve nem sok.. ..de majd úgyis jön egy nagyokos, aki sziklaszilárdan fogja állítani, hogy ő tudja, mindenki be is nyeli neki, aztán úgysem az lesz..
-comic book resources
-Constant BitRate
Az F=fun, az RR=road racing, vagy race replica.
(az F/RR nem titok, de a CBR tippek.. LoL )
Jo ejt, en teszem el magam holnapra, koran kelek. De azert nagyon erdekel, es a tobbi rovidites is, mas markaktol is. Ha valaki tud valamiket legyszi irja meg, szivesen olvasgatnam. Reggel elso dolgom hogy elolvassam