Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha lesz valamilyen féle-fajta névadó, szóljatok ott a helyem!
ez így fain. tartunk vmi névadót,vagy keresztelőt?
Ez egy kicsit erős volt...
Én csak kíváncsi vagyok.... És NEM felejtek el válaszolni! Na gyerünk...ragadj billentyűzetet és dobj egy mailt!
Pont akartam mondani, hogy kettőnk közül ki a feledékenyebb? :)

Te kis kíváncsi... :)
De majd délután feldobom a kedved...
Csak mint rendesen...
Nagyon rossz vagy ma, nagyon rossz!
Bálint ment a mail, te kawajájder...
Fejlődni pályán kell, nem a kamerával...
Néztem azóta kamerákat, de egyszerűen az oregon-okon kívül nem találok másmilyet, ami jónak tűnne... pedig a fejlődés érdekében kellene valamit eszközölni...
Abból a felvételből nem sokminden derül ki... Szerencsére... Mert a végén nekem kéne szégyenkeznem...
Mármint a terelésre gondolsz? Mert azt már videofelvétel is bizonyítja, hogy nem így van...
Hátha neked elhiszi, én hiába mondom neki...
A mennydörgés Badnek köszönhető, én csak csendben kullogok mögötte... meg nem is mindig vagyok felismerhető - mivel megrögzött rendszámelhagyó vagyok
Nem tom... azt hittem csak a képről ami fent van rólam... bár azon annyira nem terelem, csak irányban tartaom
Élőben láttalak benneteket Felismerhető( mennydörgő) páros vagytok Különben miért mondtam volna, h jól tereled az RR-t?
Ja, bocsesz, már értem... szóval élőben láttál? - mindegy, amit a képről írtam, az azért igaz
Köszi Bálint... Te feledékeny...
Tyű, köszönöm
Azért hozzátenném, hogy a kép akkor készült, mikor először volt rajtam a bőrruha Nem tudtam előrébb hajolni, mert nem kaptam levegőt benne Azóta eltelt kb 5000 km... most már jobb...
Látod...neked hiába van két bratyó fent, mégis Kobakka volt a szembe/feltűnőbb szombaton.. Talán mert neki szebb a motorja Szegény Zsámbék....feleslegesen bömböltetted a tesókat...
A fehér ruha mindent visz. :)
Na persze, rólam ilyet sosem írsz...
Kobakka nagyon jól tereled azt az RR-t És ami a nőknél még plussz szempont, jól mutatsz rajta
JÓ REGGELT CBResek ...és Kawás Hihetetlen ez a jó idő...mára már meg is van az uticél a VÁROS, alias the BIG SZITI Giorgio: én egyetértek veled, aki NEM az papírkutya esetleg szájmotoros vagy csokinyuszi
Tegnap este látom megszakértettétek a képet rendesen Csíkos és nem csíkos...Csabi vagy nem Csabi...térdel vagy guggol