Néztem azóta kamerákat, de egyszerűen az oregon-okon kívül nem találok másmilyet, ami jónak tűnne... pedig a fejlődés érdekében kellene valamit eszközölni...
Tyű, köszönöm
Azért hozzátenném, hogy a kép akkor készült, mikor először volt rajtam a bőrruha Nem tudtam előrébb hajolni, mert nem kaptam levegőt benne Azóta eltelt kb 5000 km... most már jobb...
Látod...neked hiába van két bratyó fent, mégis Kobakka volt a szembe/feltűnőbb szombaton.. Talán mert neki szebb a motorja Szegény Zsámbék....feleslegesen bömböltetted a tesókat...
JÓ REGGELT CBResek ...és Kawás Hihetetlen ez a jó idő...mára már meg is van az uticél a VÁROS, alias the BIG SZITI Giorgio: én egyetértek veled, aki NEM az papírkutya esetleg szájmotoros vagy csokinyuszi
Tegnap este látom megszakértettétek a képet rendesen Csíkos és nem csíkos...Csabi vagy nem Csabi...térdel vagy guggol
Te kis kíváncsi... :)
Azért hozzátenném, hogy a kép akkor készült, mikor először volt rajtam a bőrruha Nem tudtam előrébb hajolni, mert nem kaptam levegőt benne Azóta eltelt kb 5000 km... most már jobb...
Tegnap este látom megszakértettétek a képet rendesen Csíkos és nem csíkos...Csabi vagy nem Csabi...térdel vagy guggol