"Ezen már a munkahelyemen is eltűnődtem: adott egy jópár pali, és egy-két nő egy társaságban. Földobsz egy témát, legyen mondjuk a spenót. Öt perc múlva mindenki a rébuszokban másról beszél."
Én tuti agyonütöttem volna mindkettőjüket...hát mégis csak egy CBR...hát viselkedjen CBR módjára... Az kellene még nekünk...egy CBR-Kawa félvér...ami duzzadozik a Kawa öntudattól...viszont tökéletes Honda kivitelezés
Ez nyilvánvaló, de mondjuk egy csúszásnál kilyukadt tenyérbőrre nyilván nem vonatkozik. Az joggal elvárható, hogy ne essen szét a kesztyű esés közben...
A motorosnak a kesztyü túlképpen egy egyéni védőeszköz,azért kérdeztem hogy mire is vállalnak garit.
Ha egy szimpla csúszásnál a varrásnál enged,az már régen rossz,de lehet hogy tévedek.
Ezen már a munkahelyemen is eltűnődtem: adott egy jópár pali, és egy-két nő egy társaságban. Földobsz egy témát, legyen mondjuk a spenót. Öt perc múlva mindenki a d*gásról beszél. Ez egy ilyen törvényszerűség már lassan?
A védelmi fokára hogyan? Mindenki másképpen esik, erre nem lehet garanciát vállalni. Természetesen az anyagra, a varrásra vonatkozik, normális felhasználás mellett, vagyis ha eséskor szétszakad a varrása, az nem számít rendeltetésszerű használatnak.
Aham,de ennyiért már lehetne több része kengurubőrből,nem csak a tenyér.
Mondjuk, láttam már 72e forintért is kesztyüt idén,kerestem is benne az aranyszálat,amivel varrták,de nem találtam
Kesztyü nélkül,vagy egy nagyonvékonyka kesztyüvel motorozni,ez öreghiba,tessék csak hozzászokni szépen a megfelelő kesztyü használatához tavasztól-őszig
Én két kesztyüt nyúzok,nyáron egy keményprotektorost,ilyenkor meg egy lágyprotektoros túrakesztyüt.
Ha panda van,nem mindegy hogy marad bőr a kézen vagy nem,persze van szitu amikor teljesen mindegy hogy mibe van a biker,olyankor egy szamurájpáncél se védi meg az életét.
"Ezen már a munkahelyemen is eltűnődtem: adott egy jópár pali, és egy-két nő egy társaságban. Földobsz egy témát, legyen mondjuk a spenót. Öt perc múlva mindenki a rébuszokban másról beszél."
(ipari parkokban lévő cégekre gondoltam)
Ha egy szimpla csúszásnál a varrásnál enged,az már régen rossz,de lehet hogy tévedek.
A védelmi fokára,vagy az anyagára,kidolgozására adják?
Mondjuk, láttam már 72e forintért is kesztyüt idén,kerestem is benne az aranyszálat,amivel varrták,de nem találtam
Én két kesztyüt nyúzok,nyáron egy keményprotektorost,ilyenkor meg egy lágyprotektoros túrakesztyüt.
Ha panda van,nem mindegy hogy marad bőr a kézen vagy nem,persze van szitu amikor teljesen mindegy hogy mibe van a biker,olyankor egy szamurájpáncél se védi meg az életét.