Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

100:1 aránynak már örülnék.... Kicsit nálunk összességében "rosszabb" a helyzet. A gondolatmenet csak példa volt.
Akkor kb,egyre gondolunk a kesztyűkkel kapcsolatban.
Így megfelel?

"Ezen már a munkahelyemen is eltűnődtem: adott egy jópár pali, és egy-két nő egy társaságban. Földobsz egy témát, legyen mondjuk a spenót. Öt perc múlva mindenki a rébuszokban másról beszél."
Na,akkor menj dolgozni egy olyan munkahelyre ahol a Nő-Férfi arány 100:1-hez,és egy kis idő múlva menekülni fogsz.

(ipari parkokban lévő cégekre gondoltam)
Én tuti agyonütöttem volna mindkettőjüket...hát mégis csak egy CBR...hát viselkedjen CBR módjára... Az kellene még nekünk...egy CBR-Kawa félvér...ami duzzadozik a Kawa öntudattól...viszont tökéletes Honda kivitelezés
Attól az még dugás marad, ha ki is csillagozod...
Nálad a pont Zoli
Én ilyen csúnyát nem írtam ám! Szépen kicsillagoztam!
Ez nyilvánvaló, de mondjuk egy csúszásnál kilyukadt tenyérbőrre nyilván nem vonatkozik. Az joggal elvárható, hogy ne essen szét a kesztyű esés közben...
Már bocs, de most csak te beszélsz dugásról....
A motorosnak a kesztyü túlképpen egy egyéni védőeszköz,azért kérdeztem hogy mire is vállalnak garit.
Ha egy szimpla csúszásnál a varrásnál enged,az már régen rossz,de lehet hogy tévedek.
A spenótot nem szeretem , de a másik az jöhet!
Ezen már a munkahelyemen is eltűnődtem: adott egy jópár pali, és egy-két nő egy társaságban. Földobsz egy témát, legyen mondjuk a spenót. Öt perc múlva mindenki a d*gásról beszél. Ez egy ilyen törvényszerűség már lassan?
A védelmi fokára hogyan? Mindenki másképpen esik, erre nem lehet garanciát vállalni. Természetesen az anyagra, a varrásra vonatkozik, normális felhasználás mellett, vagyis ha eséskor szétszakad a varrása, az nem számít rendeltetésszerű használatnak.
Féltek mi, h nem lesz amivel sálat kötök nektek télire, igaz? Tudom ám...
Ez a gari mit jelent egy kesztyűnél?
A védelmi fokára,vagy az anyagára,kidolgozására adják?
Persze, h fontos! - hogy tudjál csinálni nekünk finom sütit , mivel hétvégén MINDEN megyünk hozzád beteglátogatóba ! Igaz FIÚK?
Azon nem gondolkoztál még el, hogy vajh miért aggódnak ennyire a kezed miatt?
Most miért vagy ilyen dög kevés hölgyért aggódnak ennyire és féltik a pracliját (is)
Semmivel sem rosszabb, mint az Arlen kesztyűm volt, 39ezerért... És arra csak félév volt garancia, erre 1 év.
Szerintem rendezzetek gyűjtést a kesztyűmért Hamár mindenkinek ennyire fontos a kezem épsége
Aham,de ennyiért már lehetne több része kengurubőrből,nem csak a tenyér.
Mondjuk, láttam már 72e forintért is kesztyüt idén,kerestem is benne az aranyszálat,amivel varrták,de nem találtam
Mindössze 23 pénz, a tenyere kengurubőr.
Mennyiért válnak meg nagyduzzogva egy ilyen kesztyütől?
Kesztyü nélkül,vagy egy nagyonvékonyka kesztyüvel motorozni,ez öreghiba,tessék csak hozzászokni szépen a megfelelő kesztyü használatához tavasztól-őszig
Én két kesztyüt nyúzok,nyáron egy keményprotektorost,ilyenkor meg egy lágyprotektoros túrakesztyüt.
Ha panda van,nem mindegy hogy marad bőr a kézen vagy nem,persze van szitu amikor teljesen mindegy hogy mibe van a biker,olyankor egy szamurájpáncél se védi meg az életét.