Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Es az F a vegerol?
1x éve nős vagyok, szerinted megijedek még valamitől?
Huhhh fijúk, amit ti kapni fogtok RRCat-től, ha olvassa ezeket......
Hmm, és ha végigolvasom, akkor szó szerint igaz is az RR -en kívül minden CBR modellre. Gyakorlatilag veszel egy motort, amivel lehet lépésben is kényelmesen korzózni, de ha kell, akkor még pályán se olyan rossz. Az RR az más, az már a Race Replica, gondolom egyértelmű.
Gyakorlatilag igen mivel az alap a sor4-es napi használatú gép volt. Aztán lett egy "kicsit" sportos verzió is belőle. Ha valaki másképp tudja, akkor meg kijavít.
Cruising Bikes Race ?
One of the most extensive lines of Honda motorcycles is the CB Series which contains many of their most revered earlier models. Many CB models are still sold as commuting and cruising bikes. All CB series motorbikes have inline engines.

Wiki innen meg az R mint Race, és ezt hozzáadod.
Hello mindenkinek! Lenne egy kerdesem: a CBR elnevezes honnan jon, minek a rovidienkinektese? Valamit lehet rola tudni? Tudatlan vagyok, de erdekelne. Koszonom elore is.
Jo ejt mindenkinek
sziasztok

honda cbr 600F-hez a két oldalidom milyen árban van?
Gonosz pedig végképp nem lennék egy ilyen tündér leányzóval.
Ki mondta hogy róla írok? Meg egyébként is maximum sejthetem, de nem tudhatom. Vagy még csak nem is sejthetem...
Sandra kielégítetlen?
elveszi Ő ami jár neki
Coool
Van még egy: tanult barátom mondta, nincs gonoszabb egy kielégítetlen nőnel.
ez jó duma,megjegyzem bár az Áginak nem mondom,mert akkor 1 hónapig mosolyszünet van
mármint a szőkét ne vegye magára?
Pedig hányszor megfogadtam, hogy nővel nem vitázom mindig én baszok rá
Odaírtam ám, h senki ne vegye magára....akinek NEM inge ugye
ó,hát ő pontosan tudja...
Különben is, monogám vagyok: nem csalom meg a szeretőmet a nejemmel.
Te Gábor, nekünk beszóltak!
BOCSI az OFFért, de most eszembe jutott az a vicc, h :
-Fiúk csináltátok már három nővel?
- Nem egyszerre. Összesen ! Bocsi...senki ne vegye magára....
Én se Sőt....
mitől a többes szám? én nem tiltakoztam a szöszik ellen
Pffffff...... Jajh srácok Most legszívesebben megsimogatnám a buksitokat és mondanám, h JÓL VAN...