Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Monszinyór Ez egy olyan tény, amely még egy Kawás számára is köztudottnak kell, h legyen Mint ahogy az is, h a Malév gépek állandóan késnek Genfben
Na bonzsúr,

az Arlen Ness szerintem is jó, ha Talmának megfelel, nekünk is legyen jó. Egyrészest csak az igazán elvetemültek vegyenek, én néha átkozom a percet, amikor azt választottam. :)
De hát istenem, a motorozás nem a kényelemről szól, nekem legalábbis.

Bár a CBR a legkényelmesebb sportmotornak számít, tudtommal. Igaz ez?
Hehehehehehehehehehehehehehehe
Aha, akkor nem csak nekem nagyon nagyon hosszú a köpeny ujja, meg olyan csini megkötő is van neki is rajta?
Bad nem attól vigyorog, hanem mert elgurult a gyógyszer
Én is így vigyorognék sajna ez a szezon végi móka nekem nem jött össze. Majd jövőre.
Negyedik napja motorozom folyamatosan...
Én már lettem róla idénre . Pedig de szívesen odacsapnék a lovak közé. Aki megy az vigyázzon nagyon, tegnap mellettünk nem messze taknyoltak ketten is a falevelek miatt.
Helló-jó reggelt CBR club! ÉN megyek ma motorvulni, de csak dél körül...sietni kell mert 3-ra vissza kell érnem Perbálra a sárkányfiókákhoz..
"inaktív" volt,pontosabban
Jó napot!

Mivel ma még jó idő van,és ezt ki lehet használni még,én megteszem,csak nem motorozok,hanem motort és kocsit mosok .
Éjjel elég deaktiv volt a klub
Szép jó reggelt! Ahogy néztem az időt ma még mehet a motorvulás, lehet idén utoljára. Hajrá mindenki!
reggelt mindenkinek
Nah jó éjt, kedves CBResek Remélem holnap kicsit aktívabbak lesztek...
Bonsoire...ahogy egy kedves barátunk mondaná
Hát igen, akinél még du. 2 van, az mehet motorvulni...
Most akkor ez jó vagy nem Alex? Mert a smiley-t nem értem mármint ezt a smiley-t ---( )
Jó estét /jó reggelt! Mai napi programom motorozáááááááás
kicsi körözgetés....
Csak a hulló falevelek miatt van...
Így a házfalakon verődik vissza a hang, nem az úttesten...
Hihetetlen, hogy milyen hangosak a motorosok így novemberben...
Jaja, már 3 napja motorral járok dolgozni... Hihetetlen, hogy novemberben, napközben a cordura kabátba a bélés sem kell... A béléses gatya meg lerohad rólam néha...

Két éve ilyenkor már síeltem Ausztriában...
szasztok!
eni nyúz?
JÓ reggelt CBR club! Süt a nap, a madarak csiripelnek ...mi kell még ?
A sör helyett inkább egy laptop+internetelérés, és kész a tökéletes kombó
Gyere msnre és szórakoztass kicsit :D Legyél a BBC-m vagy a CNN-em Mi a pálya AMIban?