Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De cölibátus nem lesz ugye? Mert akkor kilépek a szektából.
Igen és áldozatot is be kell mutassatok nekem
Hozzád is kelet felé fordulva kell a kisszőnyegen imádkozni?
Én már biztosan nem nővök fel.
De mivan azokal akiket nem csak ég,de a pokol is komál ?

Na lépek én is,vár a NŐ, (Ági) éjjel még leszek

adios
Ezt a logikát....
Én szeretlek benneteket és meghagytalak gyereknek is... tehát......?
Igen,és ez igy jó
Egy kedves barátom mondása: "Akit az istenek szeretnek, örökre meghagynak gyereknek!"

Akar valaki felnőni?
Ezért IS bírlak benneteket...mert ilyenek vagytok Kis tökfejek...de ha kell meg komolyak és felelősségtudóak, ugye?
Igen valahogy körülbelül úgy.
Röviden, egy agyament ,néha gyermeki egyszerüséggel megálldott , 1gyügyü gyerekek módjára viselkedünk.
De héha ezt is kell
Vagyishogy kedvelt és szeretett RRcat véleménye a kialakult összképen már nem ronthat jelentőset?
Halljuk csak, kiváncsiak vagyuk,aposztrofális pusztitást már nem tudnál végezni velünk,azt megtette a természet már.
Mérte valaki az időt? A múlkor gyorsabban meglógott nem? Pedig finomak és lovagiasak voltunk.
Nah ezt most totálisan nem értem Belőlem nem előjön a kis ördög...Hanem lelkem egyik fele az övé
Nah gyorsan lelépek, mielőtt megkérdeztek, h mi erről az új agyféltekés agymenésetekről a véleményem
Ismét előjött belőled a ? - DE igazad van ! Ne feledd a Kawa a Te ötleted volt . Bár én is eljátszottam a gondolattal , de még szerencse,h Misi cica kölyke arrafelé bóklászott, így semmi ilyesmi nem történhetett meg. Misi volt a domináns hím, de őt elvitte EMMA!
Erről egy hölgyet is meg kellene kérdezni, vajon más véleményen van-e?
igen,de mire használnánk azt, 1 is bőven elég,jó hatásfokkal müködik
Dehogy minek? Azt te sem tudod
De nekikmind2 fél használódik egyszerre, nekünk van egy tartalék...
Én még 1 hijján nem,úgyhogy kérem a kényes részeket kisípolni
Igen,bonyolultak,férfi aggyal nem lehet megérteni őket néha........
Talán azért mert mindkét agyféltekéjüket használják,velünk ellentétben
Én már megkaptam hogy palik a legpletyisebbek, és valóban így is van. Nem lepődnék már meg máson sem...
Nekem mindegy, elmúltam már 2x 18 is...
És még a nők a bonyolultak... Ezt már jobban ne spirázzátok túl
Igen, igy tökéletes lett volna,diplomatikus, de mégis érthető