Látom Te sem Buliban volt...de mivel sofőrrel mentünk...már haza kellett jönni Most meg nem tudok aludni, mert fáj a torkom... És veled mi van? Látod már 2 órája 2 óra van
Néha nem bírok gátat szabni szárnyaló vicces kedvemnek Jajh...meg kell hagyni jó kis buláj volt ez...de hogy kihagytam a Driftes éjszakai partyt, amin óriás stuntrider show is volt és amiről mindenki tudott... Bálint , ezért TE vagy a hibás mert Kawás vagy és nincs rajtad sapka....ahogy nyuszikán sem volt Na jó...azért Tökike is kapni fog ezért
A mai motorozás storno,tettem egy igéretet Áginak és ez miatt elmarad,shoppingolás lesz (normális farmergatyákra vadászunk) .
Itt már körbejártunk minden elérhető helyet,tiszta örület,minden tele van a pakisztán és csájniz rongyokkal,14-22e forintos áron.
Mindegyik papirvékony, és ha alaposan körbenézed mindegyiken találsz varrás vagy anyaghibát.Tegnap egy pepejeans-re állt üzletben akart a hölgyike rábeszélni egy pink szinü ingre,már majdnem elküldtem a .........,na oda.
Ez az a szin ami a büdös életben nem lesz a ruhatáramban semilyen formában
De egy valami legalább,megvan,megleptem magam egy edzőkesztyüvel,a másik kiszolgálta az idejét,már régi darab volt.
Dobogókő, majd Lepence, Visegrád és vissza...
De amit igértem az be kell tartanom, (szept.24-én),és azóta csak halasztva volt,mostmár pont kell a végére.
Én léptem.
Viszlát Mindenkinek!
Bár...a mai napra lehet én is leteszek róla Hideg van és a nap se süt...
Itt már körbejártunk minden elérhető helyet,tiszta örület,minden tele van a pakisztán és csájniz rongyokkal,14-22e forintos áron.
Mindegyik papirvékony, és ha alaposan körbenézed mindegyiken találsz varrás vagy anyaghibát.Tegnap egy pepejeans-re állt üzletben akart a hölgyike rábeszélni egy pink szinü ingre,már majdnem elküldtem a .........,na oda.
Ez az a szin ami a büdös életben nem lesz a ruhatáramban semilyen formában
De egy valami legalább,megvan,megleptem magam egy edzőkesztyüvel,a másik kiszolgálta az idejét,már régi darab volt.
de nagyon eltűntek a SM-ról...
nőt? nőket!
mennem kell viráxál,várnak,gondoltam hátha itt vagy és tudok szólni
nem tévedtem
Vagy az ezredesek tesztje miatt kérded?
megvetted már az új FHM-et?