Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom Te sem Buliban volt...de mivel sofőrrel mentünk...már haza kellett jönni Most meg nem tudok aludni, mert fáj a torkom... És veled mi van? Látod már 2 órája 2 óra van
Hellúúúú ERERKAT te még nem alszol?
Néha nem bírok gátat szabni szárnyaló vicces kedvemnek Jajh...meg kell hagyni jó kis buláj volt ez...de hogy kihagytam a Driftes éjszakai partyt, amin óriás stuntrider show is volt és amiről mindenki tudott... Bálint , ezért TE vagy a hibás mert Kawás vagy és nincs rajtad sapka....ahogy nyuszikán sem volt Na jó...azért Tökike is kapni fog ezért
"két bratyó" :) ez jó.
Hallom nem jöttetek át Csobánkán Vagyis épp hogy NEM hallom, h átjöttetek volna Tschowankan...A kát bratyó túlharsogta volna még az zenei erősítést is
Megvolt!
Dobogókő, majd Lepence, Visegrád és vissza...
Menjél el motorvulni, de nagyon gyorsan
Tudni tud,azzal nincs semmi gond
De amit igértem az be kell tartanom, (szept.24-én),és azóta csak halasztva volt,mostmár pont kell a végére.

Én léptem.

Viszlát Mindenkinek!
Hát tudom én?
Szerinted már megint nem jó az msnem?
Meg fox ázni!
Vásárolgatni mész motorvulás helyett? Tudhat vmit ez az asszony...pfff
Bár...a mai napra lehet én is leteszek róla Hideg van és a nap se süt...
A mai motorozás storno,tettem egy igéretet Áginak és ez miatt elmarad,shoppingolás lesz (normális farmergatyákra vadászunk) .
Itt már körbejártunk minden elérhető helyet,tiszta örület,minden tele van a pakisztán és csájniz rongyokkal,14-22e forintos áron.
Mindegyik papirvékony, és ha alaposan körbenézed mindegyiken találsz varrás vagy anyaghibát.Tegnap egy pepejeans-re állt üzletben akart a hölgyike rábeszélni egy pink szinü ingre,már majdnem elküldtem a .........,na oda.
Ez az a szin ami a büdös életben nem lesz a ruhatáramban semilyen formában
De egy valami legalább,megvan,megleptem magam egy edzőkesztyüvel,a másik kiszolgálta az idejét,már régi darab volt.
Jó REGGELT Nagyon kihalt a fórum..remélem mindenki már bőszen motorozik Én most nyergelek...
Jó levágtam a Transporterről..jó hogy mondod..meg is nézem a TP 2-t. Még mindig várnak a nők az ajtód előtt? Vagy már megküzdöttek érted?
tejfogú? ő az SRT tagja. debreceni
de nagyon eltűntek a SM-ról...
Jason Statham
nőt? nőket!
Oké...kéne beszélnek majd Tejfogúval...bye Jó szórakozást...ne várass meg nőt soha
Jah Junior Streetfighter Team? Netán? Mert akkor hiányzik egy Téé
transporter

mennem kell viráxál,várnak,gondoltam hátha itt vagy és tudok szólni

nem tévedtem
Én most nem vágom ki az a J S
J S nagyinterjú van benne
Miért, én vagyok a címlapján?
Vagy az ezredesek tesztje miatt kérded?
ritka pillanatok egyike
megvetted már az új FHM-et?
Hogyhogy itt ily késői órán? Mindig azt hittem sulinetről nyomod