11-nél előbb úgysem bírok elindulni Én nagyon vigyázok magamra, hisz tudod, hogy nekem az óvatosság a vesszőparipám
Apropó "Tejfogú" melyik fórumba szokott irogatni( RR-je van, de még nem láttam itt.)? POnt most nincs itt a Fülöp Gábor - ő biztos tudná...
Hát ez nagyon rossz hír te lány... A "macskatestű szépség" már izgatottan várja a holnap reggelt...-remélem fel bírok kelni 11-nél korábban, mert csak 2-ig van időm( utána megint fellépés)...
Jó estét kedves CBResek Hogy tellt a nap? Óriási semmittevések vagy egy kis motorvulás is becsússzant..?
Holnap abszolút jó idő lesz..én már délelőtt indulok Ajánlom, aki teheti használja ki az utolsó kellemes napokat Hiszen nemsokára megkezdődik az oly gyötrelmes motosoböjt
Semmi nagy kunszt...sima matt fekete idomok. Nem nagy befektetés...és mégis nagyon szép. Az egyszerűség eleganciája. Mondjuk fekete lámpaüveget kell bele szerezni, de ennyi.
Neked tetszik?
Apropó "Tejfogú" melyik fórumba szokott irogatni( RR-je van, de még nem láttam itt.)? POnt most nincs itt a Fülöp Gábor - ő biztos tudná...
Egyébként bocsi..még a jó múltkoriban amikor összefutottunk csak mikor haza értem akkor esett le hoyg ki is vagy a fórumról !Ez jellemző rám !
Ma is elmaradt a motorvulás...holnap is elfog maradni...mert nagyilátogatás lesz... Nekem idén ennyi volt a motorozás...
Holnap abszolút jó idő lesz..én már délelőtt indulok Ajánlom, aki teheti használja ki az utolsó kellemes napokat Hiszen nemsokára megkezdődik az oly gyötrelmes motosoböjt
Ráadásul nem teszi tönkre a térdeket, csigolyákat, minta futás...
Ki kéne találni vmi jó kis programot ma délutánra...egy kis kocogás...vagy bicózás, ha már kétkerék
Neked tetszik?