Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

s a másik?
Hát igen...eszembe is jutott egy mondás Na jó kettő is...a publikus az az, h Farkast kiállt és ott jár a kertek alatt
pont most nézett be a Fülöp Gábor
11-nél előbb úgysem bírok elindulni Én nagyon vigyázok magamra, hisz tudod, hogy nekem az óvatosság a vesszőparipám
Apropó "Tejfogú" melyik fórumba szokott irogatni( RR-je van, de még nem láttam itt.)? POnt most nincs itt a Fülöp Gábor - ő biztos tudná...
Sajna ez van.... Te meg csak óvatosan,mert pont reggel még hidegebb van, és 11-től kb 3ig szokott lenni nagyon jóó idő!
Hát ez nagyon rossz hír te lány... A "macskatestű szépség" már izgatottan várja a holnap reggelt...-remélem fel bírok kelni 11-nél korábban, mert csak 2-ig van időm( utána megint fellépés)...
Sziasztok ismét !

Egyébként bocsi..még a jó múltkoriban amikor összefutottunk csak mikor haza értem akkor esett le hoyg ki is vagy a fórumról !Ez jellemző rám !
Jóestét!

Ma is elmaradt a motorvulás...holnap is elfog maradni...mert nagyilátogatás lesz... Nekem idén ennyi volt a motorozás...
Jó estét kedves CBResek Hogy tellt a nap? Óriási semmittevések vagy egy kis motorvulás is becsússzant..?
Holnap abszolút jó idő lesz..én már délelőtt indulok Ajánlom, aki teheti használja ki az utolsó kellemes napokat Hiszen nemsokára megkezdődik az oly gyötrelmes motosoböjt
Pedig nagyon jó téli felkészülés a bringázás...
Ráadásul nem teszi tönkre a térdeket, csigolyákat, minta futás...
"Csak semmi sport" ahogy Churchill mondta.... Ha kettöt kellene tekernem a bringával meghalnék a következő sarkon....
Úgy látom ma sem megyünk motorvulni
Ki kéne találni vmi jó kis programot ma délutánra...egy kis kocogás...vagy bicózás, ha már kétkerék
Nya én elköszönök...bekell mennem a városba... Jóklegyetek, szép délutánt Mindenkinek!
Én alapvetően a szinesebb fényezéseket szeretem. De ez is egy érdekes konszepszióóón , és mindenkinek más tetszik szerintem ez igy jó.
Ráírom, ha ezen múlik....:P
Hát ha ráírod nagy PIROS betűkkel, h az ötlet RRcattől származik akkor mehet...
Uuu...ilyen lesz a pályaidomom:) ha a Kedves RRcat nem haraxik meg érte?!
Jah meg egy helyzetjelző és két fekete sárvédő, de aztán tlg ennyi.
Semmi nagy kunszt...sima matt fekete idomok. Nem nagy befektetés...és mégis nagyon szép. Az egyszerűség eleganciája. Mondjuk fekete lámpaüveget kell bele szerezni, de ennyi.
Neked tetszik?
RRcat: Nemcsodálom....ezz GYÖNYÖRŰŰŰ!
AZISIGEN! Ghost Rider! Egyszerűen gyönyörű! Akarom mondani egyszerű festés, gyönyörű küllem!
Sima feketére gondolsz vagy....?
Viszont az egyik vágyam, hogy csináltassak egy ilyen rucit a kis drágámnak :
Most érzékeny pontomra tapintottál A Movistar fényezésnél kevés szebb van... Ez igen Bár a movistar fényezés még a Suzukiknak is nagyon jól állt...