Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem támadtam, véleményt írtam..
..de tévedésben élsz: ÉN nem vezetem őket sehova sem, ez egy baráti társaság... nem tudok róla, hogy barátok között "vezetők" lennének... ez butaság... ..egyszerűen régóta közéjük tartozom (1 a sok közül), így tudom, hogy kikről alkotok véleményt.. ..még szaros moderátori jogom sincs, pedig van némi közöm az adminhoz..
..az tény, hogy ha bulit kell megszervezni, akkor általában kézbe veszem a dolgokat, de ez egy nőnek nyilván könnyebben (rutinból) megy, mint egy férfibandának.. ennyi.. ez max. segítségnyújtás, amit én bármikor szívesen megteszek.. ...ha kell, még szendvicset is csinálok a másnaposabb fajtának buli után ..cserébe én is beleehetek az ő pörköltjükbe..
Nincs ezzel semmi gond. Bizonyára nagyon jó kis csapat van ott is, ha ilyen csaj vezeti őket, mint te. És ezt most halálosan komolyan gondolom, nem piszkálódásból. Tetszik, hogy sok rendezvényetek van. De valahogy sokunk számára a fejlődés a következő:
1. reggelek egy fórumba
2. elkezdek irogatni, megismerek 1-2 embert virtuálisan
3. eljön a pillanat a személyes találkozóra, akár a ringen, akár egy bulin.
Ahogy te is írod, a klubban ez picit fordított lehet. És vszinűleg sokaknak (nekem is) ezért nem áll rá a kezünk. Én sokkal jobban szeretek úgy fórumozni, hogy ha az ember, akivel találkozom, az már köthető egy virtuális személyhez. Téged is így ismertelek meg. Meg még igen sokmindenkit. Innen is, meg máshonnan is.

Peace!
erről van szó.. ..egy csomó olyan ember barátságára szert tehettem, akikkel lehet, hogy nem beszélek túl sűrűn, és lehet, hogy az ország másik végén van, de ha bajban lennék, tudom, hogy számíthatnék rá... ..és ez a nem mindegy!
..és ott a másik oldal: lehet, hogy egész napokat el lehet pofázni valakikkel egy weboldalon, de ha szükség lenne a segítségükre, arcrezzenés nélkül fordítanák el a fejüket, mert az már "túl sok" lenne nekik..
Zeby, igazad van, VALÓS barát az aki akkor is barát ha baj van. Ezt kihozza az idő. Nekem eddig sikerült jó társaságokba kerülnöm, és meg is becsültem.
Remélem is hogy nem beltenyészet , rétinégerből van itt a megyében elég...

Anno a Hyosung klubban elég jó kis közösség alakult ki, aminek szerencsére részese lehettem, szerintem itt se lesz másképp, csak azért mert a márka más. Remélem jövőre annyit motorozhatok amennyit idén is szerettem volna, nem a "klubtagság" vagy hasonló dolgok érdekelnek: hanem jókat gurulni, jó embereket megismerni, és sokat két keréken lenni.
Zoli, ne vigyük már el abba az irányba a dolgot, hogy nyugtatgatni kell valakit, ha nem regel be...
..én csak felhívtam a figyelmét egy oldalra, és kész.. semmi sem kötelező, ismerkedni sem, végülis meg lehet maradni az egész napos értelmetlen virtuális bla-bla szintjén is... ..de abban azt hiszem megegyezhetünk, hogy a "jelenlévők" közül talán én vagyok az, aki a legjobban tudja, hogy miről beszél.. ..ti egy felszínről alkottok véleményt, én pedig emberekről, VALÓS barátokról.. nagggyon nem ugyanaz!

azt meg elhihetitek, hogy nekem aztán totál mindegy, hogy lesz-e ott +1 név vagy sem..
a legkevésbé sincs igazad!
a legjobb példám erre NyegLeo barátom: beregisztrált, aktiválta magát, és a pont soron következő bulinál kocsiba pattant egy barátjával, és jött! ..és milyen jól tette!
...úgy csinálsz, mintha itt több embert ismernél... ugyan már... bár az tény, hogy ide boldog-boldogtalan ír, ez sokszor meg is látszik a hozzászólások, viták színvonalán..
a CBR Club nem egy "beltenyészet", ahova nem lehet bekerülni.. ..ITT pl. találnál egy-két olyan "bandát", ahova ha véletlenül beírsz valamit, már kardon akarják körbehordozni a levágott fejed.. (hadd ne írjak topikcímet)
..nem érdemes bármiről is véleményt alkotni, amit nem tapasztaltál meg..
Aham, ismerős a nicked, nem kicsit .... (bár oda sem írogattam túl sokat )

Aggódni? 12 év házasélet után? A motoromat imádom, ha segítség kell az mindig van, szerencsére a motorosok jó emberek. Majd szépen kilakul, remélem megnézem élőben is a CBR -es csapatot előbb-utóbb.
Ne aggódj, valahogy nekem sem áll rá a kezem, hogy "oda" is irogassak...
Igaz, én a motorosok.hu-n vagyok "alapember", mint ezt egyszer megtudtam.
Ott a 4dik legtöbb hozzászólással rendelkezem, bár mostanában picit leült ott is minden...
Igazad van. Nővel nem vitázom egyébként sem , öreg vagyok már bohócnak .

Majd jövőre remélem egy-két túrára eljutok innen a keleti végről is, a Cbr-club -on már reggeltem, de nem sok dologhoz tudtam még hozzászólni, majd idővel...
Ez mind igaz és így is van de az már 1össze szokott csapat amibe csak úgy nem könnyű bekerülni pár közös túrának +kell leni,hogy legyen miről beszélni SZTem.
nem is arról van szó, hogy itt nagyobb az élet, mert ha megnézed, itt is csak kb. 3 ember csacsog, de az igaz, hogy egész nap... viszont tartalom szempontjából fordított az arányosság..
az ottlévők nagy része már több mint 3 éve együtt van, így sok kapcsolatot privátban tartunk fenn.. ..tehát "A csapat" odaát van.. ..bulikról, találkozókról, és kifejezetten CBR Clubos dolgokról ott fogsz értesülni.. ez itt csak egy topik..

..egyébként egy fórum nem attól aktív, hogy nézem, hanem attól, ha írok oda..
Köszi! Már reggeltem oda is, de itt nagyobb az élet . Sok hasznos infót találtam amúgy ott is, jó kis csapatnak néz ki. Még furi amúgy a gép picikét, alsó fordulaton robogózunk, fentebb elkezd menni, utánna meg nem győzök kapaszkodni , a V2 nagyon más volt.
szia! üdv a csapatban.. ha gondolod, nézd meg az igazi "CBR Club" oldalt..
gratulálok a vashoz, nagyon szép!
Szia, igen, kellemes az idő, de gurulás csak holnap lesz, ma elcsábított 1-2-4-x sör. Holnap viszont jön a nejem is, erre a gépre már ráül, azt mondta. Hiszem majd ha látom.
Ha azt kívánok és eltörik a lábad és nem tudsz táncolni akkor +én vagyok a hibás nem tudom beválalni ezt a stresszhelyzetet felépítő kívánságot Jó akkor kéz és láb törést
Inkább kéz és lábtörést kívánj Sok szerencsét kívánni rossz ómen...- nah most lesz para nekem fellépésen
Cső sok szerencsét
Jajh srácok, ez egy nagyon szép és különleges nap... Bárcsak több ilyen lenne..
Nah én megyek, mert fellépés lesz 7-től! Legyetek jók. Este lehet, hogy benézek még
Kösz, amúgy is összemennek ezzel a géppel a távok, így nem sokminden van már messze.
Helló Szandyka a nyuszira fogás hát 1szer be próbálkoztam a nyulas dologal és 1évig halgattam az idiótizmust
Üdv itt a kis körben te nem is vagy annyira messze hozzám én Sámsonba lakom szíp a bringa
Igazi Ikrek, mescalero? Én is ikrek vagyok és mégis a halálpontosság az egyik erényem
R.F.: inkább igyon mégegy pohárral és fogja rá a nyuszira
cala : üdv a csapatban Jó az idő felétek?
Üdv a csapatnak!

Olvalak titeket már egy pár napja, mint újdonsült CBR tulaj. Elfér még ide egy félnótás motorőrült?
Jó "mulatást" Fogd a forgalomra a késést