Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Wooowwww ez nagggyon komolyan jó volt. Mármint ez a Felpörgetve film a Stathammal - mondjuk azt a csajt nekifutásból felpofoztam volna.
A Meki kaja meg néha kell a csajoknak is, hogy NŐNEK nézzenek ki és ne álcázott bordásfalnak Sőt ma csokit is ettem
A 100kg stimmel...
asctítzsit si tadiagof a sé trőb a ajtrat nesezsef sé tílataif gelynét ajak sikeM
Nekem azt mondta a vadász nagybátyám, h SE férfi, se vaddisznó nincs 100 kg alatt

Amúgy a mondás szerint, ha egy pasi csak egy fokkal szebb az ördögnél, akkor már szép...
Köszi ez jól jött. Szemelőtt tartom majd, hogy kedvezzek azoknak, akik belém akarnak harapni
Vissztérve: Amúgy szeretem a telet..csak nem ősszel Olyan hideg van, hogy kabátba ülök a TV előtt...
Mondjuk most voltunk Mekizni mert sajnos a kedvenc tarjáni éttermünkben épp lagzi volt, először Tatabányára mentünk - ott épp tatarozzák , úgyhogy elmentünk Budaörsre és ezalatt a röpke 30km alatt találkoztunk olyan őrültekkel( nem is kevéssel), akik most is motoroztak. Nah ez az igazi elhivatottság nomeg egy kis örület.
fordítva?ppit iceg a ze avtídrof rí tréim
Hondás vagy, csak szép lehetsz Na, de elég a bókokból, gyerünk az Oktoberfestre
Köszi!
De mire alapozod ezt, láttál már élőben?
Itt vagyok és szeretnélek meg lepni 1 kínai közmondással amit 1 kínai szakács barátom mondott nekem annó:Nem bántani macka mert nem lesz jó a husa
Itt vagy te kondérmotoros?
Nah én is felkeltem aludni hát én mindig 10-órákat alszom átlagba de néha többet is szoktam én akkor nagyon szíp kisfiú vagyok
Zoli van akinek a szépségét már nem lehet fokozni
Most komolyan szeptember közepén már havazni is fog?
igen, tudom, már sokadszorra... ...de semmi gond
üdv Zseby!
Bocsi az iwews bejelölésért, én voltam...száguldó angyalok....
mi a baj?
..enni kell.. rendelj valami finomat, ha nincs kedved megmozdulni.. ..jót fog tenni..
Én is ágyban. Amilyen jó a kedvem, így is maradok. Ma még nem is ettem...
én is, én is! ..még mindig ágyban..
Akkor én ma nagyon szép leszek...
Na , milyen buli legyen NAGYSZÁJKIRÁLYFI?
Igen, aludtunk egy kicsit, mert néha kell és az alvás széppé tesz
Nah motorra!
Nemszeretem idő :S:S Jövőhét vasárnapra rendelje be nekem valaki a jóidőt mert megyek pályázni....
MR.RF: Még nem kérdeztem rá....bocsi...alig voltam itthon, ha meg igen, nem taliztam édesapámmal....de igyekszem:D:D
Nah hát mindenki csucsukál