Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na helló, jó reggelt mindenkinek! Ez egy szép naaaap
Gemini: te honnan jöttél haza olyan későn?
Gyula, Cinti, Naki.
egyetértek! ...elég szarul érezném magam, ha semmi olyat nem tudnék produkálni, ami jobban lekötne egy férfit, mint a motor...
Hát ez nem egy mai kép, az tuti!
De felismertem a srácokat. De szőke törpét nem látok....
Cinti azóta eladta már a Blade-jét is, most vmi cruiser-rel hasít a Lepenceringen...
Én még nem alszom....
Nahát el aludt mindenki
Hy
1,67 vagyok. Ők viszont tényleg mind magasak
Na hopp i seng!
Hi Ducati 749-est gyártják még? Ha igen akkor kint menyi az új ára
Alig várom Jó álmokat
Te amúgy milyen magas vagy nem személyeskedés vagy ők nagyon magasak v. te vagy alacsony
First the women!
Nah én is megyek aludni! Jó éjt mindenkinek
R.F.: holnap mutatok neked néhány Ducatit
Iggen és menyi az annyi
Szerinted a pasikat mi tudja még a csajoknál is jobban lekötni?
Természetesen a MOTOR Asszem Cinti Tuonóját nézték ilyen áhítattal
Nao fokuszálnak a pasik valamire revü műsor volt .....
Zoli: Felismered az úriembereket és a szőke törpét az óriások árnyékában?
Na jó éjt, én inkább alszom egyet, hátha holnapra nem lesz eső és mehetek motorral dolgozni...
..tudok egy 999-est..
Én nem tom nem láttam
V2 érzés....nem rossz az tuti Nade gondolj csak a Kill Billre...hogy a filmeknél maradjunk Mit mondanak ott a Ducaticra ? Vagy a Ferrarikra...már nem emlékszem...
ÁÁÁÁÁÁÁÁ meg kell őrülni most a héten hogy voltam 1kereskedésben +láttam álmaim motorját Ducati749 -est de naggyon teccik ,de majd 1 fél órás Fire Blade kúra és el múlik így voltam a Ducati 748-al majdnem az lett am.. a 900rr-helyet de kipróbáltam haverét és azé lett ez nem lett rossz válsztás
Ui:. 1× úgy is lessz Dukim
Zoli, ami késik nem múlik! Bár akkor lett volna igazi a palacsintázás, ha a Statham lett volna a pincér
Hogy is van az a szám: Bad girls don't cry...vagy most valami teljesen hülyeséget idéztem? Mindegy..veled ez ugye BadZolis don't cry lenne
Na keresek vmi képet, amit azért kapsz, h jobb kedved legyen!
Meg ezt is azért kapod:
Na persze...
Nem baj, ez amúgy sem az én hetem...