Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De még az! Az az csak az eleje! A műszaki vizsga után nem tettem vissza a faridomot!
Mivel mostanában nem igen motorozom, a régi képekről úgysem ismersz fel az utakon.
Csaó. Miért vetted le a fényképeket? Vagy már nem pálya idomos a motorod...,
Igen is Grétsy tanár úr!
A "most már"-t külön írjuk!
helo! 900rr 96 évj. hoz kellene szerviz manual, tud valaki benne segiteni?
..de még nem vagyok olyan áááááámos
Na mostmár tessék aludni!
de jóóóóóóóóóó ..menő manót imádom!
Készülj hozzá a lefekvéshez!
Nézz egy mesét!
És jó éjt!
itt még nem, de jó sötét van.. vagy belelóg a hajam a szemembe
sötét is van, a pocim is tele, asszem itt az ideje, hogy bealudjak...
Itt már szakad az eső!
Haló van valaki a vonal túlsó oldalán délután engedtem a kísértésnek mentem 2kör a gépessel elégé olyan volt a szitu mint amikor a szüzesség elvesztésére készül az ember Felraktam az idomokat kel 1-2 dolgot alakítani de hát a szépségért +kell szenvedni
Az tuti nem lenne olyan felhőtlen
Mindegyikőtök áldozatául esett a a fagyhalálnak? vagy hol vagytok?
Ha forditva lenne az élég cudar felállás volna
üdv fiúk lányok!

nem néztem errefelé már vagy 2 hete...jó sokan lettetek....meglátszik hogy szar idő van

Zseby! tudsz esetleg valami pontosabb dátumot Gyenessel kapcsolatban? lehet hogy csak autóval tudunk menni és 3-an lennénk

mizu van itt CBR fórum falván?
Rossz nagyon rossz Menjél a kondér ringre ott bisztos meleg van mert megérdemled
És most megyek és teszek valami rossz fát a tűzre, mert nagyon hideg van.
Na de meek mert +jött a fejidomom fel rakom majd később besz. cső
Mert rossz vagyok, nagyon rossz
De látod már megint a rossz dolgok jutnak az eszedbe
Köhm köhm hát semmi rosznak elrontója nem vok csak akkor én legyek kisebségben a nemek harcában
Nekem mindegy kiket gyilkolászik csak az én svájci gárdistáimat hagyja A ma estém enyhén frenetikus: 4-től 9-ig táncpróba utána meg fesztivál megbeszélés... Szerinted?
Visszont ha nem vagyok a halálomon, akkor feljövök.
Látom te szereted 3asban mármint a partyt
Hali hó a Gárdistákal semmi baja "remélem" A hétvégi beosztása miatt nem tud jönni Ma estére jó lenne még valakit beszervezni vagy van program igazi buli netán
Már éjfélkor ágyban voltam Nem bírtam kivárni a lassú válaszaitokat Látom azért előkerült Maszkarpóne is valamelyik helvét hadjáratából és már öldökölni akarta a gárdistáimat A tegnapi party kép pedig rohadt jó lett volna
Miért csak jövő héten lesz ez a neves hadvezér? Netán olyan helyre vezet hadjáratot ahol nincs net?
Puff! Most egy virtulális barackot!