De még az! Az az csak az eleje! A műszaki vizsga után nem tettem vissza a faridomot!
Mivel mostanában nem igen motorozom, a régi képekről úgysem ismersz fel az utakon.
Haló van valaki a vonal túlsó oldalán délután engedtem a kísértésnek mentem 2kör a gépessel elégé olyan volt a szitu mint amikor a szüzesség elvesztésére készül az ember Felraktam az idomokat kel 1-2 dolgot alakítani de hát a szépségért +kell szenvedni
Nekem mindegy kiket gyilkolászik csak az én svájci gárdistáimat hagyja A ma estém enyhén frenetikus: 4-től 9-ig táncpróba utána meg fesztivál megbeszélés... Szerinted?
Visszont ha nem vagyok a halálomon, akkor feljövök.
Látom te szereted 3asban mármint a partyt
Hali hó a Gárdistákal semmi baja "remélem" A hétvégi beosztása miatt nem tud jönni Ma estére jó lenne még valakit beszervezni vagy van program igazi buli netán
Már éjfélkor ágyban voltam Nem bírtam kivárni a lassú válaszaitokat Látom azért előkerült Maszkarpóne is valamelyik helvét hadjáratából és már öldökölni akarta a gárdistáimat A tegnapi party kép pedig rohadt jó lett volna
Miért csak jövő héten lesz ez a neves hadvezér? Netán olyan helyre vezet hadjáratot ahol nincs net?
Mivel mostanában nem igen motorozom, a régi képekről úgysem ismersz fel az utakon.