de olvastam,álmodni is szar ügy,hát még átélni.
az én oldalam még sajog ha visszagondolok a 96-os balesetemre.
Kicsapta alólam a motort egy autó,én meg a jobb medencelapátommal végigyürtem a motorháztető elejét,lámpától lámpáig.
Utána pár méter repülés és 15-20 méter csúszás az uton,naná hogy megint a jobb oldalamon.
Lehet el tentézett Nem is mondam neked tegnap azt álmodtam hogy fikáztam motorral rémálomnak fel ért tudom sajna mit jelent fikázni meg karambolozni sajna De legalább ki adom magamból
Az még a jobbik eset én nekem 20KM volt kaputól kapuig a meló hely Reggel 5 50-re kellet járni gondolhatod buszt csak akkor használtam amikor az időjárás az én testi épségemre veszéjes volt :esett 10 centis hó a latyak fagyott stb.stb.
Na ja,valamit, valamiért. Én januártól-decemberig megyek,igaz a naggyal csak akkor ha legalább +8-10 fok van.
Melóba meg a rotyogoval,nonstop. Igaz csak 3km kaputól-kapuig,de a munkatársaimat rázza a hideg amikor meglátnak rajta télen.
Szép napot mindenkinek....!
4.22? Hogy lehet ilyenkor egyáltalán net-ezni?
Nekem még most is majd' leragad a szemem
Vagy lehet, hogy csak most fekszel le?
az én oldalam még sajog ha visszagondolok a 96-os balesetemre.
Kicsapta alólam a motort egy autó,én meg a jobb medencelapátommal végigyürtem a motorháztető elejét,lámpától lámpáig.
Utána pár méter repülés és 15-20 méter csúszás az uton,naná hogy megint a jobb oldalamon.
3X12óra
De a jövöhéten,visszatérek........
jó éjt!
A bor jobb nálunk,KO-val kiütött minket?
Melóba meg a rotyogoval,nonstop. Igaz csak 3km kaputól-kapuig,de a munkatársaimat rázza a hideg amikor meglátnak rajta télen.