Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

detto
A gumi kopottságát nem is nézték?
Szia Zsani RRcat még nem MERSZ, mert van egy kis FÉLSZ Bár a majrécsíkom tökéletess lenne pályázásra Te hová valósi is vagy?
nem is kell annyira forgatnod
indításnál és nekem fordulatszámesés közben,pl motorféknél szólt 6000-nél.
mintegy akusztikus fordulatszámmérő
hkrisz ha engem kérdeztél

A szerelő szerint már nem áll a feszitő a helyzet magaslatán.Mikor meg cibálta a fülét tiszteségesen, azután ezt mondta,hogy már "be lehet lengetni a láncot,a gyengült feszitő miatt".
Az én vezetési stilusomnál nem hallottam még a hangját. Üresben meg nem cibálom a fülét.
4-8e fordulaton használom ,ritkán forgatom el 10-11e fordulatig.
Idáig egyszer egy necces előzésnél 2.-basikerült le forgatnom szabályzásig, rgo, a blokknak arany élete van a kezemben,nem kell vért köpnie a forgatástól.
Persze Zseby, várom :) !
Még a vezérműláncod nem szól? :)
Azt a cserét megértem, mert ha a váltó valamelyik
fogaskereke elreccsen az ott keringhet a blokkban.
De egy gyártáshibás (anyaghiány) hengerfej miatt, max.
párnapos korában cserélték volna ki blokkot szerintem.
Egyszerűbb/olcsóbb nekik a hengerfejet; tőcsavarokat;
tömítést cserélni.
A felhasználó neved elmond mindent rólad,Jóska!
Bár csak a lottó e- heti nyertes 5 számát tudnám olyan biztosan, amit már most tudok, csak a hengerfejet, és a vezlánc feszítőt fogják gariba cserélni.
Hibák nélkül

A szememben meg a bontott és javított blokk már nem 100%-s. (Szakmai ártalom)
Egy belenyúlás után már senki ne zengjen ódákat "a magas, minden egyéb más gyártót leköröző minőségükről" nálam bebukták.

De sebaj, meglesz, tavasszal meg lesz helyette egy "zöld" vagy "kék" 600-as. A télen ráérek osztani, szorozni.
Bár csak a lotto e- heti nyertes 5 számát tudnám olyan biztosan amit már most tudok,csak a hengerfejet, és a vezlánc feszitőt fogják gariba cserélni.

A szememben meg a bontott és javitott blokk már nem 100%-s. (Szakmai ártalom)
Egy belenyúlás után már senki ne zengjen odákat a "a magas,minden egyébb más gyártót leköröző minőségükről" nálam bebukták.

De sebaj,meglesz,tavasszal meg lesz helyette egy "zöld" vagy "kék" 600-as. A télen ráérek ossztani, szorozni.
nem olyan fontos, majd felveszlek msn-en, jó?
Sziasztok, haverom tegnap hozta el a 2001es 929-ét, és az elsőfékbetét cserés lassan, de nemtalálok a neten(meg levegőszűrőt sem). Tudnátok segíteni egy webcímmel, vagy bármivel, ja és milyen típust ajánlotok?
Ezt most miért és mire írtad?
Mi ez egészségfórum ?

HONDA CBR 600 F2 Bal-jobb farokidom fekete/vörös színben, hátsó lámpa indexekkel + fedö.
Irányár 40,000 Ft.
Elérhetöségeim az adatlapon
Geri
Igen Zseby, tudom ... Mit akarsz mutatni nekem?:)
Mikor?
szia! mi már találkoztunk egy gyors köszönés erejéig.. ...majd akarok mutatni neked valamit...
Váltóhibás Blade-en komplett cserélték a blokkot, váltót.
Hengerfejjel(bizonyítottan) van gond és komplett blokkot cserélnének?
Ennél a japók spórolósabbak.
Sziasztok!

Egy barátom beszólt (szia!Remélem magadra ismersz), hogy miért nem vagyok méa aktív tagja a CBR fórumnak. És rájöttem igaza van :)

Látom vannak itt lányok is, SZIA ZSEBI, szia RRcat :) Azt hiszem szívesen találkoznék veletek is :)
Gyertek Merszezni, mi holnap megyünk!
Nem lesz velük sok bajod, szerintem cserélni fogják a komplett motort-váltót.
nem olcsó mulatság az biztos.. :D
Köszi a felajánlást, de a motor még 15 hónapig teljeskörü garanciális. 0 km-el vásároltam, új állapotban,egy márkakereskedőnél,első tulajdonos vagyok.
Az elkúrt hengerfej költségét nyelje be a cég..(Honda Hungária)
250-350e ft-ra saccolom a költségét a mutatványnak.
Ha hengerfej problémád van akkor szólj bátran, meg tudom hegesztetni.. (ilyen cégnél melózom)

Tavasszal én is megvállok tőle..
Mennyi cserebogár lesz?