Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

idén öregtaták-ősze lesz, úgyhogy eljött a te időd...
Ezt a sok együttérzést! Imádlak benneteket.Most majd jól elköltözöm itthonról ,de rajtatok tartom a szemem.

nem tudja valaki,hogy idén elmarad-e a vénasszonyok-nyara vagy nem?Pl.:RRcat or Zseby?
GONOSZOK!
"Szorgos népünk győzni fog!"
Ohhhhhhhhh....egy óriási kör sajnálat Stone-nak Nem baj Stone, ha a HRing pályacsúcsára nem is, laglább esélyes vagy a legújabb Lenin érdemrendre.
Ebay-t nézted már?
Tényleg? Azt hittem, h abba a pár percbe ez is belefért... 111. Hétfőn megyek vissza.

Az még lehet, h menne is! Bár az egyenesmenésel lehet, h lenne kis probléma, ill. a megállás sem biztos, h 100%os lenne, de megpróbálhatjuk! Majd azt mondjuk, h ez azért ilyen, mert nehezített!
KI VOLT TEGNAP ESTE FÉL 8 KÖRÜL Rákoskeresztúron az elágtól nem messze egy narancs-fekete 600rr-el?Parkolt a moci.Én meg húztam kettőt a tiszteletére
Na persze!Könnyen MER(é)SZ ,akinek nem kell éppen Miskolcon dógoznia olyankor,amikor kint lehetne húzni a gázt veletek
kicsit részletesebben?
Az a nő, akinek ezt mondtad, az nem én voltam pedighát engem nehéz bárki mással is összekeverni, 111 neked sikerült teeeee TL-fighter
Jövőre azért nyomsz egy show-t a fesztiválon? "Látványos egyenesenmenés majd ügyes megállás TL-el", ez lesz a neve a showdnak
Sziasztok!2001-es900rr-hez (929)keresek hátsó segédvázat.Valaki?
Kimennék, de mint mondtam, hétfőn megyek vissza.
Gangesz..te kis te Én ma még 2szer 2 táncórát tarottam a jövő generációnak( mert ugye van, aki dolgozik péntek délután, nemúgy mint szerénységed ), utána pedig szerveztük az Október Fesztivált, hogy Herr Gambesz kifogástalanul jól érezze magát. Amúgy enni nem a konyhába mentem motorrral, te kis tudatlan, hanem Tarjánba . Holnap Farkashegyen leszek repülni, ha fent vagy SzSzM-en gyere ki!
De nekem is megvolt asszem zárásként a best lap, 2.23 környéke, csak most lusta vagyok felkelni és megnézni...
Zsani ma nagyot virított. Ő ma merszt....
Szerinted én ma már nem motoroztam? Hozd be ha tudod. Mai termés kb bő200km. És még nincs vége.
Én Tibi bácsira gondolok meg a pöttyös labdára Látod miből lesz a cserebogár
Én is megyek enni , csak én motorral
JÓ ÉTVÁGYAT kivánok
Na jó! Arra gondolj Te! Nekem van saját!
Megyek enni! Te?
Gambesz inkább gondolj a varázspálcára Attól jobb kedved lesz. Nameg arra, ahogy megmutatod Mikinek Zsámbékon, hogyan is kell egykerózni
Amúgy én már kitaláltam a kiengesztelést - megkapod tőlem azt a VIP karszalagot Október Fesztiválra, amit saját kézzel fogok feliratozni
mi van veled? megjött?
Nem rossz kezdet.... inkább hagyjuk is.
én meg üzenem neki, hogy ne üzengessen, van közvetlen vonal hozzám...
...azt meg nem is értem, hogy miért lepődik meg egy kis gonoszságon (legalábbis tőlem)
Te Zseby, Gambesz üzeni, h gonoszok vagyunk és lehet kiengesztelni A kis naÍv...azt hiszi
Majd ha vesz egy MOTORT, akkor talán ...
Akkor az enyém még az elején tart,alapjáraton és inditáskor csak a villanymotorszerü blokkhang,és a gyári kipufogóhang van,persze behúzott kuplung mellett.
A motor F6-os, valamikor az év második felében gurult ki a gyárból, az alvázszámokból visszaolvasva.