Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zseby psszt... a pasik még hisznek a mesékben. Látod ők még azt hiszik, h mi nők elhisszük azt, hogy "azért puha, hogy ne fájjon "
Stone az új kor gyermeke?
Wáháhá Stone...kész vagy Meglátszik , hogy te már az új kor gyermeke vagy. Az információ hatalom... Én még a múlt században a jó öreg Keresztapa filmeken nőttem fel, ahol aki túl sokat tudott, annak előbb -utóbb ráléptek az ujjaira.....pedig erősen kapaszkodott az emeletes ház tetejébe. Bár ez lehet, hogy az Oscarban volt
Aki túl sokat kérdezett,az sok információhoz jutott.És aki így sok tudás birokába került,az meg jól vissza tudott élni vele

Vagy...nem erre gondoltál?
hali! én csigavérnél tanultam. nem tudtam előtte motorzani, habár most sem
szal alapból foglalkoznak veled és fokozatosan tesznek rá a nagygépre. na, azé nem egy szájbarágós oktatás,
nekem elmondták, mit kő csináni, azt ha ha megy léphecc tova, ha nem akkor azér segítenek.
Stone: tudod mi történt azzal, aki túl sokat kérdezett és túl sokat tudott?
Jahh, végre nem fagy halál közeli állapot uralkodik itt .
Elrontottam a címet: motorjogositvany.hu
Ehhhe...nem úgy értettem hogy minden hülyének adnak, leginkább csak annyi kell hogy egy amatőrt motoros is áttudjon menni szóval aki még életében nem motorozott nagy motorral. Kicsivel sem sokat...
Az hogy a motor mennyire nem játékszer azt megértettem már de nem akarom megint leírni mert untatnék mindenkit:D

A lényeg hogy nem sok időm van mert melózok mellette és a melóm megköveteli a "gyors" helyváltoztatás lehetőségét szóval lehet hogy pár napra itt ott Veszprémbe kell mennem...Ugyanakkor itt-ott a olyan sok a melóm hogy ki sem látszom belőle :)
Szóval a lényeg az hogy gyorsan megakarom szerezni mert később még kevesebb időm lesz

Amúgy ezekről a Csigavér meg a motorosjogsi.hu-n található tanfolyamról tudtok valami biztatót? Mert sajna nincs motorom azt pedig nem tudom megtenni hogy Érdre utazgatok folyamatosan.
Hanem?
Na pörög a fórum
Condor: ha jó, tanulóközpontú motorossulit akarsz akkor én is Érdet tudom ajánlani. Az viszont ne legyen szempont, h akkor is adjanak jogsit, ha nem érdemled meg Elcsépelt, de még nekem is minden nap megfordul a fejemben, hogy a motor NEM játékszer.
Tud valaki itt olyan airbrush-os emberkét aki nem aranyárban méri a munkáit?Most csinálok a mocimra vázvédőt és arra kellene valami ütős grafika.ha valaki tud ilyet az írjon!Előre is köszi
na ne
hol maradt a humorod, Zolibááááááááááá?
Ez gyökér dolog volt tőle de a pénzt azt szerette elrakni.
Mondjuk ez tény, de sokan dícsérik a Honda vezetéstechnikai suliját, igaz, az már jogsi után van.
Pesti oktatót keres. Érd meg 15km Pesttől...
nekem csupa rossz tapasztalatom van Annak idején nekem azt mondta az oktatóm,hogy nem mond és nem mutat meg semmit.Ha valami érdekel,akkor kérdezzem meg.Erre a spanom azt kérdezte,hogy akkor hogyan tanulunk meg motorozni?A válasz : Veszel magadnak egy motort és mész vele!
Szia Zsepy!

Helyzet?
én meg Győrben, de ez most hogy jön ide?
Érden tudok...
Sziasztok!

Elsősorban pestiekhez lenne egy kérdésem. Tudna valaki egy jó motoros iskolát ajánlani ahol megtanulhatom hogy hogyan is kell elkezdeni motorozni és nem csak a pénzt kaszálják be? Nah és persze ahol legalább annyira megtanulhatom a motorozást hogy elsőre átessek még én is. Nem sok időm van nagyon tanulgatni "kedvem" meg még kevesebb a pótvizsgákra.... Szóval ha tudtok valami ilyesmit írjatok pls párat
előre is köszi:)
nagyon szépen köszönöm a gyors választ és az árat!

nem gondoltam hogy ilyen drága egy commander

javítsatok ki ha hülyeséget mondok, de én úgy hallottam hogy sportkipufogó felszerelés esetén kell power commander is az optimális befecskendezéshez és a gázáramláshoz

biztos nagyon jóminőségűek azok a dobok, amiket írtál Alex, de néztem róluk képeket a neten és nekem nem tetszenek ...a Laser iszonyat brutál

mégeccer köszönöm az infót!
sima bulizós témához nekem messze van Pest, de motorhoz kötődő buliban benne vagyok bármikor
Power commander 86.000 Ft USB III kivitel dobozban.

Laser dobot nem tudok hozni. Csak Two Brothers-t illetve LeoVince EVO II-t ehhez a modellhez.
ivós-táncolós-szórakozóhelyes-motorhoznemkötődős