Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a szekrényben egy tazmán ördög volt
a "zöld szemű szörny" egyszer mindenkit megvadit és elvakit,én már túl vagyok rajta.
Ha valaki valamit megakar tenni,azt megteszi..........ez igy van,nem tudsz ellene semmit tenni,csak megélni,vagy átélni.
Szóval oroszlányi gyerek vagy? Szerintem még nem sikerült arra járnom, pedig ezerszer voltam már Tatán meg Tbányán nameg a környéken. Tarjáni erdő, imádod?
Nekem rokonaim laknak ott
Ment az is csak a teljeség igényével tudod aki a menybe jut legyen precíz
"Mescalero már megint a germán törzsievel igázza le fél Európát?" erre irtam
Bocsánat ha túl személyeskedő volt.

Tatabányától 13 km-re,"O-badgirlcity"-ben.(ez nem vicc,igy nevezem kicsiny szülővárosom)
Csütörtöki a hoszú
A hétvége érdekelne De azért THX
Péntek: Északkeleten időnként gyenge eső, másutt változó felhőzet.
Szombat: Erősen felhős, északon kisebb eső, Dunántúlon élénk szél-
Vasárnap: Sokfelé borult, elszórtan szitálás, kis mértékű melegedés.
Hétfő: Keleten újra esőre kell számítanunk
Nem volt szerető a ruhásszekrényben?
Mert lehet, h egy csajt kellett volna kerresned
Amúgy el vagy csúszva te germán hadúr!
Az ország döntő részén csapadékmentes időre ébredhetünk, keleten fordulhat még elő néhol gyenge szitálás. A Dunántúlon változóan felhős lesz az égbolt, itt és északkeleten többfelé élénk északi szél várható. A kevésbé szeles nyugati, délnyugati tájakon szórványosan ködfoltok alakulhatnak ki. A hőmérséklet 3 és 8 °C közé csökken.
A nappali órákban említésre méltó csapadékra nem kell számítani, a dunántúli területeken változóan, a Duna–Tisza közében többnyire erősen felhős, míg a Tiszántúlon jórészt még borult idő várható. A szél délutánra gyengül, de különösen északkeleten még gyakori élénk széllökésekre készülhetünk. Kissé melegszik a levegő, hiszen 12 és 16 °C közötti csúcshőmérsékletek várhatóak.
Holnap azért illene időben kelnem..Mondjuk úgy 10 körül
Hétvégén milyen idő lesz?
Az nem egészséges az orvos is meg mondta Tessék aludni
A bebukás részén mosolyogsz,kár. Amit megakartam tudni már rég tudom.........
Nem minden ff ostoba,bár 1 szer sikerült árnyékra vetődnöm
Mikor hogy bokám volt műtve neki és magamnak köszönhetem a kényszer pihenőt amikor nyugis akkor alszok 11-ig is akár minden bűn tudat nékül De ha rakoncátlankodik akkor fél 9 tájékán fel kelt
Te, meséld már el hogy jön össze a nyakam elharapása a karitativitásoddal?
Amúgy K.E.M melyik részén laksz?
Én már honapok óta a napi 3-4 óra alvást gyakorlom,de holnap még szabadnapom van.Még 1-2 órát tuti hogy vagyok.
Te is 12 -kor kelsz fel, mert megteheted? Nekem már nyáron lekiismeret furdalásom volt tőle..nade, hamar kialudtam azt is. Mióta eegyetem van, kicsit jobb a helyzet, már volt h fél 8-kor keltem.
Lehet lassan szunyókálni kellene ti mikor keltek Mert én a korlátlan alvást gyakorlom 3 hónapja
hrrr,felugrok a nyakadra és elharapom, mescalero karitativ germán.Csak akkor rombol és ől, ha fenyegetik.....

Voltál a honlapon? Te is germán lennél,regisztrálj és láss csodát,mily hatalmas az isten emberkertje.
Hihetetlen mennyi degenerált karakter fordul ott meg.Néha már kezdem angyali jótevőnek érezni magam,mikor valakit pártfogásomba veszek,germán létemre
Most olyan kedvesen és megértően mosolygok És elismétlem azt a részt, h egész addig míg be nem bukik a mutatvány
Mescalero már megint a germán törzsievel igázza le fél Európát? Anya ennek lehet nem örül Ennyi idő alatt mehetett volna még egy full polír is
Ez visszafelé is igaz,a motoromat és a nőmet,aki rajtam kivűl babrálni meri annak nyekk
Legalábbis amikor bebukik a mutatvány......
Idő járás jelentés a Mátrába 2C'-van átlagba az országba 7-9C'-van idő járás jelentést olvastak
Mér gondolod hogy a kólába (parasztosan)amit iszok lehet valami Vagy raktál bele valamit?
Ne vedd úgy a szívedre! Vígasztaljon a tudat, h mi nők nagyon kevés embert hagyunk bűntetlenül nyúlkálni a legdrágább kincsünkhöz