a szekrényben egy tazmán ördög volt
a "zöld szemű szörny" egyszer mindenkit megvadit és elvakit,én már túl vagyok rajta.
Ha valaki valamit megakar tenni,azt megteszi..........ez igy van,nem tudsz ellene semmit tenni,csak megélni,vagy átélni.
Szóval oroszlányi gyerek vagy? Szerintem még nem sikerült arra járnom, pedig ezerszer voltam már Tatán meg Tbányán nameg a környéken. Tarjáni erdő, imádod?
Péntek: Északkeleten időnként gyenge eső, másutt változó felhőzet.
Szombat: Erősen felhős, északon kisebb eső, Dunántúlon élénk szél-
Vasárnap: Sokfelé borult, elszórtan szitálás, kis mértékű melegedés.
Hétfő: Keleten újra esőre kell számítanunk
Az ország döntő részén csapadékmentes időre ébredhetünk, keleten fordulhat még elő néhol gyenge szitálás. A Dunántúlon változóan felhős lesz az égbolt, itt és északkeleten többfelé élénk északi szél várható. A kevésbé szeles nyugati, délnyugati tájakon szórványosan ködfoltok alakulhatnak ki. A hőmérséklet 3 és 8 °C közé csökken.
A nappali órákban említésre méltó csapadékra nem kell számítani, a dunántúli területeken változóan, a Duna–Tisza közében többnyire erősen felhős, míg a Tiszántúlon jórészt még borult idő várható. A szél délutánra gyengül, de különösen északkeleten még gyakori élénk széllökésekre készülhetünk. Kissé melegszik a levegő, hiszen 12 és 16 °C közötti csúcshőmérsékletek várhatóak.
Mikor hogy bokám volt műtve neki és magamnak köszönhetem a kényszer pihenőt amikor nyugis akkor alszok 11-ig is akár minden bűn tudat nékül De ha rakoncátlankodik akkor fél 9 tájékán fel kelt
Te is 12 -kor kelsz fel, mert megteheted? Nekem már nyáron lekiismeret furdalásom volt tőle..nade, hamar kialudtam azt is. Mióta eegyetem van, kicsit jobb a helyzet, már volt h fél 8-kor keltem.
hrrr,felugrok a nyakadra és elharapom, mescalero karitativ germán.Csak akkor rombol és ől, ha fenyegetik.....
Voltál a honlapon? Te is germán lennél,regisztrálj és láss csodát,mily hatalmas az isten emberkertje.
Hihetetlen mennyi degenerált karakter fordul ott meg.Néha már kezdem angyali jótevőnek érezni magam,mikor valakit pártfogásomba veszek,germán létemre
a "zöld szemű szörny" egyszer mindenkit megvadit és elvakit,én már túl vagyok rajta.
Ha valaki valamit megakar tenni,azt megteszi..........ez igy van,nem tudsz ellene semmit tenni,csak megélni,vagy átélni.