Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zseby, hát igen. Ha te nem veszed a kebledre, akkor én sem veszem a nyakadba a bandát
győzött? azért mert simulékony és kedves? az ilyet nem győztesnek hívják, hanem gyanúsnak... ..vagy simán megkérdezik tőle, hogy "mit akarsz?"
Hűűűhaaaa...Mi történt veled Stone? A hozzájárulásom természetesen megkapod de csak mert még nem találkoztam olyan pasival( vagyis olyasvalakivel akit már egyszer néztek férfinak ), aki a hozzájárulásom kérte ilyenhez Na ennyit a matriarchaizmusunkról. Stone a saját fegyverünkkel győzött Simulékony és feltűnően kedves. Kiváncsi vagyok a dolog végére...
Hanem hol vagyunk?Én pl. Hatvanban voltam délelőtt,a szentendrei úton délután,most meg a cégnél várok estig valakire
Persze,ha hozzájárulsz
akkor sírnál csak igazán, ha mind ott lennénk (a nyakadon..)
Áh szörnyű ez a semmittevés. És még ti sem vagytok most itt - mármint a fórumon...
itt az 1000rr is 04-07ig
sziasztok

van par original sotetitett plexi elado

- 600rr 03-04
- 600rr 07-08
- 600f 01-06
- vtr1000 rc51 sp01 sp02

yamaha, suzi es kawa is van. a plexi elore van furva, azzal mar nem kell benazni.
nekem a 2002 600fs-en van, jo kis cucc.

nemtom 1000rr re jo e a 600-as :-)

9900 ft/1darab, 9000ft/5 darab.

06709473874
Stone..még jó hogy elhatárolódsz tőle, hisz te matriarchális elnyomás alatt állsz, mint köztudott..
5-re ring?Az szép.
Ahogy elnézem,akkor mi munkamániások vagyunk.Vagy csak sz@rul sikerült az élet?
Persze, mert nem tudod, mit veszítesz...
nem ismerlek
Igen, te vagy aki állandóan , én meg aki soha sem dolgozik....
ismerjük egymást?

Én ma biztosan nem....
Majd megyek 5re ki a ringre...
dódozni ki fog?

..ééééén
Morning!
de szép idő van ma is :) megyek kerülök egyet....
fürgyé le!
mondok : ÚJAT
Ez nem volt valami eredeti,igaz?
Menjek má' fürdeni?
mondj valami újat
Mi a helyzet a brüsszeli kocsmákkal?
3 napja nem motoroztam és nem... voltam otthon Ez most az itteni okádék idővel fűszerezve akkut elvonási tüneteket jelent nálam mindkét téren. Ilyen módon kegyetlen volt ez a két aspektust egyben az arcomba dörgölő hsz.
Ha vasárnap hazamegyek...

Na...ettől én elhatárolódom!
Miért jobb a motor mint a nő

1. Akkor foglalkozol vele, amikor akarsz. 2. Néhány nagyságrendell olcsóbb a fenntartása. :-) 3. Eljuttat A-ból B-be, és ez nyáron még élvezetes is. 4. Mindig tudod, mire számíthatsz a részéről. Annyira megbízható, amennyire Te akarod, hogy az legyen. 5. Sosem szól, ha nincs a fejeden bukósisak, míg a nő folyton azzal nyaggat, hogy "baleset ellen védekezz". (Lifestyles) 6. Nem veszi zokon, ha egy fél évig rá se nézel. (De lehet, hogy utána Te fogsz sírni a látványtól) 7. Idővel minden dolog szépsége megkopik. A motorod szépségét olcsóbb, egyszerűbb helyreállítani, mint a nődét. 8. Akármilyen ronda, büdös és buta srácnak is lehet szép motorja. 9. Egy motor előbb segít egy nő megszerzésében, mint egy nő egy motor megszerzésében. 10. Sose vágyakozik a haverod után, aki Nálad jobban motorozik, és egyszer elvitte egy körre. 11. A motorod biztos nem fogja kezdeményezni, hogy más kipróbálja. 12. Egy motornak csk akkor van édesanyja, ha szídod. 13. Nem kell a fejedben tartanod a szülinapját, névnapját. Ha mégis van Neki, és elfelejted, nem sértődik meg. 14. Nem kéri, hogy vedd meg Neki a legfrissebb Born To Be Wild-ot. Nem szól, ha te megveszed magadnak, és néhány szép motor láttán sóhajtozni kezdesz. 15. A motorod sose lesz féltékeny a nődre. 16. A szép motor feltűnő bámulása is diszkrétebb, mint amilyen feltűnő a szép nő diszkrét bámulása.
NyegLeo! Gratulálok az új szerzeményhez! V4égre!

Most irigykedve nézem a koponyeg.hu-t hogy otthon 0mm csapadék, meleg, motorozás (nem _meleg motorozás_! ). Itt, Belgiumban hideg van, esik az eső, ha meg nem esik, akkor be van borulva. Nesze neked nyaralás! Maradtam volna otthon!
Na, mindjárt felkerekedek itt vmi brüsszeli kocsmában sörbe fojtani a bánatom.