Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi volt valaki motoros találkozón?
Jah Gambesz...lehet gyakorolni, először is megtanítanak normálisan kanyarodni Aztán jöhet a tankonmotorozás
Lehet majd gyakorolni? Hát persze, h megyek!
Sziasztok!
cbr 600 f eladó 2004-es piros fekete szűrke.. 17k km-el.. friss múszaki , leo dob, füstszínű plexi..
Győrben eladó
1,25mill

Tessék csak tessék..
Gambesz, akkor biztosan jössz Október Fesztiválra? 1 vagy 2 jegyet kérsz?
De ha jössz, akkor ebben az évben érj is ide hozatok az Interatosokkal vmi tartalékmotort neked vagy a rendőrkaruszell egyik Dzsamaháját is elkérheted, hisz szakmabeli vagy A Mikeboy B-Kingjét már nem tudom megígérni .
Erről beszélek én is!
most kivételesen nem más miatt, hanem magam miatt
Persze.. Te sosem érsz rá..
a CBR Club weboldalát nézd ..ha jól tudom, jövő hétvégére is szerveződik valami
amire én tutira nem tudok menni
Apropó, lesz valami nagy közös CBR gurulás a közeljövőben?
Ahha szép nem cserélünk Figyu tudnál olyan képet csinálni ami olyan szögben van mint az infó képeid közt a harmadik és olyan magasságban mint ezek a képek mert a matrinca vágatásához kellene PLZ....
A legszebb.....
Nekem 99-es évjáratu van kényelmes erős típus hiba NINCS CSAK HANYAG TULAJ! stb..stb..
Sziasztok! Tud vki segíteni nekem cbr900rr témában(93-99)? Ilyen típust szeretnék venni, és érdekelne róla minden, vélemények, típushibák, mi különbözik más évjáratú modellekben, tapasztalatok, stbstb.... Köszi előre is ha vki tud segíteni!
Nekem nagyon tetszik az ami az infódban van ez a Rothmanses csiricsáré annyira nem az én világom - olyan japán diszkószinek vannak a tankján
Na és ez hogy teccik?
Ez a kettő értékelhető volt
Szerinted melyik a szebb ami az adatlapon van? vagy ez szeretném tudni a gyengébbik nem véleményét is
Na vok csak szét néztem fent a faluba mert péntek,szombat vasárnap motorostalálkozó Kép:
A széplány azért túlzás, de köszönöm a bókot Na mutasd a képet, amit találtál
Ahha thx.. széplány
Na találtál hasonló festést?
Köszönöm + nézem Ezt el is felejtettem
Szerinted melyik a jobb a képeim közt van az eredeti + ez?
www.bikepics.com- itt nézted már?