Gambesz, akkor biztosan jössz Október Fesztiválra? 1 vagy 2 jegyet kérsz?
De ha jössz, akkor ebben az évben érj is ide hozatok az Interatosokkal vmi tartalékmotort neked vagy a rendőrkaruszell egyik Dzsamaháját is elkérheted, hisz szakmabeli vagy A Mikeboy B-Kingjét már nem tudom megígérni .
Ahha szép nem cserélünk Figyu tudnál olyan képet csinálni ami olyan szögben van mint az infó képeid közt a harmadik és olyan magasságban mint ezek a képek mert a matrinca vágatásához kellene PLZ....
Sziasztok! Tud vki segíteni nekem cbr900rr témában(93-99)? Ilyen típust szeretnék venni, és érdekelne róla minden, vélemények, típushibák, mi különbözik más évjáratú modellekben, tapasztalatok, stbstb.... Köszi előre is ha vki tud segíteni!
cbr 600 f eladó 2004-es piros fekete szűrke.. 17k km-el.. friss múszaki , leo dob, füstszínű plexi..
Győrben eladó
1,25mill
Tessék csak tessék..
De ha jössz, akkor ebben az évben érj is ide hozatok az Interatosokkal vmi tartalékmotort neked vagy a rendőrkaruszell egyik Dzsamaháját is elkérheted, hisz szakmabeli vagy A Mikeboy B-Kingjét már nem tudom megígérni .
amire én tutira nem tudok menni
Szerinted melyik a szebb ami az adatlapon van? vagy ez szeretném tudni a gyengébbik nem véleményét is