Ja! Azt még éppen el tudtam olvasni és priviben elküldtem a címem.Azt mondta,postázza.De ha nem sikerült az üzenetem, a számom is ott van mindenhol a reg-lapomon.
A macska rúgja meg!Igaz,hogy holnap szabadnapom lesz,de persze pénteken meg szombaton dolgoznom kell cserébe és én nyafogok,hogy nincsenek közös programok,de ha meg vannak,akkor nem tudok elmenni
tudom,hogy ez a topic nem erről szól,de mivel zavaros a másik oldalunk,ezért ide írom : Ha valaki nem dolgozik holnap,kijöhetne Kakucsra.Én kimegyek reggel.Más pályák vagy zárva vannak vagy zártkörű rendezvény van.
mi alapján írja át az ECU-t? ahogy írja a konkurenciához képest olcsóübb, csak "sajnos" a konkurencia mért értékek alapján dolgozza át a gyújtástérképet, ez pedig légből kapott adatokkal. ettől lehet ugyanolyan a motor, mint előtte, rosszabb, vagy jobb is. arra hogy jobb legyen, van kb. 3% esély, arra hogy ugyanolyan, szintén 3%, az hogy rosszabb, na az a többi. szóval szerintem ne menjél bele ilyen hülyeségbe, ráadásul egy ilyen oldalról nem vennék semmit. legalább a szöveget végigfuttathatta volna a word hibajavítójával.
de a lényeg nem ez, hanem az, hogy nincs semmi adat, ami alapján beállítaná az értékeket. ha az egész térképet "emeli" meg, tehát ad plusz üzemanyagot minden fordszámon minden gázállásnál, akkor kicsivel nagyobb lehet a maximális teljesítmény, de a bizonyos hullámvölgyeket a teljesítménjyben nem simítja ki ahogy a nyomtaékgörbe megtorpanásait sem. ez egy kamu dolog, ráadásul le sem írja, hogy hogy működik. brűűűű
Hogy egy kicsit még fokozzam, mintha valami Kakucs felvételet írt volna ki DVD-re ma..
Vagy dél körül, vagy a melóután kettőkor indulunk.
IE! Akkor inkább nem nézegetek onnan képeket!
Én mint nézelődő ott leszek, ha nem szakad az eső!
Ja és valószínűleg Zombimester is!
probléma megoldva
Köcce.
ami hátérnek is jóóó
Előre is köszi
Nem tudod mi lett a Cbr-club.hu oldallal?
Tedd fel ezt a kérést a Ruha, csizma, bukó, kesztyû... topicba.
Biztos lesz egy két ajánlat!
mi alapján írja át az ECU-t? ahogy írja a konkurenciához képest olcsóübb, csak "sajnos" a konkurencia mért értékek alapján dolgozza át a gyújtástérképet, ez pedig légből kapott adatokkal. ettől lehet ugyanolyan a motor, mint előtte, rosszabb, vagy jobb is. arra hogy jobb legyen, van kb. 3% esély, arra hogy ugyanolyan, szintén 3%, az hogy rosszabb, na az a többi. szóval szerintem ne menjél bele ilyen hülyeségbe, ráadásul egy ilyen oldalról nem vennék semmit. legalább a szöveget végigfuttathatta volna a word hibajavítójával.
de a lényeg nem ez, hanem az, hogy nincs semmi adat, ami alapján beállítaná az értékeket. ha az egész térképet "emeli" meg, tehát ad plusz üzemanyagot minden fordszámon minden gázállásnál, akkor kicsivel nagyobb lehet a maximális teljesítmény, de a bizonyos hullámvölgyeket a teljesítménjyben nem simítja ki ahogy a nyomtaékgörbe megtorpanásait sem. ez egy kamu dolog, ráadásul le sem írja, hogy hogy működik. brűűűű