Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok Ok csak nem válaszolt senki
néddmá', de türelmetlenek vagyunk! ..ígérem, segítek keresni, csak hadd ne ma..
Cső akkor tudna valaki képet?
Ja! Azt még éppen el tudtam olvasni és priviben elküldtem a címem.Azt mondta,postázza.De ha nem sikerült az üzenetem, a számom is ott van mindenhol a reg-lapomon.
jó nektek!Én leghamarabb talán 5 körül tudnék indulni a VIII-ker-ből.Akkor már értelmetlen is nekiindulnom
Újra él a 'főoldal'!
Sose bánd! Lesz még ilyen alkalom, csak legfeljebb jövőre...
Hogy egy kicsit még fokozzam, mintha valami Kakucs felvételet írt volna ki DVD-re ma..
Mégegyszer köszi!
Még nem tudom! Még az indulási időpont sem pontos.
Vagy dél körül, vagy a melóután kettőkor indulunk.
A macska rúgja meg!Igaz,hogy holnap szabadnapom lesz,de persze pénteken meg szombaton dolgoznom kell cserébe és én nyafogok,hogy nincsenek közös programok,de ha meg vannak,akkor nem tudok elmenni
jó'vanna.. intézkedem
Meddig lesztek kint?
Csak azt nem értem, hogy az egyik napról a másikra miért nem nyitja meg nekem és pár emberkének..
IE! Akkor inkább nem nézegetek onnan képeket!
Péntek délután E.ring?
Én mint nézelődő ott leszek, ha nem szakad az eső!
Ja és valószínűleg Zombimester is!
a képletöltési bibi csak Mozillánál van, nem? ..használj ie-t
probléma megoldva
Említsd meg a képletöltési probélmát is jóóó?
Köcce.
tudom,hogy ez a topic nem erről szól,de mivel zavaros a másik oldalunk,ezért ide írom : Ha valaki nem dolgozik holnap,kijöhetne Kakucsra.Én kimegyek reggel.Más pályák vagy zárva vannak vagy zártkörű rendezvény van.
hi! ...csak estére kerültem gépközelbe, az előbb jó volt, de most megint bohóckodik... ..nemtom, mi van, jelzem az illetékeseknek..
10 perce fent voltam az oldalon és működött.Most meg már megint nem műxik
Értékelhető képet gondoltam
ami hátérnek is jóóó
Helló véletlen tudna valaki az ilyen festésű motorról képet küldeni nagy segítség lenne mer vazilálok a gyári és e festés közt
Halihó. Valki tud 250-es CBR-re hasidomot? Ha valki tud akkor a rago88@freemail.hu-ra dobjon már egy üzit.
Előre is köszi
Zseby!
Nem tudod mi lett a Cbr-club.hu oldallal?
Alex értette mire gondoltam.
Tedd fel ezt a kérést a Ruha, csizma, bukó, kesztyû... topicba.
Biztos lesz egy két ajánlat!
igen, nekem van véleményem. egy vicc

mi alapján írja át az ECU-t? ahogy írja a konkurenciához képest olcsóübb, csak "sajnos" a konkurencia mért értékek alapján dolgozza át a gyújtástérképet, ez pedig légből kapott adatokkal. ettől lehet ugyanolyan a motor, mint előtte, rosszabb, vagy jobb is. arra hogy jobb legyen, van kb. 3% esély, arra hogy ugyanolyan, szintén 3%, az hogy rosszabb, na az a többi. szóval szerintem ne menjél bele ilyen hülyeségbe, ráadásul egy ilyen oldalról nem vennék semmit. legalább a szöveget végigfuttathatta volna a word hibajavítójával.

de a lényeg nem ez, hanem az, hogy nincs semmi adat, ami alapján beállítaná az értékeket. ha az egész térképet "emeli" meg, tehát ad plusz üzemanyagot minden fordszámon minden gázállásnál, akkor kicsivel nagyobb lehet a maximális teljesítmény, de a bizonyos hullámvölgyeket a teljesítménjyben nem simítja ki ahogy a nyomtaékgörbe megtorpanásait sem. ez egy kamu dolog, ráadásul le sem írja, hogy hogy működik. brűűűű