Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát akkor neked kijutott a jóból.
Én ma voltam Győrben, a 81-en 1 db rendőr nem volt.Csütörtökig országos ellenőrzési akció van.

Tegnap 6e.szerviz megvolt,novemberben meg hengerfej csere garanciában.(tavasszal cserebogár lesz a motor,nem, nem honda lesz,köszönöm ennyi elég is volt belőle

A fogyasztásával,a dinamizmusával is megvagyok elégedve. (4.72-5.35 L/100km)
DE, az a lyukacska a hengerfej oldalán az betette a kaput nálam.Öntési hiba, vagy mi a fene miatt a motorolaj szépen lassan,de határozottan kúszik szépen kifelé rajta. A mennyisége minimális,alig látható.De a lyuk ott van, ahol semmi keresni valója nincs.
pf ez nem az én napom..
Kiugrottam Forchtensteinbe
- Csornán mértek lakott területen belül.. megúsztam..
- Sopronnál berepült egy darázs a bukómba, megcsípkedte az arcomat.. semmi gond csak fél fejem lezsibbadt
- felértem a várhoz.. ott kiderült hogy az útra készített szendvicseket otthon hagytam..
-Lefelé jövet a várból beragadt a hátsófékem.. szerelés.. hátsó fék nélkül folytattam...
-elkeveredtem a kis falvakban alig találtam vissza..
- 85 út: több a kamion mint a személyautó.. traktorokról ne is beszéljünk..átlag sebesség 50-70 szétbasz az ideg..
-végre egy kis szakasz ahol kissebb a forgalom.. odatépem neki kb 2 km erre leint a rend őre..
- ellenőrzés jogosítvány forgalmi, rendben....
-eü csomag? rendben
izzókészlet? hát itt már röhögtem :D épp volt nálam egy db égő, mert előtte cseréltük haveromét és a kiégett a táskámba maradt..
mutatom nekik.... kérdezik ez meg mi?
---izzókészlet.. mi más lenne..
Erre nekik sem kellett több, kipufogó papírjai? túl hangos..
papír nuku... mondtam hogy nem hangos előírt alatt van.. mérjék csak meg :)
akra dob volt fenn és benne volt a hangtompító is, Ausztriába mindig használom..
Mondták hogy köszönjem meg hogy nem büntetnek meg... legközelebb nem lesznek ilyen elnézőek..
No comment...

hazaértem..
Október 4-én, ha épp Zsámbék felé jártok ugorjatok be, mert lesz egy nagyon jó kis fesztivál ( RRcat erősen hazabeszél), aminek keretein belül lesz egy kis motorkiállítás ( Suzuki ) , 19 órától pedig stuntrider bemutató Kulman Mikivel aztán pedig tűzshow Tökivel. Nah ennyit a reklámról
Sajnos már az vagyok...

Zseby drága! Gyere ki csütörtökön, akkor kevesebben leszünk, nyugisabb nap várható. Ideális elkezdeni!
"lehet, kint leszek a Mersz esteken" - Zoli ha igy folytatod intézmény leszel a H-Ringen
ember kergetne fel, de eme kerge elme remegve nem mer, persze kedve lenne, de retteg keveset, s helyette fecseg ezerrel... ...kell ez nektek?
Kellemes Mersz esteken tekereghetne eme gyenge nem gyereke, de nem lett kedve?, mert embere nem engedte?
persze, mert kellemes MERSZ-esteken tekereg eme gyerek lelkesen... ..ez kegyetlen..
Csütörtök és péntek este lehet, kint leszek a Mersz esteken...
Kicsit megnyugtattál.Abban reménykedem,hogy élőben szinte kenyérre lehet kenni
Ebből kifolyólag azért asszem viszek kést magammal

Mellesleg kedves tipus-barát kolléga,azt TwoBrothers-t meghallgatnám szivesen egyszer! mert nagggggyyon tetszik
Nyugi, nem harap, én ha jól emléxem 2 cigit is kibírtam mellette...
Azért ne köszönd meg előre,mert nem tudhatod,hogy mit kapnál tőlem
Előkeresem majd a telcsiszámodat,aztán ahogy visszakerülök pestre,illetve ahogy aktuális lesz,hívlak!
Aranyos vagy,h 5-nél több percet is kibírnál,de nem tudom,én vagyok-e annyira erős
Hali!
Ha valaki rendelt már ebay-en akkor az írjon rám légyszi.Segítség kellene.Előre is köszi
címem:ducktoy@freemail.hu
"a jövőhéten sztem összefuthatnánk valahol 5 percre"... egyetértek
..de lehet ám több is, mint 5 perc! ..talán hetet is kibírok veled
..és igazán aranyos vagy, hogy készültél, tényleg nem kellett volna, köszönöm szépen!
halika Zseby!
Szóval ...az ajándékoddal meg mi legyen? Holnap miskolcra megyek megint péntekig Szombat megint nem túl jó,de a jövőhéten sztem összefuthatnánk valahol 5 percre vagy elviszem ahova csak akarod. Természetesen,ha igényt tartasz rá!Mert azért én készültem ám!
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!már jobban van a Drágaságom!
Én is 2 hete szenvedek..
Szememből úgy folyik a könny mintha szerelmi bánatom lenne..
nem, nekem el kéne mennem végre a fül-orr-gégészetre (beutaló fél éve lejárt), hogy a doki azt mondhassa, hogy "aztabüdösmindenit micsoda orrsövényferdülés, ez bizony műtét!"
Neked asztmára kéne?
www.medinose.hu

Nekem bevállt, pláne, ha használnám is rendesen....

A rhinospray lószar, alig van benne hatóanyag a rhinocorthoz képest, de mostanában az sem segített nekem.
Most próbáltam az Otrivint, a kolléganőm adta, hogy neki marja az orrát és csak kidobná, az egészen jó néha.
OK, megnéztem, ez "csak" allergia ellen van, másra gondoltam..
MediNose? ...utánanézek, what's that..
2 éve Rhinospray-n élek, asszem max. 2 hétig használható...
Egy időben én rhinocort-on éltem, amíg nem csak ezt a szar víz alapút lehetett már kapni. Azóta áttértem a MediNose készülékre, vegyszermentes. Nincs is semmi gond, múlt héten is csak 1 napom volt qva szar, utána elviselhető, de tegnap éjjel a torkom is fájni kezdett. Úgyhogy reggel Aspirin, meg Neocitran és egy óra alvás, majd forró zuhany, most jobb, de nem 100as még. Levegőt csak a számon át kapok...
én nem megyek este sehova, a tegnapi egész napos lázas fetrengést és alvást kell kipihennem...
...bár most már nem ártana beaktiválódni, kéne menni Szentendrére, csak nincs kedv
Ismerős, most keltem fel én is....
Persze én ma megyek melózni estére...