ismerős téma! ...csak én alapból is orrspray-n élek, de ez az allergiaszezon kikészít.. ..néha kedvem lenne kivenni a szemgolyóimat és csak vakargatni őket
igyál kálciumot, valamennyit segít... de gondolom, tudod
Ez is, az is....
Úgy folyik az orrom, hogy közben teljesen be van dugulva, levegőt sem kapok. Napi kb 6 csomag papírzsepi a drágábbik fajtából, mert az soft valóban.
Ez a hétvége komolyan mondom eléggé húzós volt Pénteken majdnem egy kamion kerekei alatt végeztem , tegnap este ellopták a barátnőm táskájából a pénztárcám( bankkártya, diák, adókártya) , ma pedig majndem megfulladtam egy Don Pepés pizzába belesütött 20cm hosszú hajszáltól...
Mi jöhet még?
minden rendben volt, ami nem, azt rendbe tettük, és vártalak, de nem haragszom, a lényeg, hogy kislány jobban legyen..
buli jóóóó, sok kedves barát, sok kedves ajándék, néhány kedves új ismerős, s egy különleges meglepetés..
Leírtam.
És leírom a tegnapi estémet is : Motor kitol a garázsból.Fürcsi,borotválkozás,ruci előkészítés.Puszi az új nyuszkómnak .Aztán- -veled meg mi van?Válasz : De mindjárt jobban leszek és mehetünk.
Aha...kislány vissza ágyba.Hidegvizes kendővel \"simogatás\". Stone!Te igazán elmehetsz.
Erre Stone :
Aggódás...aztán aggódás...azatán aggódás...Na most mit csináljak?
Telefon elő,Zseby-szám keresés net-en. Nem nem!Mindjárt mehetünk...Telefon lerakás.
Fél 8. Mindegy...még odaérünk,legfeljebb kicsit késünk.
Kislány újabb
Stone rosszul érzi magát Zseby csalódott lesz,kisszivem haldoklik
9 óra. Már jobban vagyok,készülődhetünk,tudom Stone ,hogy neked ez fontos!
Öltözés,moci beindít.
Kisasszony falfehér,remeg...
Moci leállít.Kislányt elkap még idejében.
Telefon elő,dottornéni.nénoo-nénoo.szuri beszúr.Kislány ágyba,moci garázsba,ruhák összehajtva.
Stone ül az ágy szélén,buli elfelejt,Zseby elfelejt...
Éjjel 2 óra.Cicamica elalszik.
Fél 3.Stone elalszik.
Ajándék úgyszintén.
Reggel 9.Kislány alszik,Stone szarul érzi magát.Megint csalódást okozott valakinek
Pc bekapcsol...ajajjj,most mi lesz.Stone abban bízik,hogy nem oly jelentős személy,hogy Zseby-nek rosszkedve legyen!
Most éppen itt tartunk.Kérlek mondd,hogy minden rendben volt és nem hiányoztam senkinek és nem haragszol és tök jó volt a buli!Kérlek!
Ott van Dzsordzs, te mázlista ?! Hát hol ünnepled te a szülinapod? a Comoi- tón Dzsordzs villájában? Tudsz élni ...bár ezt a motorod is tisztán tükrözi
igyál kálciumot, valamennyit segít... de gondolom, tudod