Hát persze...gyakorolni - újra kéne születnem, hogy úgy motorozzak, mint a Mikike.
Khm khm - mi majd azt fogjuk bemutatni, hogy hogyan NEM esünk el többezer ember előtt
Te komolyan átgondoltad, hogy majd megmutatod a Kulman Mikinek, hogyan kell egykerózni?
Mert akkor én is megtanítom a Tökit, hogyan csináljon kipuffogólángot
Szerintem te még szeretnél jópár évet élni, szóval ne tőlem kérj kaját Október Fesztiválon szerintem neked inkább a folyékony kenyér fog ízleni. Ugyanaz a sör lesz, mint kint Münchenben az Oktoberfesten, tehát magasabb alkohol tartalom és extra íz Viszont ha szépen megkérsz, bedobatok a vízbe néhány nürnbergi kolbászkát és majd jól úgy csinálok, mintha órákig szendvedtem volna az elkészítésével.
Jó lesz így? Múlt évben a Tökinek is azt mondtam, h saját kezűleg pakoltam be a hordókat Münchenben miután 2 évet lehúztam a P...er szerzetes rendben( amiben ugye csak ffiak vannak), csakhogy a legfinomabb sört kapjátok. Mert én ennyire szeretlek titeket ám
Reméltem is Örülök neki.
Amúgy meg pont, hogy neked nem kéne, hiszen neked HACCázas van és mi meg ugye a fordított arányosságokról beszélünk...tehát, akinek kisebb motorja van, annak .... - na jó abbahgyom Inkább én is húzok megkínozom magam egy kis Szindyvel...csakhogy Gambesz ne tudjon ekkorát ütni övön alul..
Jól van befogom a szám Amúgy sikerült leugrálnom magamról 5 kilót Át is hívom megint Szindy-t hogy jól kínozzanak meg egy kis hasizomgyakorlattal
P.S.: Gambesz ez 10 pontos leütés volt részedről
Srácok ne vegyétek a szívetekre, ez csak vicc
Bár Gambesz esetében..... habár ő mindig is elismete, h miért is vette azt az ezrest - óriás kacsintás
Mit is mondogatott mindig....? Kis pisztollyal is lehet 10-t lőni?
én sem harcolok,csak küzdök
köszi,igen szép amit a lábam közt szorithatok,és döntdögetem
De most keserü egy kicsit a "szépszég" lásd adatlap komment.
Most megyek és irány dobogókő.
Jah...csak azért mert egy ezredes van a lábad között Gambesz... még nem kéne így beszélned rólunk a "haccázaskirálynőkről " Mi szakértők vagyunk ilyen témákban a szó szoros értelmében
Zseby...szerinted Gambesz miért vett ezres motort? Te nem hallottál vmit a férfiasság mérete meg a köbcentik fordított arányosságáról?
mindenki hajlamos hinni a mesékben... ...csak a nők előbb rájönnek vagy ráéreznek a valóságra (szerintem), a pasik ha valamit nem akarnak látni, akkor azt jó ideig nem is fogják..
Khm khm - mi majd azt fogjuk bemutatni, hogy hogyan NEM esünk el többezer ember előtt
Te komolyan átgondoltad, hogy majd megmutatod a Kulman Mikinek, hogyan kell egykerózni?
Mert akkor én is megtanítom a Tökit, hogyan csináljon kipuffogólángot