Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát persze...gyakorolni - újra kéne születnem, hogy úgy motorozzak, mint a Mikike.
Khm khm - mi majd azt fogjuk bemutatni, hogy hogyan NEM esünk el többezer ember előtt
Te komolyan átgondoltad, hogy majd megmutatod a Kulman Mikinek, hogyan kell egykerózni?
Mert akkor én is megtanítom a Tökit, hogyan csináljon kipuffogólángot
Hát, hogy ne lenne jó!

Mikor megyünk csapatni? Gyakorolni is kellene a fesztre! Nem? Előadunk vmit?
Bocsi Gambesz, de most Zsebyé a 10 pont
Ez nem is tíz , ez egymillió
Szerintem te még szeretnél jópár évet élni, szóval ne tőlem kérj kaját Október Fesztiválon szerintem neked inkább a folyékony kenyér fog ízleni. Ugyanaz a sör lesz, mint kint Münchenben az Oktoberfesten, tehát magasabb alkohol tartalom és extra íz Viszont ha szépen megkérsz, bedobatok a vízbe néhány nürnbergi kolbászkát és majd jól úgy csinálok, mintha órákig szendvedtem volna az elkészítésével.
Jó lesz így? Múlt évben a Tökinek is azt mondtam, h saját kezűleg pakoltam be a hordókat Münchenben miután 2 évet lehúztam a P...er szerzetes rendben( amiben ugye csak ffiak vannak), csakhogy a legfinomabb sört kapjátok. Mert én ennyire szeretlek titeket ám
De jó is lenne! Sosem lenne rajtatok ruha(max ha motorozás van)!
mondom én, hogy azt látnak, amit akarnak, meg úgy, ahogy akarják...
Tehát övalatt is jó vagyok!
Reméltem is Örülök neki.
Amúgy meg pont, hogy neked nem kéne, hiszen neked HACCázas van és mi meg ugye a fordított arányosságokról beszélünk...tehát, akinek kisebb motorja van, annak .... - na jó abbahgyom Inkább én is húzok megkínozom magam egy kis Szindyvel...csakhogy Gambesz ne tudjon ekkorát ütni övön alul..
Inkább azt lökd, h milyen kaját csinálsz nekem az oct.feszten!
Várom a következő smiley-t.... az mi lesz?
Talán ez :
RRcat

nem vettem szívre,értem a dolgot. A feleségemtől sokkal keményebben kapok friccskákat.

na de most már tényleg irány dobogókő
Jól van befogom a szám Amúgy sikerült leugrálnom magamról 5 kilót Át is hívom megint Szindy-t hogy jól kínozzanak meg egy kis hasizomgyakorlattal
P.S.: Gambesz ez 10 pontos leütés volt részedről
gambesz

nem csalódtam,tudod a kapásválaszt
Srácok ne vegyétek a szívetekre, ez csak vicc
Bár Gambesz esetében..... habár ő mindig is elismete, h miért is vette azt az ezrest - óriás kacsintás
Mit is mondogatott mindig....? Kis pisztollyal is lehet 10-t lőni?
Méretek? Hogy áll a fogyikúra?
én sem harcolok,csak küzdök
köszi,igen szép amit a lábam közt szorithatok,és döntdögetem
De most keserü egy kicsit a "szépszég" lásd adatlap komment.
Most megyek és irány dobogókő.
én meg nem harcolok senkivel sem..
egyébként szép, ami a lábad között van... ...a CBR HACCÁ'
nemtom, miért vett ezrest, biztosan a méretei miatt... ...mármint azért, mert olyan nagyobb darab
..mármint Gambesz
Na de lányok,ez egy örök harc a nők és "hímnemüek" közt

Én elégedet vagyok a "haccáz" erejével is.
Jah...csak azért mert egy ezredes van a lábad között Gambesz... még nem kéne így beszélned rólunk a "haccázaskirálynőkről " Mi szakértők vagyunk ilyen témákban a szó szoros értelmében
Zseby...szerinted Gambesz miért vett ezres motort? Te nem hallottál vmit a férfiasság mérete meg a köbcentik fordított arányosságáról?
látod, mi azt is tudtuk, hogy erre elsőként egy hímnemű nagyokos fog reagálni..
Na, a két nagyokos egymásra lelt.. Ebből mi lesz?!
mindenki hajlamos hinni a mesékben... ...csak a nők előbb rájönnek vagy ráéreznek a valóságra (szerintem), a pasik ha valamit nem akarnak látni, akkor azt jó ideig nem is fogják..