Csak azért kérdeztem mert most vettem 1rendszert a 900rr-alá és vajon mennyit dob rajta és hogyan fog viseledni.Régeben téged is kérdeztelek csak te nem tudtál szerezni Dyno jet kitett nem tudsz véletlenül jó árba
Nagyon jó, és drága. Bár úgy gondolom mivel hetente rendelnek dobokat tőlem, hogy az ár/érték arány tulzó, szerintem a nevet erősen megkell fizetni. A Yoshimura rendszere ugyanolyan tipusú motorhoz fele annyiba kerül, és súlyban sem sokkal marad el az Akrapovic által gyártott rendszerektől.
én kedd este óta ma reggel ültem megint motoron...már elvonási tüneteim voltak hétvégén
fater megkért, hogy kedd este, hogy hétvégéig már ne üljek motorra, szombaton volt bátyám esküvője
Fő pesszimista az öreg...gondolom nem akarta hogy valami baeleset elrontsa az esküvő hangulatát
...szerintem egy kicsit túlzás, de bátyámért megtettem
Ja volt 2helyen is Kazincbarcikán és H.sámsonba na én az utóbbin voltam első volt de hallod nagyon jó volt sokan voltak kb1100-1200-an voltak motorosokkal együtt Nem gondoltam volna Hidi Miki street bemutató stb..stb...
pályanap? ivós-ottalvós házibulis? vagy valahol találkozós és onnan valahova elmotorozós?
szóval