Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A matriarchálisra meg rám gondolsz?
Mond ki ne ALAKOSKODJ
Egyébként meg mindig a kedves férfiak a legveszéleyesbbek! Mert ők el is hiszik, hogy egy pasi lehet kedves
köszi szépen ...a 18 nagyjából jó lesz... ..csak dobj rá egy picit
BOLDOG szülinapot ZSeby Hányadik is, 18.?
Megkaptam, de sajnos a mai nap nem jó nekem, meló van sokáig.
Azért érezzétek jól magatokat nélkülem is, majd gondolok rátok sokat munka közben...
boldog szülinapot
Boldog születésnapot!
köszönöm
e-mailemet (meghívót) megkaptad?
Nagyon boldog szülinapot kiscsaj!
köszönöm szépen
Boldog Szülinapot Zseby
Dehogy gondoltunk rosszabbat... Vagy mégis
Na kérem!Itt vagyok ám!Most nincs cenzúra! Szóval...többet sosem fogok kűfődi szavakat írni,mert órákig kellett keresnem a megfelelőt a szótárban,hogy okosabbnak látszódjak.Aztán meg mindenki ezzel a tőlem tanult szóval ékeskedik De főleg egy Hölgy!

A habitusom értékelése pedig nem lehet egyszerű. (megint egy olyan szó...)Senki sem mondta,hogy simulékony vagyok!Illetve örülök,ha annak látszom,de be kell vallanom,ez ALAKOSKODÁS.
Viszont kedves?...az vagyok Ha jó a kedvem.Meg nárcisztikus (újabb szó),mert megint magamról pofázom.
hééé... csak a magad nevében beszélj, ne rontsd az image-emet...

...rólam eddig sokkal rosszabbakat gondoltak...
Akkor összefoglalnám: szerintetek különösen veszélyes, de igencsak műértő, kannibál matriarchák vagyunk...vagy mi!? Hát ezt is csak pasik hozhatják így össze
Amúgy most tényleg lemészárolnék valakit...de neki semmi köze a motorozáshoz...inkább az ELTE elektronikus tanulmányi rendszerének a rendszergazdája... Gyilkolós emotikon miért nincs?
Mer bárki is beleszólni a ti társalgásotokba? Még leharapjátok a fejünket! És az lesz csak igazán Picasso-s!
Na na
Te Zseby, ki Herr Konczig? Gyönyörű a bukója.... csak lenne pirosban az én méretemben...ahh a gyönyörű Kiyonari tc-01...- bukófetisiszta lettem ..
Már megint mi uralkodunk a CBR Club Fórumban?
A "Haccázaskirálynők" audienciája van most úgy látom...
jaja, én is mindig ezt mondom a tanítványaimnak
A lentiek szerint én a nyelvtan órákat is ellógtam. Bár a fiúk azt mondják pedig, hogy azon a részvétel nagyon fontos... Vajon miért ?
ja, jó ..már kezdtem úgy érezni magam, mint egy Picasso festmény
az én nyakamba? te?
...nem kellett volna ellógni a biológia órákról, te lyány!
A nyakamba na...
Magjar njelv lenni nagjon nehez.....