A matriarchálisra meg rám gondolsz?
Mond ki ne ALAKOSKODJ
Egyébként meg mindig a kedves férfiak a legveszéleyesbbek! Mert ők el is hiszik, hogy egy pasi lehet kedves
Na kérem!Itt vagyok ám!Most nincs cenzúra! Szóval...többet sosem fogok kűfődi szavakat írni,mert órákig kellett keresnem a megfelelőt a szótárban,hogy okosabbnak látszódjak.Aztán meg mindenki ezzel a tőlem tanult szóval ékeskedik De főleg egy Hölgy!
A habitusom értékelése pedig nem lehet egyszerű. (megint egy olyan szó...)Senki sem mondta,hogy simulékony vagyok!Illetve örülök,ha annak látszom,de be kell vallanom,ez ALAKOSKODÁS.
Viszont kedves?...az vagyok Ha jó a kedvem.Meg nárcisztikus (újabb szó),mert megint magamról pofázom.
Akkor összefoglalnám: szerintetek különösen veszélyes, de igencsak műértő, kannibál matriarchák vagyunk...vagy mi!? Hát ezt is csak pasik hozhatják így össze
Amúgy most tényleg lemészárolnék valakit...de neki semmi köze a motorozáshoz...inkább az ELTE elektronikus tanulmányi rendszerének a rendszergazdája... Gyilkolós emotikon miért nincs?
Mond ki ne ALAKOSKODJ
Egyébként meg mindig a kedves férfiak a legveszéleyesbbek! Mert ők el is hiszik, hogy egy pasi lehet kedves