Na na nem kell udvaroltatni csak azért kérdeztem mert teleportálhatnánk te itt lennél én ott és ki látogatnék a Szabatkai utcára 1-2két roszlányt meg interjuolni,hogy szerintük ők hova fognak kerülni fel v. le
5-ös az érvelés igen sajna sok helyen trehányak sajna én is mostanába csalódtam 1szerelő haveromba dehát ez van hidegek vannak mostanába, fáj eléggé a bokám még marad velünk 1 kicsit a hideg
anya alszik, ez igaz,de a mociját szerelje a szak-service.
Én meg a szak-servicét kergetem az örületbe
Sok szervizben a nyomatékkulcs csak disz a falon,már ha van nekik.Hülye japo nem tudom mit fárasztaja magát a nyomatéktáblázattal a szervizutasitásban.
Igen szerintem is Na látod már 2-en álítjuk hogy te le fogsz kerülni és motorozhatsz a kondér szélén de használj slick gumit mert jól tapad "és a fogadat is tisztítcsa"ez 1 reklámba volt és így ejtették ki.
lehetek a fényképészed a szentesti fényképsorozathoz,nem kérek jutalékot,csak a szakmai kihivás miatt
imádom a piros-fekete kombináciot.
Piros mint a friss vér,fekete mint maga az ÖRDÖG
Most nemtudok Neked erről nyilatkozni....Drága apukámat megkérdezem, hogy kell-e neki a könyv, ha nem akkor mennyiért..
Amugy meg belevan írkálva...:D:D Máris lejebb ment az ára...
Buda környéki
Én meg a szak-servicét kergetem az örületbe
Sok szervizben a nyomatékkulcs csak disz a falon,már ha van nekik.Hülye japo nem tudom mit fárasztaja magát a nyomatéktáblázattal a szervizutasitásban.
Hát a szent sátáni vonalat
A fenébe, hogy nincs angyalos smiley....
Mescalero hová tűnt?
Ment motort szerelni? Amig anyu alszik?
imádom a piros-fekete kombináciot.
Piros mint a friss vér,fekete mint maga az ÖRDÖG
Na jóéjt everybody!
Amugy meg belevan írkálva...:D:D Máris lejebb ment az ára...
Egyet jegyezz meg: a jó lányok a mennybe jutnak, a rosszak MINDENHOVÁ