Namost jóárasitott vagy ajándék? Ez itt a kérdés , hogy Hamlet motoros társunkat idézzem...
Egyébként nem tud valaki egy SHOEI Kyonari tc-01-et nagyonnagyon jóárasitva?
Sziasztok! "Titkos forrásból" tudom, hogy aug. 30-án motoros rendőrök fognak portyázni a Mátrában. Ez persze nem jelenti, hogy addig nem, de azt konkrétan tudom, hogy akkor igen.
Legyetek óvatosak!
Mit gondoltok,érdemes bevállalni ilyet?Mert hát mit ne mondjak eléggé olcsó..És túl sokat ígér szerintem.Ha volt vagy van valakinek ilyen az írja már meg a tapasztalatait.Előre is köszi
Helló Lányok -Fiúk!
Ma du.3 körül a 100-ason elhúzott mellettem egy ezüst CBR F . Netán innen volt valaki? Baromi jó kis Repsol farmer cucc volt rajta ( bár én nem igen részesítem előnyben ezt a viseletet...de látványra jó volt)- a gerinc protekt miatt pedig női tekinteteket vonzó háta volt a srácnak
Ajjaj bogárban asszem nem lesz hiány, de pl az a sok repülő szemét szúnyog az például ránk fog kerülni az éjszakai sütögetésnél vagy bográcsozásnál...hacsak nem füstölünk mint az állat de akkor meg büdös leszek mert mint tudjuk szépre száll a füst
Bakker, egy napra magatokra hagylak benneteket és telenyomjátok a fórumot. Sajnos most nincs annyi időm, hogy végigolvassalak benneteket. Ráadásul most 1 hétig nem jártatom errefelé sem a pofámat, szóval legyetek rosszak, és mindenki maradjon egyben, mire hazajövök.
Sziasztok! AlexCBR köszönöm a 21.-i útbaigazítást jó volt nem egyedül szuttyogni a sorba. Sajnos rólam egy kép se készült legalábbis ez a fotós álltal. Ez van még egyszer köszi.
Hát én még csak álmomban száguldozok a szelek szárnyán :) :D
Hajnali 3kor meg már a "normális" emberek alszanak
Ma meg egész nap autót takarítottam. Holnap megyünk túrázni b.nőmmel meg a család egy részével és tiszta autó kellett :)
Bár jobb lenne motorral menni mert a hegyekbe megyünk de...
Egyébként nem tud valaki egy SHOEI Kyonari tc-01-et nagyonnagyon jóárasitva?