Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Namost jóárasitott vagy ajándék? Ez itt a kérdés , hogy Hamlet motoros társunkat idézzem...
Egyébként nem tud valaki egy SHOEI Kyonari tc-01-et nagyonnagyon jóárasitva?
Ezt a biztos forrást nem néhány Mátramenő találta ki és terjeszti...
Csak, hogy minnél tisztább legyen az ideális ív?
Sziasztok! "Titkos forrásból" tudom, hogy aug. 30-án motoros rendőrök fognak portyázni a Mátrában. Ez persze nem jelenti, hogy addig nem, de azt konkrétan tudom, hogy akkor igen.
Legyetek óvatosak!
Megyek lepihenek, fáradt vagyok jó éjt minden kollégának.
Na mi a helyzet? Olyan csendes most itt minden...
Alszotok motorosok? Csináljunk egy partyt....de most rögtön
Jól beszélsz Jóóóárasitottam
+És van egy-két jóárasított ajándék ARAI-d eladó!
Ezüst moci kilőve, kopasz vagyok, alacsony, és nem vagyok izmos, kb mint egy halbiológus

Huhh momentán minden pozitivat felsoroltam
Sziasztok!

Segítség kellene!
Tud valaki valamit erről a cumóról?

www.nitroxmodul.extra.hu

Mit gondoltok,érdemes bevállalni ilyet?Mert hát mit ne mondjak eléggé olcsó..És túl sokat ígér szerintem.Ha volt vagy van valakinek ilyen az írja már meg a tapasztalatait.Előre is köszi
Alex - mármint az izmos hát vagy az ezüst moci miatt biztos, h nem te voltál?
Akko biztos nem Én vóótam
csak a proti miatt? ehh, amatőr!

Helló Lányok -Fiúk!
Ma du.3 körül a 100-ason elhúzott mellettem egy ezüst CBR F . Netán innen volt valaki? Baromi jó kis Repsol farmer cucc volt rajta ( bár én nem igen részesítem előnyben ezt a viseletet...de látványra jó volt)- a gerinc protekt miatt pedig női tekinteteket vonzó háta volt a srácnak
ehhhehe

semmi gáz veszem a poént de ha komoly lenne...

Tudod,hogy van tovább?!
"Szépre száll a füst,de hülye,aki hagyja."
Ne vedd személyes sértésnek.
Ajjaj bogárban asszem nem lesz hiány, de pl az a sok repülő szemét szúnyog az például ránk fog kerülni az éjszakai sütögetésnél vagy bográcsozásnál...hacsak nem füstölünk mint az állat de akkor meg büdös leszek mert mint tudjuk szépre száll a füst
Bakker, egy napra magatokra hagylak benneteket és telenyomjátok a fórumot. Sajnos most nincs annyi időm, hogy végigolvassalak benneteket. Ráadásul most 1 hétig nem jártatom errefelé sem a pofámat, szóval legyetek rosszak, és mindenki maradjon egyben, mire hazajövök.

Pusszantás
Sziasztok! AlexCBR köszönöm a 21.-i útbaigazítást jó volt nem egyedül szuttyogni a sorba. Sajnos rólam egy kép se készült legalábbis ez a fotós álltal. Ez van még egyszer köszi.
Egyet se búsulj!Muszáj néha lemosni a gépet,legyen az moci vagy autó,különben hova a fenébe férne el az a rengeteg bogár?
Hát én még csak álmomban száguldozok a szelek szárnyán :) :D

Hajnali 3kor meg már a "normális" emberek alszanak
Ma meg egész nap autót takarítottam. Holnap megyünk túrázni b.nőmmel meg a család egy részével és tiszta autó kellett :)

Bár jobb lenne motorral menni mert a hegyekbe megyünk de...
aludni jó.Ez abból is látszik,hogy elég kihalt itt a fóRUM.Vagy mindenki száguld a szelek szárnyán.
Most mért alszik mindenki?Vagy minden normális ember alszik ilyenkor?
Legalább szereztünk egy jó estét.Foglalkozás elérte célját.
Ehhehehe köszönöm a kedves invitálást kedves "Zseby baba"

basszus végig olvastam amiket írtatok a mai nap és esküszöm többet röhögtem mint a fórum Viccek témáján belül leírtakon
"ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel.." ...fáradj beljebb, kolléga...