Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!

Ez a "kettős fronthatás" nálam abban a negatív formában jelent meg, hogy munka után egy bermudás-pólós, munka után lazítós motorozás közben elvert kisebb-nagyobb záporokkal.
5 óra felé még sütött a nap és egy sötétebb gombóc volt csak az égen. 10 perc múlva már bazinagyra hízott az a gombóc és el kezdett követni .
Aztán már olyan nagy lett, hogy az egész város lefedte.

A jó kis motorozásból 20 perc aluljárózás és 15 perc benzinkutazás lett....plusz hót gané lett a mocc.

Ma már nem is volt kedvem motorral jönni melóba.

Gyerekek, óvatosan! Egyszerre 2 fronthatás van, ráadásul erősebben jön a hideg, mindenkit megzavar, sokan figyelmetlenebbek ettől. És nekünk is csak egy életünk van, azt sem védi semmi. Nem kéne friss jogsival (se!) mindjárt balesetet szenvedni, tehát csak óvatosan, okosan.
poah...

mizu emberek?
Nem mentem be :D a Papi tuti leszedte előlem :d
legalább epret hoztál el?
köszi...

Tegnap majdnem megdöglötem a 83 son..
Csanaknál az eperföldnél kijött elém egy öreg papika.
Elnéz balra nem látott senkit.. és szép lassan kigurul egy földútról!
Persze közben előztem, neki jobbról.. Lepörgött az életem.. 5cm múlott...
Utána városban már nem tekertem annyira, szép lassan mellém jött egy wv golf és áttolt a másik sávba, szemben jött egy ifa, satufék megúsztam...
Itt már eldurrant az agyam.. ameddig ment előttem nyomtam a dudát, közben szórtam rá a jókívánságaimat..
gratula!
Végre levizsgáztam :) már több időm lesz motorozni jeeeep :D:D:D:D
Hat nem konnyu csak ugy kp-ba letteni 1,5 millát .....ha motort vesz az ember..
hát jah...nekem is jöhetne egy ilyen kápés emberke
Én is így voltam amikor árultam a kicsi banditomat..
Jöttek megvenni.. lóvé az nem volt

Utána jött egy másik aki beleszerelmesedett a gépbe, kp leperkál és már vitte is :D
akkor maradt a zsír állapotú piros F4

de az annyira nem tetszik...

hétvégén volt még két érdeklődő az enyémre, az egyik nem látta a hírdetésben, hogy Debrecen, így felhívott Balaton felvidékről és még ő hápogott hogy de messze van...idióta

a másik meg valami kattant ember lehetett...már kinézetre is valami skizó gyerek gyilkosnak néztem, de a pénz reményében beengedtem a portára és megmutattam neki a motort
"kéne neki egy motor, de annnyira nem, csak mégis jobb ha van" ...akkor most mivan?!
esett az eső, mondta hogy majd jóidőben visszajön kipróbálni...mondtam hogy hozzon magával 550 ezret, tegye a kezembe és utána mehet vele egy kört.

ennyit a vásárlóimról

vasárnap elugrottunk Nyíregyre meg Sóstó környékére, az jó volt
mostmár nekem sem hozza be...biztos lejárt a hírdetés vagy elvitte a nyuszi
a 2003-ast nekem nem hozza be ("Nincs ilyen kódszámú hirdetés a rendszerben!") ...a 2004-es viszont céééééép!
2004-es szebb -)
2003-ason több az extra

Én a 2004-eset választanám, kicsit lealkudod és már jó is :D

Tipp: hallgasd meg a vezérműláncot is!

Tudok egyet én is.. 2004 es de csúsztak vele, festés + matricázásra vár.. eredeti matricát is adják hozzá!
nah...

osztottam-szoroztam és maradt 2 versenyző:

http://www.hasznaltauto.hu/1997691_honda_cbr60
0f4_2003

http://www.hasznaltauto.hu/2056110_honda_cbr600f_
2004

az ezüst jobban tetszene, de az már eccer csúszott picit az oldalán

a piros teljesen zsír, szervízek is oké és az első tulajt is ismerte a srác
'04-'05-ös 1000RR-hez keresek komplett pályaidomot, vmint Repsol jobb és bal fejidom alatti oldalidomot, indexeket (elsőket), és jobb oldali lábtartó konzolt, vagy csak fékkart! Ha vki tud vmit , kérem, írja ide! Köszike!
amúgy meg volt itt reggel egy srác a szüleivel és megnézték a moccot

nagyon tetszett nekik, a fater öreg motoros és értett a dolgokhoz. talált pár hibát, de amúgy meg teljesen tetszett neki a gép, főleg hogy még így 17 évesen is zsír...a gumikat is istenítette, ment egy próbakört és bejött neki minden

most elugrottak Berettyóba egy másik F2-est is megnéznek, ha nem jobb akkor jönnek vissza és elviszik én motort ....
húúú de utálom az ilyen helyzeteket

az én kis nyugis életemnek nem hiányozna egy ilyen idegtépő 10 perces kurzus
Örülök, ha segíthettem. :)
nem sokkal Zsani után indultunk mi is (mármint ő csak le hozzátok), de addigra kint már vártak a többiek, úgyhogy alkalmazkodnom kellett... ...de ami késik, arra várni kell
Ezúton is szeretném kifejezni hálás köszönetem a női különítmény számára (Zseby, Zsani, Zsubaby), akik precíz, pontos időjárásjelentéssel szolgáltak, és segítettek eldönteni, hogy végülis megtartsuk-e a pályaestet.
Zsír idő volt délutánra. Sajnos Zseby-vel nem tudtam találkozni, minket az alsó parkolóba száműzött az épitkezés, Zsani viszont lejött a Hnda-nap után.
A Mersz mai rendezvénye is tökéletesen sikerült, bár kissé későn indult be a regisztrálás, vszinű az M3-as dugója miatt. Sokan az utolsó pillanatban értek oda, de szvsz senki sem bánta meg, hogy végülis kijött. Isteni 2 óra volt, mentem egy PB-t is, bár nem merem leírni, mert igen röhejes még így is. A lényeg az, hogy alakul ez is.
Sziasztok! Eladó 2 Db CBR F2-F3 tank, hibátlanok, az egyiken gyári fényezés, másik festésre vár.
Továbbá: Gyári lánckerék szett (első hátsó, hátsó kerékaggyal együtt)
- F2-F3 koömplett váz, hátsó teló (rugóstag), Km/óra spirál.
Telefonon megegyezhetünk az árról, egy biztos: nem fogok sokat kérni a cuccokért.
Együléses pálya farokidom is van! ha érdekel valakit.