úgyhogy a bugyim ESŐTŐL biztosan nem lehetett nedves...
Erről jut eszembe, hogy tegnap nekem viszont sikerült rövid időn belül kétszer is alaposan leizzadnom.
Noha roppant módon rühellek rövidgatyában és pólóban motorra ülni, tegnap kénytelen voltam, mivel másképp nem értem volna a megbeszélt időpontra a Margitszigetre futni. No, csak odaértem nagyon óvatosan robogva, megvolt a futás, büfé, ballagás vissza a motorhoz, kulcs sehol. Emlékeztem, hogy a futás végén még megvolt. Büféhez vissza, nincs, a kukát, amibe az üccsis flakont dobtam a sétálók örömére látványosan feltúrtam egy bottal, semmi. Még egyszer vissza a büféhez, megnéztem még egy helyen a földön, ott volt!
Nem kicsit voltam besz..rva. Motor csak kormányzárral lezárva, egyetlen Hondaként a környéken. Innentől nem nehéz annak a dolga, aki megtalálja. Tarcsi kulcs 170km-re, otthon nincs senki. Nem kicsit kombináltam, mi lenne a megoldás, de szerencsére megoldódott egyszerűbben.
Tartok tőle, holnap is ilyen fosfasírt idő lesz. Pedig be kell ugranom Karasnáékhoz, mivel a 600rr-es időpontomra betettek egy tréninget méghozzá a fontos és érdekesnek ígérkező fajtából.
Remélem, át tudom tenni még más időpontra!
nem volt dancing in the rain, mivel a ringen végig jobb idő volt, mint itthon, így reggel el sem tudtunk indulni... ...viszont ebéd után startoltunk, meleg volt és napsütés, úgyhogy a bugyim ESŐTŐL biztosan nem lehetett nedves...
...de rossz lehetett ronggyá ázni...
Milyen (volt) a Hring? Dancing in the rain?
Hogy elhesegessem a bosszúból esőt hozó woodoo vádját, el kell mondanom hogy gyakorlatilag rongyá áztam ma munkába jövet. Szárítgattam a gym öltőzőjében hajszárítóval a nadrágomat egy darabig, de az alsógatyám még szerintem most sem száraz. Mondjuk ennek a jelenségnek egész más felhangja lenne, ha nő lennék, és úgy mondanám, hogy nedves a bugyim.
Talán azért délután már hátha tudnak is körözgetni a "kollégák" a ringen...
pöttyet lemaradtam megint...
Csomó pályanap meg rendezvény...kár hogy messze lakok .
A szombatunk nagyon jóra sikeredett ! Voltunk Lilafüreden, Bánkúton, aztán vissza Miskolc, onnan Szerencs majd Tokaj és hazafelé Nyíregy végül Debrecen.
Erről jut eszembe, hogy tegnap nekem viszont sikerült rövid időn belül kétszer is alaposan leizzadnom.
Noha roppant módon rühellek rövidgatyában és pólóban motorra ülni, tegnap kénytelen voltam, mivel másképp nem értem volna a megbeszélt időpontra a Margitszigetre futni. No, csak odaértem nagyon óvatosan robogva, megvolt a futás, büfé, ballagás vissza a motorhoz, kulcs sehol. Emlékeztem, hogy a futás végén még megvolt. Büféhez vissza, nincs, a kukát, amibe az üccsis flakont dobtam a sétálók örömére látványosan feltúrtam egy bottal, semmi. Még egyszer vissza a büféhez, megnéztem még egy helyen a földön, ott volt!
Nem kicsit voltam besz..rva. Motor csak kormányzárral lezárva, egyetlen Hondaként a környéken. Innentől nem nehéz annak a dolga, aki megtalálja. Tarcsi kulcs 170km-re, otthon nincs senki. Nem kicsit kombináltam, mi lenne a megoldás, de szerencsére megoldódott egyszerűbben.