Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honda Team dzseki jó állapotban,XL-es, 15eFt-ért eladó.
Tel.:30/259-05-47
Az a július környéke lehet tudni, hogy pontosabban mit jelent?
Júl 4 Pannóniaring. Szabadságigénylést már beírtam. Utána viszem le kies, csendes és napfényes vidéki kis városkámba a szerelőmhöz a motort időszakos szervízre (most kéne, de egy hónap meg egy HRing este csak belefér! Ahol elfért cca 130e km, ott már 1e-n nem múlik, elvégre ez még Honda, vagy mi! )
Szóval izgatottan várom, hátha én is be tudnék csatlakozni. Pláne, hogy már ennyien bizseregnek!

Ja, egyébként szombaton ültem egy álló helyzetben lévő CBR600F-en. Nem ismerem annyira a tulajt, hogy akár felajánljam, akár kérjem a csere próbát, de már így álltában is zongorázni lehet, hogy mennyivel könnyebb a CBR. Mondjuk ettől függetlenül később elmaradt, mint a borravaló de asszem holnap munka után benyomulok Karasnahoz, és no kispálya mottóval a tesztkaraván keretein belül próbálok egy test ride iránt érdeklődni a 600RR szempontjából.

Na, szóval as for Euroring in July, keep in touch!
Miért nem jössz júni 19-én MERSZ estre? Oda még akad hely, a 2-a, meg a 4-e elég fullos.
Hali!
Törött 900RR-em megmaradt ép alkatrészei olcsón eladók.
Váz sértetlen,első futómű,blokk,első idomok kivételével komplett.Karbi is megvan.
Tel.:30/259-05-47
totál bezsongtam
napot srácok!...és Zseby!

mizu van itt?

tegnap jót karikáztunk a városban...

július környékén el fogunk menni páran az E ringre

Jó lenne bővíteni a csapatot, szóval majd írjatok ha éreztek egy kicsi bizsergést is a témával kapcsolatban
Helló mindenki segítséget kérnék kellene nekem 99' CBR900RR-hez a szerelési manuálja vagy ilyesmi könyve ha valakinek van legyenszives jelezze előre is kösszönöm.
itt találsz neki külön topikot... ha gondolod...
Sziasztok!

Kinéztem magamnak egy 2001.es évjáratú 929-est.Körbekérdeztem a haverokat van-e valami gyengéje a tipusnak,és többüktől hallottam,hogy vannak gyermekbetegségei a PGM-F1 befecskendezőrendszernek,mivel ebbe a szériába építették be elsőként.
Tudtok valami infót erről?
Köszi,Üdv:
Peti
Köszi mindig azon leszek
Hi köszi 99' évjáratu
Gratulálok és üdv a csapatban!
Vigyázz magatokra nagyon!
Gratula. Vigyázz rá. (meg magadra)

Milyen évjárat? (a motor)
Helósztok én is csatlakoztam nagy táborotokhoz CBR900RR tulaj lettem ez 1 kicsit felemelő érzés
Itt, Büdipest belsejében ilyen gondom nem volt. Viszont szerintem agyamra ment valami.
Egy hete nem ültem a mocimon, és ma, amikor ráültem reggel már az első méterektől úgy éreztem (és utána sem múlt), hogy álltában a HRC manók meglepték és vmit tuningoltak a vázon, vagy nem tudom, de könnyeben kezelhető, és mintha a hangja is még szebb lenne. Nem éreztem, hogy jobban menne, de persze az egész biztosan baromság, és leginkább az elvonási tünetek dömping szerű enyhülésének tudom be.
Nálunk süt ezerrel...
jól meg is szoptam

reggel zsír idő volt és mocival jöttem

...most végeztem a melóval fél ötkor és indulnék haza...erre tessék, 16:21-kor el kezdett szakadni a qrva ég

még egy kicsit itt maradok
Altípusok.
Aha, várjál csak estig!
Én ma reggel is hoztam az ernyőmet mert mire hazaindulok, tutira szakadni fog a zeső. :)
...most hogy itt vagy
Valaki tudna segíteni?
Mit jelent a cbr600-nál,hogy F1,F2 stb!
Köszi a segítséget!
Itt olyan f@sz tudja. Eshet is, meg kánikula is lehet. De mondjuk amilyen viharra ébredtem éjjel...
De hétfőtől 30 fok lesz megint!