Az a július környéke lehet tudni, hogy pontosabban mit jelent?
Júl 4 Pannóniaring. Szabadságigénylést már beírtam. Utána viszem le kies, csendes és napfényes vidéki kis városkámba a szerelőmhöz a motort időszakos szervízre (most kéne, de egy hónap meg egy HRing este csak belefér! Ahol elfért cca 130e km, ott már 1e-n nem múlik, elvégre ez még Honda, vagy mi! )
Szóval izgatottan várom, hátha én is be tudnék csatlakozni. Pláne, hogy már ennyien bizseregnek!
Ja, egyébként szombaton ültem egy álló helyzetben lévő CBR600F-en. Nem ismerem annyira a tulajt, hogy akár felajánljam, akár kérjem a csere próbát, de már így álltában is zongorázni lehet, hogy mennyivel könnyebb a CBR. Mondjuk ettől függetlenül később elmaradt, mint a borravaló de asszem holnap munka után benyomulok Karasnahoz, és no kispálya mottóval a tesztkaraván keretein belül próbálok egy test ride iránt érdeklődni a 600RR szempontjából.
Na, szóval as for Euroring in July, keep in touch!
Helló mindenki segítséget kérnék kellene nekem 99' CBR900RR-hez a szerelési manuálja vagy ilyesmi könyve ha valakinek van legyenszives jelezze előre is kösszönöm.
Kinéztem magamnak egy 2001.es évjáratú 929-est.Körbekérdeztem a haverokat van-e valami gyengéje a tipusnak,és többüktől hallottam,hogy vannak gyermekbetegségei a PGM-F1 befecskendezőrendszernek,mivel ebbe a szériába építették be elsőként.
Tudtok valami infót erről?
Köszi,Üdv:
Peti
Itt, Büdipest belsejében ilyen gondom nem volt. Viszont szerintem agyamra ment valami.
Egy hete nem ültem a mocimon, és ma, amikor ráültem reggel már az első méterektől úgy éreztem (és utána sem múlt), hogy álltában a HRC manók meglepték és vmit tuningoltak a vázon, vagy nem tudom, de könnyeben kezelhető, és mintha a hangja is még szebb lenne. Nem éreztem, hogy jobban menne, de persze az egész biztosan baromság, és leginkább az elvonási tünetek dömping szerű enyhülésének tudom be.
Tel.:30/259-05-47