felborult az autó, közben kirepült belőle az ember és az autó tetővel ráesett ...biztos ami biztos alapon...bár szerintem már az ütközés pillanatában szörnyethalt
valaki utána mondta a TV-seknek, hogy én láttam az egészet...erre azok megrohamoztak
adtam nekik interjút, de kijelentettem, hogy az arcomat nem adom a filmhez
tegnap mondta az egyik motoros cimbi este, hogy látta a hírt a TV-ben és szerinte én beszéltem a videón, de közben két ember cipőjét mutatták meg a bevágott képeket a roncsról
...tehát benne volt a cipőm a TV-ben
[size=18][color=red]GSXRFANS szezonnyitó túra Észak-Magyarország, 2008. május 3. szombat. [/color][/size]
Indulás Gyöngyösről 10:00-kor. Találkozó a JET benzinkútnál a város közepén. Tankolás (telitank!). [color=blue]A későkre maximum 15 percet várunk! [/color] Gyöngyös – Eger – Lillafüred (Mátrán ill. Bükkön keresztül) 108 km 2 óra
Lillafüred: 30 perc pihenő (étkezés a büfésoron, tankolás Miskolcon, Pesti út 1. MOL benzinkút)
Lillafüred – Tiszaújváros – Mezőcsát – Tiszafüred – Abádszalók 140km 2 óra 40 perc
Abádszalók: 50 perc pihenő (étkezés a Füzes Panzióban (üdülési csekk!), tankolás MOL benzinkút)
Abádszalók - Heves – Gyöngyös 75.5 km 1 óra 30 perc
Érkezés Gyöngyösre nagyjából 17:30 perckor.
Összesen: 323.5 km, kb. 7 óra 30 perc
Térkép a túráról (köszönet érte Gáborkának!): http://kepfeltoltes.hu/view/080407/utiterv1_www.kepfeltoltes.
hu_.jpg
Természetesen az útvonalra eső települések bármelyikén beiktatható kisebb pihenő a két nagyobb pihenőn kívül.
A menetidők az utvonalterv.hu alapján lettek meghatározva, tehát a megengedett sebességek betartásával értendők.
Résztvevők:
1. Albi és Gáborka
2. Viking
3. verestibi (?)
4. H. Janika + H-né (drz400 supermoto)
5. Sz. Gyula (KTM supermoto)
6. apapali,+Melinda
7. ddt500
8. Miller?
szívesen mennék ha jó idő lesz, de tegnap mindenki lebeszélt Kunmadárról
nincs árnyék, iszonyat tömeg, nem látsz semmit, kajához nehéz hozzájutni...stb.
igazából mi Lilafüredet terveztük...csak barátnémnak még nincs rucija, és hamar kifázik a veséje dzseki nélkül
Matyi cimborám nagylelkűen felajánlotta az asszonkája régi kordura ruháját...még agyalok rajta, de még az sem biztos hogy jó méretű lesz
meg ha ilyen marad az idő, akkor full bukó a parti
ha mindez megoldódik, akkor Lilafüred jöhet, de madaras nem hiszem
elég brutál volt...1 év alatt ez a 3. ilyen eset
felborult az autó, közben kirepült belőle az ember és az autó tetővel ráesett ...biztos ami biztos alapon...bár szerintem már az ütközés pillanatában szörnyethalt
valaki utána mondta a TV-seknek, hogy én láttam az egészet...erre azok megrohamoztak
adtam nekik interjút, de kijelentettem, hogy az arcomat nem adom a filmhez
tegnap mondta az egyik motoros cimbi este, hogy látta a hírt a TV-ben és szerinte én beszéltem a videón, de közben két ember cipőjét mutatták meg a bevágott képeket a roncsról
...tehát benne volt a cipőm a TV-ben