nem volt pörgős estém, csak kicsit összekuszálódott a bioritmusom...
hír sajnos nincs, én arra tippelek, hogy már nem él az a cím, amivel anno beregisztrált...
persze, hogy beférsz... bárki jöhet
köszi szépen, de Louis-ból most nem kell semmi... majd kérdezd meg legközelebb
ha esetleg jön válasz, mindenképpen szólok... csak hát az is előfordulhat, hogy az a cím már nem él, amivel ő anno beregisztrált...
írtam neki, de választ még nem kaptam
egyébként nem igazán van "Hondás levegő", inkább csak motoros, van ott minden ... csak az alapötlet volt anno CBR-es, azóta baráti társasággá nőtte ki magát a dolog, motortípustól függetlenül
Próbáltam belekukkantani a profiljába már,mail címét is meg akartam nézni,de "csak tagoknak jeleníti meg".Ezért írtam ide,hogy plíz vki írja meg,mert egy mail miatt nem akartam regeleni.Nem akarom rontani a Hondás levegőt...
egyébként te is írhatsz neki...
beregisztrálsz, rámész a profiljára és az "e-mail" gombra klikkelve tudsz neki levelet küldeni (a rendszer nem fogja megmutatni a címét, de ugyanúgy eljuttatja az e-mailt)
A cápák jók lettek,már nem bántanak!
Nem vagy egyedül,nyugi. Mind hülye,aki nem normális
FIGYELEM!A GONDOK NEM KICSIK! Sorry!
hír sajnos nincs, én arra tippelek, hogy már nem él az a cím, amivel anno beregisztrált...
Most mennem kell!THX mégegyszer.
Hogy egy kicsit felkavarjalak:Bélus,Isten nyugosztalja,törpe volt,vagy "normál"?
köszi szépen, de Louis-ból most nem kell semmi... majd kérdezd meg legközelebb
ha esetleg jön válasz, mindenképpen szólok... csak hát az is előfordulhat, hogy az a cím már nem él, amivel ő anno beregisztrált...
Kölcsön kenyér...----nem kell valami a Louis-ból?
Ha van vmi infód,plíz üzenj.Köszi,üdv:B
egyébként nem igazán van "Hondás levegő", inkább csak motoros, van ott minden ... csak az alapötlet volt anno CBR-es, azóta baráti társasággá nőtte ki magát a dolog, motortípustól függetlenül
beregisztrálsz, rámész a profiljára és az "e-mail" gombra klikkelve tudsz neki levelet küldeni (a rendszer nem fogja megmutatni a címét, de ugyanúgy eljuttatja az e-mailt)