Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sosem jössz olyankor a ringre, mikor én is ott vagyok.
Így már a 3dik rózsacsokor száradt (szó szerint) a nyakamon...
OK, akkor nyittatok magamnak, meg a hasonló (hogy is fogalmazott Viking : Népsanyargató, újgazdag, eredeti tőkefelhalmozó, burzsoá médiagekkó) figurák számára egy "Gazdag motorosok" topikot.
...és még arra is telik, hogy hatalmas rózsacsokorral üldözz a ringen, igaz?
hááát,nem is tudom.
Azért írhatok még ide, ugye?
nekem nem sikerült ilyen finom, ékesszólón megfogalmaznom, de kösz Vik, rendes vagy...
fúúúú,te miller csávó....szégyeld össze magadat.
Népsanyargató, újgazdag, eredeti tőkefelhalmozó, burzsoá médiagekkó vagy.
Nincs sok pénzem, de szerencsére telik rá! Vagy ha nem, akkor többet dolgozom. Munkanélküli segélyből-minimálbérből-ösztöndíjból nekem sem futná, igaz, nem is motoroznék...

A SIDI Verterbra csizmám konkrétan 40EURO (1€ = cca 260Ft) volt, mert utolsó, doboz nélküli darab volt Bécsben a Gericke-ben, ez ugye nem 100ezer. A VertigoCorsa meg ugyan 90ezer jelenleg, de akciósan vettem decemberben 60ért, az sem száz. A PUMA is 90 körül van egyébként...

Egyébként meg a motorozás nem olcsó hobbi, ezt tudomásul kell venni. Ezekszerint én köcsög milliomos vagyok, mert van 2 csizmám, 3 sisakom, 3pár kesztyűm, egy bőrruhám, meg egy cordura is. Ja és van egy nagymotorom, meg egy robogóm, meg egy autóm is...
Mindjárt szembe is köpöm magam...
szerintem ne kotorásszunk más pénztárcájában
Forma csimmám van, és nem kellett nagyobb méret, 38-as, mint minden más cipőm...
de sok penzed van ...... a 2 SIDI kb 200 ezer a pumat meg nem tom milyen arban van^^ , de gondolom nem filleres az sem
Kulcstartó.... hmmmmmmmmm....
A kulcs ajtónyitásra való. Ezekszerint te lábbal nyitsz ajtót?
Milyen csimmád van? A lábméretedhez képest nem kellett nagyobb méret? Nekem 44es a lábam, de mind a 2 SIDI csizmám 46os, sőt a PUMA1000-esből még a 46os is kicsinek bizonyult.
tudom, hogy arra írtad, de attól én még lehetek hülye, nem?
nekem van kiccsimmám... szó szerint, mert a fiúké mellett kulcstartónak tűnik
Sajnos sehol...
Ha látnám, az azt jelentené, hogy voltál/vagy a közelemben.

De én ezt fiatal barátunk feltöltött képeire reagálva írtam, bocs, asszem rossz postra válaszoltam. Megesik...
hol látod a cipőmet?
Ilyen cipőben még fagyizni se! Nemhogy Csesznekre...
'azigen..'
Rajtad se latni!
össze
...de vegyél felszerelést!
Sziasztok!

Ha vkit érdekel, itt az eladó RR-em!
http://www.hasznaltauto.hu/1704842_honda_cbr_1999
Köszi Zseby :D
Ha jól láttam összejött :D
H a francba tudok képet feltenni az adatlapomba?
Egyszerűen nem jövök rá :S:S:S:S