OK, akkor nyittatok magamnak, meg a hasonló (hogy is fogalmazott Viking : Népsanyargató, újgazdag, eredeti tőkefelhalmozó, burzsoá médiagekkó) figurák számára egy "Gazdag motorosok" topikot.
Nincs sok pénzem, de szerencsére telik rá! Vagy ha nem, akkor többet dolgozom. Munkanélküli segélyből-minimálbérből-ösztöndíjból nekem sem futná, igaz, nem is motoroznék...
A SIDI Verterbra csizmám konkrétan 40EURO (1€ = cca 260Ft) volt, mert utolsó, doboz nélküli darab volt Bécsben a Gericke-ben, ez ugye nem 100ezer. A VertigoCorsa meg ugyan 90ezer jelenleg, de akciósan vettem decemberben 60ért, az sem száz. A PUMA is 90 körül van egyébként...
Egyébként meg a motorozás nem olcsó hobbi, ezt tudomásul kell venni. Ezekszerint én köcsög milliomos vagyok, mert van 2 csizmám, 3 sisakom, 3pár kesztyűm, egy bőrruhám, meg egy cordura is. Ja és van egy nagymotorom, meg egy robogóm, meg egy autóm is...
Mindjárt szembe is köpöm magam...
Kulcstartó.... hmmmmmmmmm....
A kulcs ajtónyitásra való. Ezekszerint te lábbal nyitsz ajtót?
Milyen csimmád van? A lábméretedhez képest nem kellett nagyobb méret? Nekem 44es a lábam, de mind a 2 SIDI csizmám 46os, sőt a PUMA1000-esből még a 46os is kicsinek bizonyult.
Így már a 3dik rózsacsokor száradt (szó szerint) a nyakamon...