Hmmm, van néhány dolog, amiben biztos vagyok. Ezek közül az egyik az, hogy az egy főre jutó Google kattintás statisztikáját Mo-n jómagam erősen javítom. Most nem vezetett eredményre. Na, meg gondoltam, a Honda Hungary honlapján is könnyű lesz megtalálni.
Zseniális vagy! Esetleg én retardált, hogy nem leltem rá magamtól. Vagy mindkettő...
Hmmm, nem tudom, mit találhatnék ki. Június végéig próbaidős vagyok. Azt reméltem, lesz du-i csoport, mert fél napot talán ki tudtam volna gazdálkodni.
Na, még töröm a fejem.
Örömmel értesítünk Benneteket, hogy 2008. június 4-én Honda Motoros Nap lesz a Hungaroringen. Várunk minden kedves motorost, kezdőt vagy haladót és mindenki mást aki szeretne egy szép nyári napot eltölteni velünk.
Kérjük, válaszd ki a számodra megfelelő időpontokat. A résztvevők száma korlátozott, ezért ne habozz a regisztrációval és a részvételi díj befizetésével, mely 5000 Ft és három futamra értendő. A regisztrációdat úgy tudod érvényesíteni, ha a Hungaroringen június 4-én befizeted azt. Regisztráció kezdete reggel 8.00 óra.
Csak azok részére fizetendő ez az összeg, akik szeretnének a pályán motorozni, látogatóként természetesen a belépés ingyenes.
Sziasztok! A Honda Hungary honlapja szűkszavúan annyit közöl, hogy június 4-én Honda Motoros Pályanap a Hungaroringen. Se regisztráció, se programterv, se semmi. Mondjuk nem olyan sokára lesz, úgyhogy nem ártana tudni ilyen "apró-cseprő" részleteket! Pláne, ha valakinek van ilyen izé, hogyishívják, na, munkahely, vagy mi. (vagy csak én tartozom a nem ÁFA csalásból, segélyharácsolásból, színesfémgyűjtésből, stb. élő kisebbségbe? )
Tudtok vmit?
Nem irigyellek, manapság nem könnyű motort, pláne használt, idősebb modellt eladni jóáron. Ha van rá időd, akkor egyszercsak beesik rá a vevőd, de közben lehet, hogy eltelik akár 1 év is.
Mindenhol azt hallom, hogy iszonyat nyomott a piac, nagyon sok, olcsó használt motor van az országban, persze az más kérdés, hogy melyik, milyen állapotban.
És ahogy hallom, a tiednél sokkal fiatalabbakat sem számolják már be a kereskedők sem.
A lényeg az, hogy megvan!
Köszi!
Hmmm, nem tudom, mit találhatnék ki. Június végéig próbaidős vagyok. Azt reméltem, lesz du-i csoport, mert fél napot talán ki tudtam volna gazdálkodni.
Na, még töröm a fejem.
Örömmel értesítünk Benneteket, hogy 2008. június 4-én Honda Motoros Nap lesz a Hungaroringen. Várunk minden kedves motorost, kezdőt vagy haladót és mindenki mást aki szeretne egy szép nyári napot eltölteni velünk.
Kérjük, válaszd ki a számodra megfelelő időpontokat. A résztvevők száma korlátozott, ezért ne habozz a regisztrációval és a részvételi díj befizetésével, mely 5000 Ft és három futamra értendő. A regisztrációdat úgy tudod érvényesíteni, ha a Hungaroringen június 4-én befizeted azt. Regisztráció kezdete reggel 8.00 óra.
Csak azok részére fizetendő ez az összeg, akik szeretnének a pályán motorozni, látogatóként természetesen a belépés ingyenes.
Honda Motoros Nap
Tudtok vmit?
kíváncsi lettem...
Köszi!
Közben képbe került a HJC FZ-9 bukó
Erről valakinek?
Van valakinek tapasztalata Motowell FF4 sisakkal kapcsolatban?
Várok minden véleményt!
Köszi!
George
csak vigyázz magadra... akár a mostanival, akár a következővel
attól hogy öregebb, még nem sokkal lassabb ...ezzel is kell figyelni azért
sőt, én inkább úgy érzem hogy egy korszerűbb, jobb műszaki állapotú motort könnyebb lenne kezelni, mint egy öregebbet....autóknál legalábbis így van.
végülis mindegy...úgyis a pénz fogja eldönteni
Persze értem én, hogy anyagi megfontolásból meg érdemesebb lenne cserélni.
Mindenhol azt hallom, hogy iszonyat nyomott a piac, nagyon sok, olcsó használt motor van az országban, persze az más kérdés, hogy melyik, milyen állapotban.
És ahogy hallom, a tiednél sokkal fiatalabbakat sem számolják már be a kereskedők sem.