Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép nap van ma
Hmmm, van néhány dolog, amiben biztos vagyok. Ezek közül az egyik az, hogy az egy főre jutó Google kattintás statisztikáját Mo-n jómagam erősen javítom. Most nem vezetett eredményre. Na, meg gondoltam, a Honda Hungary honlapján is könnyű lesz megtalálni.

A lényeg az, hogy megvan!
Köszi!
Google a barátod ...de maradjunk annál, hogy zseniális vagyok!
Zseniális vagy! Esetleg én retardált, hogy nem leltem rá magamtól. Vagy mindkettő...

Hmmm, nem tudom, mit találhatnék ki. Június végéig próbaidős vagyok. Azt reméltem, lesz du-i csoport, mert fél napot talán ki tudtam volna gazdálkodni.
Na, még töröm a fejem.
Kedves Motorosok!

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy 2008. június 4-én Honda Motoros Nap lesz a Hungaroringen. Várunk minden kedves motorost, kezdőt vagy haladót és mindenki mást aki szeretne egy szép nyári napot eltölteni velünk.

Kérjük, válaszd ki a számodra megfelelő időpontokat. A résztvevők száma korlátozott, ezért ne habozz a regisztrációval és a részvételi díj befizetésével, mely 5000 Ft és három futamra értendő. A regisztrációdat úgy tudod érvényesíteni, ha a Hungaroringen június 4-én befizeted azt. Regisztráció kezdete reggel 8.00 óra.

Csak azok részére fizetendő ez az összeg, akik szeretnének a pályán motorozni, látogatóként természetesen a belépés ingyenes.

Honda Motoros Nap
igen, pénteken is lesz ring ...az már más kérdés, hogy ki lesz kint ...de elvileg én is
Sziasztok! A Honda Hungary honlapja szűkszavúan annyit közöl, hogy június 4-én Honda Motoros Pályanap a Hungaroringen. Se regisztráció, se programterv, se semmi. Mondjuk nem olyan sokára lesz, úgyhogy nem ártana tudni ilyen "apró-cseprő" részleteket! Pláne, ha valakinek van ilyen izé, hogyishívják, na, munkahely, vagy mi. (vagy csak én tartozom a nem ÁFA csalásból, segélyharácsolásból, színesfémgyűjtésből, stb. élő kisebbségbe? )
Tudtok vmit?
Zseby: Akkor most pentek ring?
valaki tol be egy linket erről a bukóról?

kíváncsi lettem...
köszi baba!
nincsmit, máskor is szívesen adok részletes tájékoztatást
Zf-9 ról még én is csak jót hallottam, és D gyürű is szimpi...

Köszi!
a mosolygós verzió jobban tetszett
Na HJC ZF-9
HJC ZF-) pontosabban :D
az ZF-9. tedd fel a ruhatopikba és elmondom, hogy jó
erről sincs
köszi!

Közben képbe került a HJC FZ-9 bukó
Erről valakinek?
nincs
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Motowell FF4 sisakkal kapcsolatban?
Várok minden véleményt!
Köszi!

George
remélem, hamar összejön, én szorítok
csak vigyázz magadra... akár a mostanival, akár a következővel
persze hogy nem motoroztam ki, de szívesebben motorznék ki egy F4-est, mint ezt a gépet

attól hogy öregebb, még nem sokkal lassabb ...ezzel is kell figyelni azért

sőt, én inkább úgy érzem hogy egy korszerűbb, jobb műszaki állapotú motort könnyebb lenne kezelni, mint egy öregebbet....autóknál legalábbis így van.

végülis mindegy...úgyis a pénz fogja eldönteni
majd lesz valahogy....
Nem akarlak semmiről lebeszélni de szerintem te még ezt az F2-est nem motoroztad ki.

Persze értem én, hogy anyagi megfontolásból meg érdemesebb lenne cserélni.
Nem irigyellek, manapság nem könnyű motort, pláne használt, idősebb modellt eladni jóáron. Ha van rá időd, akkor egyszercsak beesik rá a vevőd, de közben lehet, hogy eltelik akár 1 év is.
Mindenhol azt hallom, hogy iszonyat nyomott a piac, nagyon sok, olcsó használt motor van az országban, persze az más kérdés, hogy melyik, milyen állapotban.
És ahogy hallom, a tiednél sokkal fiatalabbakat sem számolják már be a kereskedők sem.