Vigyázz! Sosem tudhatod, ki hol volt már!
A mai világban nem tudhatod, hogy esetleg Te is voltál e már ott, csak törölték a memóriádat.
"A valóság illúzió, csak nagyon kitartó."
Zseby! Milyen jó arról győzködni egymást, hogy miért _nem_ kellett volna _nem_ védekezni az ellen ami _nem_ történt.
Na, várnak az xml tag-ek, meg néhány nap múlva a szemész, ha ez így megy...
szerintem félreértesz... ...én tudom, hogy nem bántott senki...
követelőzni, fenyegetni próbálkozhatsz, ÉN ugyanis nem vagyok ma született kisbárány...
(honnan tudod, hogy a "publikus női mivoltom" nem csak megtévesztés? )
Zseby! teljesen igazad van!
Viszont ismét megállapítottam, h. ha nem lenne publikus női mivoltod, akkor sem lehetne eltéveszteni. A "nyilván csak ott vannak megirdetve" után, ha pontot teszel, az is elég lett volna.
Nem bántott senki, mindenki szeret! Nem követelődzök, nem fenyegetek, ártatlan ma született kisbárány vagyok, aki nagy pilláit rebegteti erre az újdonságokkal teli, nyüzsgő és érdekes világra.
Na, a lényeg, érzelmi zuhany leválasztva. Utasítás értve, nyugtázva. Hogy Leo stílusához igazodjak, Copy that! Affirmative!
Roger!
sose volt feltétel, hogy CBR vagy akár Honda legyen... a csapat a lényeg...
de mivel CBR Clubos buli, és van saját oldalunk, ezért a "saját" szervezésű események nyilván csak ott vannak meghirdetve... szerintem ez érthető... akit érdekel, vagy akinek fontos, az veszi a fáradságot és beregisztrál...
akinek meg ennyit sem ér, hogy kicsit megismerje a többieket, az meg miért akarna jönni?
igazam van vagy igazam van?
Azért, ha szerveződik vmi és nem zárt körű, azaz CBR szimpatizáns, gyártmány- de nem típusazonos hajtásű emberek is megjelenhetnek, akkor itt is jelezzétek, plíz!
...őszintén szólva az utóbbi időben eszembe sem jutott...
ha van rá igény, és megmozdul a társaság, akkor nekiugrom... ...de csak akkor, ha leszel szíves aktiválni magad "odahaza" is, mert nem igazán mutatkozol... ...szóval mostantól kezdve csak ott válaszolok
holnap mennem kell Miskolcra oktatásra, asszem viszek esőruhát is...a motor már úgyis ganés, csak tisztulhat
várj kicsit, nem tud gyorsan reagálni...
Szép napunk van, nem Leo!
/Jövő héten nem lesz motorom. Most fogom fel. áááá! /
kár hogy nem emlékszem rá
A mai világban nem tudhatod, hogy esetleg Te is voltál e már ott, csak törölték a memóriádat.
"A valóság illúzió, csak nagyon kitartó."
Zseby! Milyen jó arról győzködni egymást, hogy miért _nem_ kellett volna _nem_ védekezni az ellen ami _nem_ történt.
Na, várnak az xml tag-ek, meg néhány nap múlva a szemész, ha ez így megy...
hogy utána vagy előtte váltott-e alakot, azt nemtom
Bakondi tudhat valamit, mert mindig ezzel az ördögös dumával jön
de a tuti biztosat viper tudja ...Ő már ott is járt, ahol mi nem
te is ilyen kis kockafej lehettél vagy még most is az vagy néha...ugyi?
a sok kommandós lövöldözős játék benned is örök nyomot hagyott, mi?
követelőzni, fenyegetni próbálkozhatsz, ÉN ugyanis nem vagyok ma született kisbárány...
(honnan tudod, hogy a "publikus női mivoltom" nem csak megtévesztés? )
Viszont ismét megállapítottam, h. ha nem lenne publikus női mivoltod, akkor sem lehetne eltéveszteni. A "nyilván csak ott vannak megirdetve" után, ha pontot teszel, az is elég lett volna.
Nem bántott senki, mindenki szeret! Nem követelődzök, nem fenyegetek, ártatlan ma született kisbárány vagyok, aki nagy pilláit rebegteti erre az újdonságokkal teli, nyüzsgő és érdekes világra.
Na, a lényeg, érzelmi zuhany leválasztva. Utasítás értve, nyugtázva. Hogy Leo stílusához igazodjak, Copy that! Affirmative!
Roger!
de mivel CBR Clubos buli, és van saját oldalunk, ezért a "saját" szervezésű események nyilván csak ott vannak meghirdetve... szerintem ez érthető... akit érdekel, vagy akinek fontos, az veszi a fáradságot és beregisztrál...
akinek meg ennyit sem ér, hogy kicsit megismerje a többieket, az meg miért akarna jönni?
igazam van vagy igazam van?
te biztos nem maradhatsz ki
ha van rá igény, és megmozdul a társaság, akkor nekiugrom... ...de csak akkor, ha leszel szíves aktiválni magad "odahaza" is, mert nem igazán mutatkozol... ...szóval mostantól kezdve csak ott válaszolok
Szia!
még mindig nincs kilátásban újabb CBR treffen?