a munkahely egy dolog... inkább Svájc ...tudnak itt élni az emberek, és jól csinálják
nem nyomnak be valami sz@rt 25 perc alatt kapkodva, hanem igenis szakítanak időt arra, hogy jót (és egészségeset) ebédeljenek, nyugodtan, társasági életet élve... ...utána mehet tovább a meló
nekem tetszik a hozzáállás...
Vazze'! Milyen munkahely ez, hogy grillebédet nyomsz hétköznap?
Én meg azt hittem, hogy az én rugalmas munkaidőm, zöld, füves, szökőkutas belső teres ebédelős életem király.
Én egész mást csináltam ebédidőben. Persze nem erre gondltatok hirtelen, de elgurultam Csepelre egy AC pumpáért. Ahhoz képest, hogy sosem jártam még arra a moci és a GPS kombinációjával nagyon szépen megjártam.
(Mondjuk lehet, hogy ma mehetek megint, mert lehet, mégsem ez a pumpa kell... )
este leszel városban? fél9-9 körül gyűlünk bodegánál
tegnap a Burgundián húztam 1-esben, aztán finoman elvettem a gázt és becsóvált a segge
akkor jöttem rá, hogy gázelvételig végig kapart a kerék...szerintem éppen csúszáshatáron lehetett
...kicsit megijedtem
na, az viszont jó ötlet lett volna
tegnap estefelé bementem a városba, rengeteg motorossal találkoztam ...majdnem nekiálltam integetni, de asszem hülyének néztek volna
nem nyomnak be valami sz@rt 25 perc alatt kapkodva, hanem igenis szakítanak időt arra, hogy jót (és egészségeset) ebédeljenek, nyugodtan, társasági életet élve... ...utána mehet tovább a meló
nekem tetszik a hozzáállás...
Én meg azt hittem, hogy az én rugalmas munkaidőm, zöld, füves, szökőkutas belső teres ebédelős életem király.
Én egész mást csináltam ebédidőben. Persze nem erre gondltatok hirtelen, de elgurultam Csepelre egy AC pumpáért. Ahhoz képest, hogy sosem jártam még arra a moci és a GPS kombinációjával nagyon szépen megjártam.
(Mondjuk lehet, hogy ma mehetek megint, mert lehet, mégsem ez a pumpa kell... )
Ma, Lehel u&Dózsa Gy. kereszteződés - Köztelek u. (Üllői&Ráday közt) 9-kor 8 perc.
nem volt rossz
milyen az idő odaát? sok hegyiút, napsütés....nyám-nyám
este leszel városban? fél9-9 körül gyűlünk bodegánál
tegnap a Burgundián húztam 1-esben, aztán finoman elvettem a gázt és becsóvált a segge
akkor jöttem rá, hogy gázelvételig végig kapart a kerék...szerintem éppen csúszáshatáron lehetett
...kicsit megijedtem
tegnap estefelé bementem a városba, rengeteg motorossal találkoztam ...majdnem nekiálltam integetni, de asszem hülyének néztek volna
ha minden tökéletes lenne és nem lennének gyártási hibák, akkor nem lenne szükség garanciára
ez most éppen egy Suzuki...biztos kering a neten más motorokról is hasonló fotó
na persze ezzel nem védeni akarom a Suzukikat, de ilyen bárkivel megeshet
...biztos valami gyártás technológiai hiba, mindenesetre érdekes
görkori nélkül el sem indulok egy céges útra
Vittél görkorit? Ha jól tudom esténként van vezetett városnézés görkorival.
egy kicsit már ez is csiszolt gyémánt
van egy eladó 2004-es CBR 600F-em 1.3M-ért.
Esetleg érdekelne valakit?
Üdv
http://www.haon.hu/hirek/Hajdu...