Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ma mindent 2x mondok, 2x mondok....
Miért szabadkozol állandóan a poénjaid miatt? Nekem bejött, jót kacagtam rajta, meg a többiekén is.
Nekem bejött...
én nem vágyom ilyesmire, sose kellett ...humorizálni próbáltam ...nem jött be
Mi van csajok, bilibe lógott a kezetek?
neem,a kocsi kulcs a virágcsokorban lesz elrejtve,amivel kergetni fog a ringen.
OK... de akkor megkapom azt a karláncot, amire cselesen ráfűződ az új kocsim kulcsát?
de hiszen én nem is kotorásztam.
Egyébként meg PEACE! Befejezve a zsebbekotorászás...
Picit sajnálom is, hogy nincs már hely, de nem volt biztos, hogy tudok-e aznapra szabadot intézni magamnak. Ezért csúsztam le róla...
És igenis olvastam, hiszen iszom szavaid...
hát persze,ez tök evidens,nem?
Na jo befejeztem!Elnezest!
Hat ....ő az apukam. . . nem olvastad?!
ja, mert Zoli zsebében kotorászni a te dolgod... értem én
Pszt!nem beleutni mas dolgaiba az orocskadat!
Akkor menj oda!
Akkor most nagyon-nagyon mérges lehetsz magadra, mert amikor én a CBR Clubosoknak feltettem a linket, még több mint 40 szabad hely volt minden turnusban! Le is csaptak rá rendesen, kint lesz a fél bagázs.
Sőt, amikor ide nyomtam be a linket a pályamotorozáshoz, még akkor is volt hely!
Szóval tessék össze-vissza szégyelni magad, mert nem figyelsz rám! ...nem csak hülyeségeket tudok ám írogatni...
Látogatóba se jössz ki?
Ovoda RuleZZ!
akkor most én is megsértődjek amiért én is min.bérből élek? játszunk öri harit?
Pf..N1
NEM azt írtam, hogy TE munkanélküli segélyből, hanem hogy "munkanélküli segélyből-minimálbérből-ösztöndíjból". Igyekeztem általánosan fogalmazni, nem akarok senkit megsérteni. De ne nekem kelljen elnézést kérnem, ha rosszul tűröm, hogy egy 18 éves kölyök (aki a fiam lehetne) elkezd az én zsebemben kotorászni.
hááát,ha magadra veszed....
Nincs hely már. Tegnap voltam a Takober-ben, és Taki bácsi mesélte, hogy nem egész 2 nap alatt betelt a regisztráció.
De hétfőn, meg szerdán este kint leszek a MERSZ-en.
Ez a munkanelkuli segelyes post-od nekem szolt?
Honda-nap?
na látod,ez nem is rossz ötlet.