Picit sajnálom is, hogy nincs már hely, de nem volt biztos, hogy tudok-e aznapra szabadot intézni magamnak. Ezért csúsztam le róla...
És igenis olvastam, hiszen iszom szavaid...
Akkor most nagyon-nagyon mérges lehetsz magadra, mert amikor én a CBR Clubosoknak feltettem a linket, még több mint 40 szabad hely volt minden turnusban! Le is csaptak rá rendesen, kint lesz a fél bagázs.
Sőt, amikor ide nyomtam be a linket a pályamotorozáshoz, még akkor is volt hely!
Szóval tessék össze-vissza szégyelni magad, mert nem figyelsz rám! ...nem csak hülyeségeket tudok ám írogatni...
Látogatóba se jössz ki?
NEM azt írtam, hogy TE munkanélküli segélyből, hanem hogy "munkanélküli segélyből-minimálbérből-ösztöndíjból". Igyekeztem általánosan fogalmazni, nem akarok senkit megsérteni. De ne nekem kelljen elnézést kérnem, ha rosszul tűröm, hogy egy 18 éves kölyök (aki a fiam lehetne) elkezd az én zsebemben kotorászni.
Nincs hely már. Tegnap voltam a Takober-ben, és Taki bácsi mesélte, hogy nem egész 2 nap alatt betelt a regisztráció.
De hétfőn, meg szerdán este kint leszek a MERSZ-en.
Nekem bejött...
És igenis olvastam, hiszen iszom szavaid...
Sőt, amikor ide nyomtam be a linket a pályamotorozáshoz, még akkor is volt hely!
Szóval tessék össze-vissza szégyelni magad, mert nem figyelsz rám! ...nem csak hülyeségeket tudok ám írogatni...
Látogatóba se jössz ki?
De hétfőn, meg szerdán este kint leszek a MERSZ-en.