persze, hogy mocizom, így aztán már voltam is valamerre
hogy megmozdulás lesz-e? fix még nincs tervezve, de lesz... ha szervezünk
én most megyek uff, majd holnap folyt.köv. ... jó éjt!
ma beszéltem az emberrel és mondta hogy gyári minta...nekem is szokatlannak tűnt elsőre
elég ritkán látott színösszetétel, az biztos ...nekem nagyon bejön
nem túl piros, nem túl szürke és fekete is van benne ...pászol a ruhámhoz
még azt is mondta a tulaj, hogy az első gazdi csúszott vele egyet, de álltólag nem volt vészes
újra fényeztette és gyári matricát tett rá...
majd kerítek valami hozzáértőt, akivel meg tudom nézetni a gépet...
Érdkelne, vennék honda cbr 125 r-hez elsőkereket, meg tükröt,lábtartót, ártól függően idom garnitúrát,
ha tudtok valakit akinek lehet ilyen, vagy valami bontót lécci szóljatok.
Ebben teljes mértékben egyetértek, de pl még mindig a halálozási rovatok a legizgalmasabbak a Svájci napilapokban? Amikor Genf-ben voltam akkor nagyon éreztem hogy bevannak lassulva, nyilván Budapesthez képest ez egy egészséges dolog. Jó volt látni hogy nincs szemét az utcán...
Ha az ember már egy adott környéket ismer, jobb ha nem hagyatkozik GPS-re, pláne hogy tudtommal nálunk még nem megy ez a forgalmi infos feature. Szóval egy adott szinttől az ember okosabb. Én még nem vagyok ezen a szinten.
Persze ismeretlen területen én is használom. Bocs, azt nem tudtam, hogy még csak 1 hónapja laksz Pesten. Van egy kollégám, aki kb 10 éve Pesten él, de a következő sarokig sem tud GPS nélkül eljutni.
Szerintem meg az erős túlzás, hogy a pestiek el sem tudják képzelni, hogy van a világon más, mint az ő fosfürdőjük. Munkábájáráshoz, pesti oldalon rohangászáshoz már én sem használok GPS-t, de egy hónap itt lakás (i.e. 90% munka-otthon) után engedtessék meg, hogy ha az ebédszünetben kell vmit hipp-hopp elintéznem, akkor olyan helyhez, ahol még sosem jártam használjam a GPS-emet (pláne, ha már van).
Persze bizonyíthatsz. Gyere le Szegedre, elviszlek vhova, majd megadok egy címet Tápén vagy Dorozsmán és járd meg hétköznap délben fél óra alatt oda-vissza! Ha ismered a várost, nem ér!
mázlista még "nyáron" sosem voltam svájcban, csak télen
congress hotel davos, reggel a szobában +40 fok, kinnt meg -20
kiültem az erkélyre pizsiben, gőzölögtem mint egy gejzír
az enyémnek a hírdetését még csak meg se nézte senki
nemtom mi lesz így a nagy beruházásból